Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PROŚBA O POMOC - SPRAWY ORGANIZACYJNE

Recommended Posts

SYTUACJA AWARYJNA -

PROSIMY O POMOC OSOBY , KTÓRE MOGĄ POMÓC W NAGŁOŚNIENIU SPOTKANIA W URZUCIE

WYMAGANIA : niewielkie ...

ma być słychać na przestrzeni powiedzmy 1000m2 , w przerwach między końkursami i licytacjami ma być słychać jakiś miuzik :oops: :lol:

• Odpowiedzi 122
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer
Jestem z branży Muzycznej więc może coś da się załatwić 2 górki i mikrofony bezprzewodowe. Zestaw ma niewielkie rozmiary więc zmieści się do każdego samochodu. Ale sam mam problem z transportem. Jak by się ktoś znalazł co jedzie na zlot ze Śląska przez Częstohowe DK-1 to było by fajnie

mamy tylko piecyk do gitary :roll:

ja też mam piecyk do gitary :D ...na szczęście mamy na forum coolibeer który wszystko nam zapewnił co związane z nagłosnieniem .... UWAGA: sam pokrył koszty wynajmu sprzetu

BARDZO JESTEŚMY MU WDZIĘCZNI :D

• 2 weeks później...
PROŚBA DO MIEJSCOWYCH:

czy jest ktoś, kto będzie jechał z Warszawy i o konkretnej godzinie mógłby odebrać sirotki z dworca?

dziewczyny - pewnie bedzie więcej takich sirotek , wierzę w forumowiczów i mam taką propozycję:

ponieważ oficjalna część spotkania zaczyna się o godzinie 13 , więc na ten przyklad o godzinie 12 niech się zbiorą wszystkie sirotki na dworcu w jakimś umówionym miejscu i miejscowi podjadą i zabiorą :wink:

co na to miejscowi?

bardzo proszę o odzew żeby sirotki się już nie martwiły swoim losem :D

PROŚBA DO MIEJSCOWYCH:

czy jest ktoś, kto będzie jechał z Warszawy i o konkretnej godzinie mógłby odebrać sirotki z dworca?

.... czy sirotki zdążą być najpóźniej na 12 na dworcu?

co na to miejscowi?

bardzo proszę o odzew żeby sirotki się już nie martwiły swoim losem :D [/b][/size][/color]

mogę przejeżdżać obok dworca centralnego lub zachodniego, jak ktoś jest zainteresowany proszę o informację :wink: :lol: :lol: :lol: