Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PROŚBA O POMOC - SPRAWY ORGANIZACYJNE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 122
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

PROŚBA DO MIEJSCOWYCH:

czy jest ktoś, kto będzie jechał z Warszawy i o konkretnej godzinie mógłby odebrać sirotki z dworca?

.... czy sirotki zdążą być najpóźniej na 12 na dworcu?

co na to miejscowi?

bardzo proszę o odzew żeby sirotki się już nie martwiły swoim losem :D [/b][/size][/color]

mogę przejeżdżać obok dworca centralnego lub zachodniego, jak ktoś jest zainteresowany proszę o informację :wink: :lol: :lol: :lol:

nadal aktualne :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: , jak będzie więcej chętnych niż może zabrać Depi, proszę o info :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

a mniee, kto mnie weźmie siłą :cry: :cry:

:lol:

łamiesz mi serce :D stawiając takie żądania w sytuacji kiedy mnie nie będzie :( :( :(

:D

m.

maksiu, skarbeńku, no to co ja mam zrobić :roll:

zresztą zobacz sam, żaden chłop się nie rwie do brania :cry:

:lol: :wink:

Szkoda, ze cię nie będzie :cry: Już w zeszłym roku cię nie było

a mniee, kto mnie weźmie siłą :cry: :cry:

:lol:

łamiesz mi serce :D stawiając takie żądania w sytuacji kiedy mnie nie będzie :( :( :(

:D

m.

maksiu, skarbeńku, no to co ja mam zrobić :roll:

zresztą zobacz sam, żaden chłop się nie rwie do brania :cry:

:lol: :wink:

Szkoda, ze cię nie będzie :cry: Już w zeszłym roku cię nie było

Kasieńko... a co ja mam poradzić że się maluch nie chce wykluć... gdyby wykluł się w zeszłym tygodniu pewnie bym się urwał..a tymczasem mamy wtorek, zlot za 4 dni, a tu ani znaku... no a termin był na wczoraj..

pozdrawiam

m.

Mam 3 wolne miejsca wg rozkładu w dniu 27 czerwca sobota

- około 6 rano na autostradzie w okolicach Wrocławia,

- około 8 w okolicach lub w Opolu,

- około 10 Częstochowa.

Wracam w godz. popołudniowych w niedzielę tj. 28 czerwca, taka samą trasą.

No ja o 12 będę na centralnym. Kto będzie chciał, tego wezmę. Jak któraś nie będzie chciała, tez ją wezmę. Siłą! :lol:

Ofca raczej nie jedzie, więc mam 4 miejsca. Jeśli dobrze zroumiałem, to 2 są zajęte przez Kasiorka i, jak sądziełem, właśnie kaśkę maciej, choć ona chyba nie zdawać sobie z tego sprawa. :)

Oczywiście, pamiętam. Mam nadzieję, że zdąże na 15 - o 11 mam dość ważne spotkanie, ale potem pędzę do Urzutu. Będę miał blisko w miarę, bo z Grójca, więc powinienem dać radę. Przygotujcie dla mnie front robót i będę zasuwał do skutku.

Bylebym nie zapomniał rzeczy na przebranie, coby w gajerze nie musiał popylać! ;)

Oczywiście, pamiętam. Mam nadzieję, że zdąże na 15 - o 11 mam dość ważne spotkanie, ale potem pędzę do Urzutu. Będę miał blisko w miarę, bo z Grójca, więc powinienem dać radę. Przygotujcie dla mnie front robót i będę zasuwał do skutku.

Bylebym nie zapomniał rzeczy na przebranie, coby w gajerze nie musiał popylać! ;)

juz my ci pomozemy sie zaopiekowac tym garniakiem zeby nie ulegl znisczeniu, jedna z nas - moze dla bezpiezcenstwa wszystkie - bedziemy go pilnowac :wink: :wink: :wink:

Jakbyście jeszcze może odprasowały...

:)

ja go zdejmiesz ( pomożemy ) to gwarantuje ze sie nie pogniecie wiec pracowanie bedzie zbyteczne :wink: :wink: :wink:

tylko bielizne wlóż odpowiednią :wink: :wink: :wink: :wink:

o taką

http://www.neatorama.com/images/2006-12/union-suit.gif