Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PROŚBA O POMOC - SPRAWY ORGANIZACYJNE

Recommended Posts

Ja tam w ogóle jestem chętna tylko kto mnie weźmie :roll:

Barbossa - ty lepiej mape wytatuuj na klacie bo z tych Twoich wskazówek to nawet Pippi z Fordem nie odnajdą zaginionej arki, znaczy się zlotu.

No więc ja tylko ładnie proszę - ewentualny telefon byłby baardzo wskazany, a zbiórka jak rozumiem koło 12-tej?

• Odpowiedzi 122
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja tam w ogóle jestem chętna tylko kto mnie weźmie :roll:

Barbossa - ty lepiej mape wytatuuj na klacie bo z tych Twoich wskazówek to nawet Pippi z Fordem nie odnajdą zaginionej arki, znaczy się zlotu.

No więc ja tylko ładnie proszę - ewentualny telefon byłby baardzo wskazany, a zbiórka jak rozumiem koło 12-tej?

Anirac - biorę chętnych , narazie była cisza :-? :-? :-? , tel na prv dam :):)

dróżka z centralnego w stronę Pekinu, max 100m od centralnego

wielgachna gitara stojąca pionowo

miejsce na zatrzymanie się furą

chyba łatwiej będzie trudniej :-?

jaki Pekin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto wie ???????????????????

ludzie znają centralny, mariot wiem z doświadczenia nie ściemniaj !!!!!!!!!

:o :o :o :o ja też nie wiem co to pekin a mieszkam 19 lat!!!!!!!

no tak, cały Twój świat to Świderska i Strumykowa :-?

dróżka z centralnego w stronę Pekinu, max 100m od centralnego

wielgachna gitara stojąca pionowo

miejsce na zatrzymanie się furą

chyba łatwiej będzie trudniej :-?

jaki Pekin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto wie ???????????????????

ludzie znają centralny, mariot wiem z doświadczenia nie ściemniaj !!!!!!!!!

:o :o :o :o ja też nie wiem co to pekin a mieszkam 19 lat!!!!!!!

no tak, cały Twój świat to Świderska i Strumykowa :-?

wolę świat strumykowej niż świat braku kultury i wymądrzania się

a miało być bez komentarza :D

nie musisz się wk.. li tylko, że czegoś nie wiesz, to nie hańba

po co te emocje?

podjedź pod centralny emilki platerówny, lub jerozolimskimi (na wysokości skrętu w emilki) i popatrz w bok, a zobaczysz gitarę

a pod samym centralnym to spokojnie nie postoisz

a miało być bez komentarza :D

nie musisz się wk.. li tylko, że czegoś nie wiesz, to nie hańba

po co te emocje?

podjedź pod centralny emilki platerówny, lub jerozolimskimi (na wysokości skrętu w emilki) i popatrz w bok, a zobaczysz gitarę

a pod samym centralnym to spokojnie nie postoisz

pewnie nie zauważyłeś że nie tylko ja ciebie nie toleruję, cóż ślepota ludzką rzeczą tak samo jak nieznajomość slangu światka z pod dworca.

To ja proponuję spotkanie przed Dworcem od strony Hotelu Mariott obok budki parkingowego

ja jestem za tą opcją .... krótko, treściwie , mały rozrzut (tylko budka :wink: :lol: ) ...na pewno się znajdziecie wszyscy :D

wszyscy miejscowi i przyjezdni - spotkanie w określonym wyżej miejscu punkt 12 ....pasi? :D

Jeśli będziesz Ty - Eugeniusz , Depi i Barbosa to myślę , że spokojnie się zabierzecie :p .Moze nawet nie trzeba będzie trzech samochodów, ale lepiej dmuchac na zimne , bo a nuż widelec jeszcze jakieś sirotki się znajdą ... i co wtedy? na kolanka? :lol:

Jeśli będziesz Ty - Eugeniusz , Depi i Barbosa to myślę , że spokojnie się zabierzecie :p .Moze nawet nie trzeba będzie trzech samochodów, ale lepiej dmuchac na zimne , bo a nuż widelec jeszcze jakieś sirotki się znajdą ... i co wtedy? na kolanka? :lol:

Myślałem odwrotnie ile sierotek? :wink: :wink: :wink: :wink:

no toż ci pisze, że nie wiem dokładnie ile sirotek :roll: ... sirotki mi się nie spowiadały niestety na priv :wink:

ale opcjonalnie mam nadzieję, że trzy samochody wystarczą :wink: :D

no ja się spowiadam tu, że będę w Wawie na 12. Ino gdzie mam czekać, bo jako sirota, nie bardzi się znam :lol: :lol: Wszystko mi jedno z kim pojadę, byleby było to przystojny mężczyzna i miał porządną furę ze skórzaną tapicerka w kolorze kości słoniowej. Miło by było, gdyby fotele były klimatyzowane 8) :lol: :lol: :wink:

no toż ci pisze, że nie wiem dokładnie ile sirotek :roll: ... sirotki mi się nie spowiadały niestety na priv :wink:

ale opcjonalnie mam nadzieję, że trzy samochody wystarczą :wink: :D

no ja się spowiadam tu, że będę w Wawie na 12. Ino gdzie mam czekać, bo jako sirota, nie bardzi się znam :lol: :lol: Wszystko mi jedno z kim pojadę, byleby było to przystojny mężczyzna i miał porządną furę ze skórzaną tapicerka w kolorze kości słoniowej. Miło by było, gdyby fotele były klimatyzowane 8) :lol: :lol: :wink:

:o :o :o :o oj już nie wszystko jedno :wink: :wink: :wink: :wink: