Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PROŚBA O POMOC - SPRAWY ORGANIZACYJNE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 122
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Eugeniusz podjedz też nigdy nie wiadomo ile się sierotek pojawi. A jak już zadna to osobiście z Toba pojadę :) ino drogi nie znam :)

:oops: :oops: :oops: :oops: Kasiorek tyle poświęcenia ????? :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

warszawę i okolice troszkę znam :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

jakie poświęcenie :)

dosiądę się żeby ci smutno nie było :)

Eugeniusz podjedz też nigdy nie wiadomo ile się sierotek pojawi. A jak już zadna to osobiście z Toba pojadę :) ino drogi nie znam :)

:oops: :oops: :oops: :oops: Kasiorek tyle poświęcenia ????? :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

warszawę i okolice troszkę znam :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

jakie poświęcenie :)

dosiądę się żeby ci smutno nie było :)

Nie pozostaje mi nic innego tylko być :lol:

To może umówmy się konkretnie: że o godz. 12 w .......( Warszawiacy podajcie miejsce, byle blisko Centralnego :wink: ) będą czekac 3 samochody (Eugeeniusz, Barbossa i Depi o ile dobrze pamiętam) i kto sirota lub kto chętny niech czeka w tym miejscu. Wyruszamy do Urzutunajpóźniej 12.15. Co wy na to?? Bo inaczej to coś czuję, ze na piechotę tam pójdę :roll:

To ja proponuję spotkanie przed Dworcem od strony Hotelu Mariott obok budki parkingowego

ja jestem za tą opcją .... krótko, treściwie , mały rozrzut (tylko budka :wink: :lol: ) ...na pewno się znajdziecie wszyscy :D

wszyscy miejscowi i przyjezdni - spotkanie w określonym wyżej miejscu punkt 12 ....pasi? :D

Jest to miejsce zbiórki, jak sie okaże że nie będzie jak stanąć :-? :-? :-? to ktoś będzie czakał, na prv wysyłam nr telefonu gdyby ktoś miał się spóżnić (polska kolej :-? :wink: )

UWAGA! UWAGA!

Z powodu takiego, że moja obecność rano w Urzucie okazuje się być niezbędna nie będę mógł podjechać pod Centralny po sirotki (wszystkie dotychczasowe eksperymenty z bilokacją skończyły się klapą).

Zresztą i tak mam czarną tapicerkę, a nie kość słoniowa, więc się bym nie zakwalifikował (resztą się oczywiście zgadza khe khe khe ;) ).

W związku z tym na Eugeniuszu i Barbossie ciąży zaszczytny obowiązek dostarczenia sirotek do Wesołej Wioseczki. W razie nieoczekiwanego obrodzenia cichociemnych sirotek będziemy improwizować :)

Proszę Was obu o potwierdzenie i niekłocenie się ;)

Sory że wyjde z taką propozycją ale to może sie okazać szybsze i wcale nie takie uciążliwe mianowicie mozna skorzystać z MZA na centralnym wsiąśc w tramwaj 7 lub 9 w kierunku na Okęcie i dojechać do pętli Okecie, następnie przejsć na stanowisko autobusu 733 i on jedzie do Urzutu i odjerzdża z Okęcia o 5,35 8,05 10,05. Można i zrobić wariant kombinowany żeby sierotki :wink: dojechały chociaż do Okęcia to wtedy sie je szybciej odbierze :wink:

gawel - moze juz nie komplikujmy. Powinno byc wystarczajaco miejsc dla sirotek. Jak nie - wtedy zaczniemy kombinować.
nie śmiałam sama tego pisać :oops: ja se wsi jestem, gdzie mnie tam tramwajem na lotnisko jechać, jeszcze się zgubię, albo co :wink:

Poza tym umówiona jestem już z Eugeniuszem :p