Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PROŚBA O POMOC - SPRAWY ORGANIZACYJNE

Recommended Posts

No ja o 12 będę na centralnym. Kto będzie chciał, tego wezmę. Jak któraś nie będzie chciała, tez ją wezmę. Siłą! :lol:

Ofca raczej nie jedzie, więc mam 4 miejsca. Jeśli dobrze zroumiałem, to 2 są zajęte przez Kasiorka i, jak sądziełem, właśnie kaśkę maciej, choć ona chyba nie zdawać sobie z tego sprawa. :)

jak bierzesz siłą to mi pasuje :lol:

jeszcze jak obiecasz, że po drodze będziesz śpiewał jak w zeszłym roku u rrmi to normalnieeee czad :lol:

• Odpowiedzi 122
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No ba! Muszę się rozśpiewać przed ogniskiem przeca! ;)

Ja coś u rrmi śpiewałem?!? :o :oops:

no przypomnę ci, spokojnie 8) :lol:

Myślę, ze powinniśmy jakieś oflagowanie zrobić cycuś takiego, bo jak się poznamy?? Różowych majtek nie będe na dworcu pokazywac przecież :lol:

Dobrzy ludkowie - a dla mnie sie jakieś miejsce znajdzie z tego centralnego na zlot? Ilość sztuk - jedna

Dużo miejsca nie zajmę :) Przyjadę z Krakowa i nie bardzo wiem jak dalej się dostać :oops:

Czy ktoś mnie poratuje? :roll: :p

Miałbym wtedy 3 osoby. Czyli full komfort i ja mogę odjeżdzać. Pasuje wszystkim?

Tylko oszczegam, że mie się klima popsuła... :(

Będę już od 11-tej w Warszawie. Więc myślę, że spokojnie zlokalizuje budkę parkinkowego :) Oby tylko była jedna :)

Jeśli macie jakieś inne pomysły na znaki charakterystyczne to ja poproszę. W każdym razie dobra dusza, która mnie przygarnie do automobila, jakby mi jeszcze udostępniła swój telefon to byłoby cudnie :)

Dzięki kochani...

dróżka z centralnego w stronę Pekinu, max 100m od centralnego

wielgachna gitara stojąca pionowo

miejsce na zatrzymanie się furą

chyba łatwiej będzie trudniej :-?

jaki Pekin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto wie ???????????????????

ludzie znają centralny, mariot wiem z doświadczenia nie ściemniaj !!!!!!!!!

:o :o :o :o ja też nie wiem co to pekin a mieszkam 19 lat!!!!!!!