Kasiorek 22.06.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Sierotka Kasiorek się zgłasza zostają sama bez małzonka i dziecka i co za tym idzie bez samochodu, na rowerze nie dam rady . Może się znajdzie gdzieś miejsce w czyjimś samochodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Pewnie, że sie znajdzie. Trzeba tylko ustalić gdzie i kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No to ja się też zgłaszam Będę w Wawie gdzieś około 12, znaczy się wysiądę na Centralnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.06.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 żeby nie robić problemu też mogę stawić się na centralnym o 12.00 Chyba jakis transparent zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.06.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ja mam pojemność = 3 osoby, lub 4 jesli nie pojedzie moja Ofca. Mam Was już wpisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.06.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Kasiorek - a nie chcesz potem zostać na afterparty? Fajnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.06.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Niestety mam w niedziele arcyważne wydarzenie i muszę wyglądać kwitnąco )) a nocna imprezka temu nie sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Niestety mam w niedziele arcyważne wydarzenie i muszę wyglądać kwitnąco )) a nocna imprezka temu nie sprzyja Jeee tam - przesąd. Pamiętam jak w czasach studenckich jak się spotykałem z Mamą po jakichś ostrych baletach, to zawsze stwierdzała, że wyglądam na wypoczętego i zdrowego. Jak za to siedziałem w domu grzecznie, to wyglądałem jej na mocno złajdaczonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.06.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ale to było w czasach studenckich wtedy też tak miałam niestety dziesiątek trochę przybyło to i kondycja już nie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.06.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Tyż fakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Wiesz co, kasiorek ? O ile dobrze pamietam (i nie pomyliłam osób) to widziałam Cię w zeszłym roku na zlocie w Pałacu Prymasowskim ... i powiem Ci, ze norrrmalnie laska z Ciebie nieziemska i nawet z siniakami pod oczami nadal bedziesz wygladać rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Wiesz co, kasiorek ? O ile dobrze pamietam (i nie pomyliłam osób) to widziałam Cię w zeszłym roku na zlocie w Pałacu Prymasowskim ... i powiem Ci, ze norrrmalnie laska z Ciebie nieziemska i nawet z siniakami pod oczami nadal bedziesz wygladać rewelacyjnie No ja też ją widziałem nawet wczoraj i wyglądała jak z bajki i niech nie pitoli tylko siłą ja na after a spokojnie w niedziele będzie tam gdzie ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.06.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No ładnie, siłą mnie ??? z przyjemnością A tak naprawdę to decyzja zapadnie na miejscu OK ? coolibeer przez satelitę szpiegowskę mię dojrzałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ok , Kasiorek .... mam nadzieje, ze decyzja która zapadnie na miejscu bedzie decyzja pozytywną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.06.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No ładnie, siłą mnie ??? z przyjemnością A tak naprawdę to decyzja zapadnie na miejscu OK ? coolibeer przez satelitę szpiegowskę mię dojrzałeś ? Eeee to jak na miejscu to Dagulka i ja zrobimy tak że zostaniesz. Satelita Nasa tak jak w filmie Wróg Publiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.06.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No ładnie, siłą mnie ??? z przyjemnością Grrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No ładnie, siłą mnie ??? z przyjemnością A tak naprawdę to decyzja zapadnie na miejscu OK ? coolibeer przez satelitę szpiegowskę mię dojrzałeś ? Eeee to jak na miejscu to Dagulka i ja zrobimy tak że zostaniesz. Satelita Nasa tak jak w filmie Wróg Publiczny jak dandiego - powiążemy, zabierzemy , zniewolimy, nakarmimy , upijemy ...a potem dopiero rozwiązemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.06.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 jak dandiego - powiążemy, zabierzemy , zniewolimy, nakarmimy , upijemy ...a potem dopiero rozwiązemy Czy ja mogę brać udział w zniewalaniu? Zawszę chciałem kogoś zniewolić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 jak dandiego - powiążemy, zabierzemy , zniewolimy, nakarmimy , upijemy ...a potem dopiero rozwiązemy Czy ja mogę brać udział w zniewalaniu? Zawszę chciałem kogoś zniewolić.... no pewnie, to Ty bedziesz zniewalał Kasiorke a ja Dandiego , może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts