anirac 25.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ja tam w ogóle jestem chętna tylko kto mnie weźmie Barbossa - ty lepiej mape wytatuuj na klacie bo z tych Twoich wskazówek to nawet Pippi z Fordem nie odnajdą zaginionej arki, znaczy się zlotu. No więc ja tylko ładnie proszę - ewentualny telefon byłby baardzo wskazany, a zbiórka jak rozumiem koło 12-tej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 25.06.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 zabytek PKiN To trza od razu mówić, że to o siostrę Stalina chodzi, a tak - człek niekumaty to i muru chińskiego by wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 25.06.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ja tam w ogóle jestem chętna tylko kto mnie weźmie Barbossa - ty lepiej mape wytatuuj na klacie bo z tych Twoich wskazówek to nawet Pippi z Fordem nie odnajdą zaginionej arki, znaczy się zlotu. No więc ja tylko ładnie proszę - ewentualny telefon byłby baardzo wskazany, a zbiórka jak rozumiem koło 12-tej? Anirac - biorę chętnych , narazie była cisza , tel na prv dam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.06.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 dróżka z centralnego w stronę Pekinu, max 100m od centralnego wielgachna gitara stojąca pionowo miejsce na zatrzymanie się furą chyba łatwiej będzie trudniej jaki Pekin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto wie ??????????????????? ludzie znają centralny, mariot wiem z doświadczenia nie ściemniaj !!!!!!!!! ja też nie wiem co to pekin a mieszkam 19 lat!!!!!!! no tak, cały Twój świat to Świderska i Strumykowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 25.06.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 dróżka z centralnego w stronę Pekinu, max 100m od centralnego wielgachna gitara stojąca pionowo miejsce na zatrzymanie się furą chyba łatwiej będzie trudniej jaki Pekin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto wie ??????????????????? ludzie znają centralny, mariot wiem z doświadczenia nie ściemniaj !!!!!!!!! ja też nie wiem co to pekin a mieszkam 19 lat!!!!!!! no tak, cały Twój świat to Świderska i Strumykowa wolę świat strumykowej niż świat braku kultury i wymądrzania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 chyba chodzi o hard rock cafe kolo akwarium powtarzam się jesli jeszcze ktos chętny do jechania to mam wolne miejsca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 a miało być bez komentarza nie musisz się wk.. li tylko, że czegoś nie wiesz, to nie hańba po co te emocje? podjedź pod centralny emilki platerówny, lub jerozolimskimi (na wysokości skrętu w emilki) i popatrz w bok, a zobaczysz gitarę a pod samym centralnym to spokojnie nie postoisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 25.06.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 a miało być bez komentarza nie musisz się wk.. li tylko, że czegoś nie wiesz, to nie hańba po co te emocje? podjedź pod centralny emilki platerówny, lub jerozolimskimi (na wysokości skrętu w emilki) i popatrz w bok, a zobaczysz gitarę a pod samym centralnym to spokojnie nie postoisz pewnie nie zauważyłeś że nie tylko ja ciebie nie toleruję, cóż ślepota ludzką rzeczą tak samo jak nieznajomość slangu światka z pod dworca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No to gdzie mam w końcu czekac Pod dworcem, pod mariottem, pod tym pekinem czy jak tam to się zwie Na 12 będe w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.06.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 boszszsz..... jak dzieci , na chwilę samych zostawić coby mi na zlocie grzecznie .... nunununu ( i tutaj wymownie grozi paluchem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 25.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 już nie wiem czy ktoś chce ze mną jechać, jak tak proszę o jednoznaczną deklarację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 25.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 boszszsz..... jak dzieci , na chwilę samych zostawić coby mi na zlocie grzecznie .... nunununu ( i tutaj wymownie grozi paluchem ) daggulka będę ale tylko ze względu na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.06.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 To ja proponuję spotkanie przed Dworcem od strony Hotelu Mariott obok budki parkingowego ja jestem za tą opcją .... krótko, treściwie , mały rozrzut (tylko budka ) ...na pewno się znajdziecie wszyscy wszyscy miejscowi i przyjezdni - spotkanie w określonym wyżej miejscu punkt 12 ....pasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 25.06.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Daggulka tylko ile osób jest chętnych , tak jak pisałem wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.06.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Jeśli będziesz Ty - Eugeniusz , Depi i Barbosa to myślę , że spokojnie się zabierzecie .Moze nawet nie trzeba będzie trzech samochodów, ale lepiej dmuchac na zimne , bo a nuż widelec jeszcze jakieś sirotki się znajdą ... i co wtedy? na kolanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 25.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Jeśli będziesz Ty - Eugeniusz , Depi i Barbosa to myślę , że spokojnie się zabierzecie .Moze nawet nie trzeba będzie trzech samochodów, ale lepiej dmuchac na zimne , bo a nuż widelec jeszcze jakieś sirotki się znajdą ... i co wtedy? na kolanka? Myślałem odwrotnie ile sierotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.06.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 no toż ci pisze, że nie wiem dokładnie ile sirotek ... sirotki mi się nie spowiadały niestety na priv ale opcjonalnie mam nadzieję, że trzy samochody wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 25.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Hm, z tego co się doliczyłem są 3 osoby i wszystkie chcą z Depim, nie problem przyjechać ale jak nie będzie chętnych to po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 no toż ci pisze, że nie wiem dokładnie ile sirotek ... sirotki mi się nie spowiadały niestety na priv ale opcjonalnie mam nadzieję, że trzy samochody wystarczą no ja się spowiadam tu, że będę w Wawie na 12. Ino gdzie mam czekać, bo jako sirota, nie bardzi się znam Wszystko mi jedno z kim pojadę, byleby było to przystojny mężczyzna i miał porządną furę ze skórzaną tapicerka w kolorze kości słoniowej. Miło by było, gdyby fotele były klimatyzowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 25.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 no toż ci pisze, że nie wiem dokładnie ile sirotek ... sirotki mi się nie spowiadały niestety na priv ale opcjonalnie mam nadzieję, że trzy samochody wystarczą no ja się spowiadam tu, że będę w Wawie na 12. Ino gdzie mam czekać, bo jako sirota, nie bardzi się znam Wszystko mi jedno z kim pojadę, byleby było to przystojny mężczyzna i miał porządną furę ze skórzaną tapicerka w kolorze kości słoniowej. Miło by było, gdyby fotele były klimatyzowane oj już nie wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts