Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PROŚBA O POMOC - SPRAWY ORGANIZACYJNE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 122
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niestety mam w niedziele arcyważne wydarzenie i muszę wyglądać kwitnąco :))) a nocna imprezka temu nie sprzyja

Jeee tam - przesąd. Pamiętam jak w czasach studenckich jak się spotykałem z Mamą po jakichś ostrych baletach, to zawsze stwierdzała, że wyglądam na wypoczętego i zdrowego. Jak za to siedziałem w domu grzecznie, to wyglądałem jej na mocno złajdaczonego :)

Wiesz co, kasiorek ?

O ile dobrze pamietam (i nie pomyliłam osób) to widziałam Cię w zeszłym roku na zlocie w Pałacu Prymasowskim ... i powiem Ci, ze norrrmalnie laska z Ciebie nieziemska i nawet z siniakami pod oczami nadal bedziesz wygladać rewelacyjnie :wink: :D

Gość coolibeer
Wiesz co, kasiorek ?

O ile dobrze pamietam (i nie pomyliłam osób) to widziałam Cię w zeszłym roku na zlocie w Pałacu Prymasowskim ... i powiem Ci, ze norrrmalnie laska z Ciebie nieziemska i nawet z siniakami pod oczami nadal bedziesz wygladać rewelacyjnie :wink: :D

No ja też ją widziałem nawet wczoraj i wyglądała jak z bajki :) i niech nie pitoli tylko siłą ja na after a spokojnie w niedziele będzie tam gdzie ma być :)

Gość coolibeer
No ładnie, siłą mnie ??? :D :D z przyjemnością :D

A tak naprawdę to decyzja zapadnie na miejscu OK ?

coolibeer przez satelitę szpiegowskę mię dojrzałeś :D ?

Eeee to jak na miejscu to Dagulka i ja zrobimy tak że zostaniesz. Satelita Nasa tak jak w filmie Wróg Publiczny ;)

No ładnie, siłą mnie ??? :D :D z przyjemnością :D

A tak naprawdę to decyzja zapadnie na miejscu OK ?

coolibeer przez satelitę szpiegowskę mię dojrzałeś :D ?

Eeee to jak na miejscu to Dagulka i ja zrobimy tak że zostaniesz. Satelita Nasa tak jak w filmie Wróg Publiczny ;)

jak dandiego - powiążemy, zabierzemy , zniewolimy, nakarmimy , upijemy ...a potem dopiero rozwiązemy :wink: :lol:

jak dandiego - powiążemy, zabierzemy , zniewolimy, nakarmimy , upijemy ...a potem dopiero rozwiązemy :wink: :lol:

Czy ja mogę brać udział w zniewalaniu? Zawszę chciałem kogoś zniewolić.... :oops:

no pewnie, to Ty bedziesz zniewalał Kasiorke a ja Dandiego , może być? :wink: :lol: