kaśka maciej 23.06.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No ja o 12 będę na centralnym. Kto będzie chciał, tego wezmę. Jak któraś nie będzie chciała, tez ją wezmę. Siłą! Ofca raczej nie jedzie, więc mam 4 miejsca. Jeśli dobrze zroumiałem, to 2 są zajęte przez Kasiorka i, jak sądziełem, właśnie kaśkę maciej, choć ona chyba nie zdawać sobie z tego sprawa. jak bierzesz siłą to mi pasuje jeszcze jak obiecasz, że po drodze będziesz śpiewał jak w zeszłym roku u rrmi to normalnieeee czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 23.06.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No ba! Muszę się rozśpiewać przed ogniskiem przeca! Ja coś u rrmi śpiewałem?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 23.06.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Wszystkie sirotki niech będa o 12 na dworcu centralnym (umówcie jakieś miejsce konkretne) ...bedzie jechał Eugeniusz i/lub Depi i zabiorą Czekam na informacje , siłą nie będę brał - no chyba że będę wiedział Kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 23.06.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jak będę miał jeszcze miejsce, to siłą będę łapał te, które się akurat napatoczą! A muszę nadmienić, że w bagażniku zmieszczą mi się ze dwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 23.06.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jak będę miał jeszcze miejsce, to siłą będę łapał te, które się akurat napatoczą! A muszę nadmienić, że w bagażniku zmieszczą mi się ze dwie! pewnie już przymiarki robiłeś , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No ba! Muszę się rozśpiewać przed ogniskiem przeca! Ja coś u rrmi śpiewałem?!? no przypomnę ci, spokojnie Myślę, ze powinniśmy jakieś oflagowanie zrobić cycuś takiego, bo jak się poznamy?? Różowych majtek nie będe na dworcu pokazywac przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 już to proponowałem jednemu forumowiczowi takie horągiewkina plecach i ganiać dookola jak opentana/y a jeszcze jak coś do ryku przygotować to ho, hood razu będzie wiadomo kto i dokąd http://www.samuraje.com/samuraj_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Wszystko fajnie, ale skad ja wezmę takiego wąsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 potwierdzam, że jadę na 2-3godzinki, ale chyba sama..i też mogę przez centralny jak trza 3-4 miejsca są ja siłą nie umiem, ale tak normalnie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 25.06.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dobrzy ludkowie - a dla mnie sie jakieś miejsce znajdzie z tego centralnego na zlot? Ilość sztuk - jedna Dużo miejsca nie zajmę Przyjadę z Krakowa i nie bardzo wiem jak dalej się dostać Czy ktoś mnie poratuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 25.06.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dobrzy ludkowie - a dla mnie sie jakieś miejsce znajdzie z tego centralnego na zlot? Ilość sztuk - jedna Dużo miejsca nie zajmę Przyjadę z Krakowa i nie bardzo wiem jak dalej się dostać Czy ktoś mnie poratuje? Miałbym wtedy 3 osoby. Czyli full komfort i ja mogę odjeżdzać. Pasuje wszystkim? Tylko oszczegam, że mie się klima popsuła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 25.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Depi - to powiedz mi gdzie mam sie stawić na zbiórkę? No jesteś aniołem, jeśli będę się mogła załapać na przyczepkę do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.06.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 To ja proponuję spotkanie przed Dworcem od strony Hotelu Mariott obok budki parkingowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 25.06.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Będę już od 11-tej w Warszawie. Więc myślę, że spokojnie zlokalizuje budkę parkinkowego Oby tylko była jedna Jeśli macie jakieś inne pomysły na znaki charakterystyczne to ja poproszę. W każdym razie dobra dusza, która mnie przygarnie do automobila, jakby mi jeszcze udostępniła swój telefon to byłoby cudnie Dzięki kochani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.06.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Depiproszony jest o udostępnienie nr tel bo inaczej będziemy szukać po dworcu różowych majteczek , Pippi czy przystojniaka Harrisona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.06.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Depiproszony jest o udostępnienie nr tel bo inaczej będziemy szukać po dworcu różowych majteczek , Pippi czy przystojniaka Harrisona z innych zlotów to proponuję zwykłą kartkę A4 z napisem "ZLOT muratora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.06.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 wróciłam to jak, ze mna nikt nie chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.06.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 dróżka z centralnego w stronę Pekinu, max 100m od centralnego wielgachna gitara stojąca pionowo miejsce na zatrzymanie się furą chyba łatwiej będzie trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 25.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 dróżka z centralnego w stronę Pekinu, max 100m od centralnego wielgachna gitara stojąca pionowo miejsce na zatrzymanie się furą chyba łatwiej będzie trudniej jaki Pekin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto wie ??????????????????? ludzie znają centralny, mariot wiem z doświadczenia nie ściemniaj !!!!!!!!! ja też nie wiem co to pekin a mieszkam 19 lat!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.06.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 zabytek PKiN czyli dar narodu dla narodu no takie inne to dopiero w Moskwie w ilości bodajże 8 szt, więc trudno się pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts