Depi 22.06.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 no pewnie, to Ty bedziesz zniewalał Kasiorke a ja Dandiego , może być? Załatwione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 22.06.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 PROŚBA DO MIEJSCOWYCH: czy jest ktoś, kto będzie jechał z Warszawy i o konkretnej godzinie mógłby odebrać sirotki z dworca? .... czy sirotki zdążą być najpóźniej na 12 na dworcu? co na to miejscowi? bardzo proszę o odzew żeby sirotki się już nie martwiły swoim losem [/b][/size][/color] mogę przejeżdżać obok dworca centralnego lub zachodniego, jak ktoś jest zainteresowany proszę o informację nadal aktualne , jak będzie więcej chętnych niż może zabrać Depi, proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 cześć, a jak tam nam na miejscu z parkowaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 23.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Parking być duży. Wy nie powinien być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a mniee, kto mnie weźmie siłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a mniee, kto mnie weźmie siłą łamiesz mi serce stawiając takie żądania w sytuacji kiedy mnie nie będzie :( m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.06.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a skąd Kasiu i o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a mniee, kto mnie weźmie siłą łamiesz mi serce stawiając takie żądania w sytuacji kiedy mnie nie będzie :( m.maksiu, skarbeńku, no to co ja mam zrobić zresztą zobacz sam, żaden chłop się nie rwie do brania Szkoda, ze cię nie będzie Już w zeszłym roku cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a skąd Kasiu i o której?no myślę, że o 12 z dworca Centralnego Tak jakoś powinnam przyjechać do Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a mniee, kto mnie weźmie siłą łamiesz mi serce stawiając takie żądania w sytuacji kiedy mnie nie będzie :( m.maksiu, skarbeńku, no to co ja mam zrobić zresztą zobacz sam, żaden chłop się nie rwie do brania Szkoda, ze cię nie będzie Już w zeszłym roku cię nie było Kasieńko... a co ja mam poradzić że się maluch nie chce wykluć... gdyby wykluł się w zeszłym tygodniu pewnie bym się urwał..a tymczasem mamy wtorek, zlot za 4 dni, a tu ani znaku... no a termin był na wczoraj.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.06.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kasiu na 90% jadę (ale na trochę 2-3 godz.) i mogę przez centralny jutro wieczorem będę ostatecznie potwierdzać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.06.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Wszystkie sirotki niech będa o 12 na dworcu centralnym (umówcie jakieś miejsce konkretne) ...bedzie jechał Eugeniusz i/lub Depi i zabiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.06.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ja moge zabrac ale o 7 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.06.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Mam 3 wolne miejsca wg rozkładu w dniu 27 czerwca sobota- około 6 rano na autostradzie w okolicach Wrocławia,- około 8 w okolicach lub w Opolu,- około 10 Częstochowa. Wracam w godz. popołudniowych w niedzielę tj. 28 czerwca, taka samą trasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 23.06.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No ja o 12 będę na centralnym. Kto będzie chciał, tego wezmę. Jak któraś nie będzie chciała, tez ją wezmę. Siłą! Ofca raczej nie jedzie, więc mam 4 miejsca. Jeśli dobrze zroumiałem, to 2 są zajęte przez Kasiorka i, jak sądziełem, właśnie kaśkę maciej, choć ona chyba nie zdawać sobie z tego sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.06.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Depi ...przypominam ... w piątek w Urzucie sie spotykamy o 15 pomóc obiecałeś i dmuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 23.06.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Oczywiście, pamiętam. Mam nadzieję, że zdąże na 15 - o 11 mam dość ważne spotkanie, ale potem pędzę do Urzutu. Będę miał blisko w miarę, bo z Grójca, więc powinienem dać radę. Przygotujcie dla mnie front robót i będę zasuwał do skutku. Bylebym nie zapomniał rzeczy na przebranie, coby w gajerze nie musiał popylać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.06.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Oczywiście, pamiętam. Mam nadzieję, że zdąże na 15 - o 11 mam dość ważne spotkanie, ale potem pędzę do Urzutu. Będę miał blisko w miarę, bo z Grójca, więc powinienem dać radę. Przygotujcie dla mnie front robót i będę zasuwał do skutku. Bylebym nie zapomniał rzeczy na przebranie, coby w gajerze nie musiał popylać! juz my ci pomozemy sie zaopiekowac tym garniakiem zeby nie ulegl znisczeniu, jedna z nas - moze dla bezpiezcenstwa wszystkie - bedziemy go pilnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 23.06.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jakbyście jeszcze może odprasowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.06.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jakbyście jeszcze może odprasowały... ja go zdejmiesz ( pomożemy ) to gwarantuje ze sie nie pogniecie wiec pracowanie bedzie zbyteczne tylko bielizne wlóż odpowiednią o taką http://www.neatorama.com/images/2006-12/union-suit.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts