Kasiorek 25.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Eugeniusz podjedz też nigdy nie wiadomo ile się sierotek pojawi. A jak już zadna to osobiście z Toba pojadę ino drogi nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 25.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Eugeniusz podjedz też nigdy nie wiadomo ile się sierotek pojawi. A jak już zadna to osobiście z Toba pojadę ino drogi nie znam Kasiorek tyle poświęcenia ????? warszawę i okolice troszkę znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Eugeniusz podjedz też nigdy nie wiadomo ile się sierotek pojawi. A jak już zadna to osobiście z Toba pojadę ino drogi nie znam Kasiorek tyle poświęcenia ????? warszawę i okolice troszkę znam jakie poświęcenie dosiądę się żeby ci smutno nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 25.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Eugeniusz podjedz też nigdy nie wiadomo ile się sierotek pojawi. A jak już zadna to osobiście z Toba pojadę ino drogi nie znam Kasiorek tyle poświęcenia ????? warszawę i okolice troszkę znam jakie poświęcenie dosiądę się żeby ci smutno nie było Nie pozostaje mi nic innego tylko być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 26.06.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 mogę zabrać 2-3 osoby, jak potrzeba (kierowcą będzie moja lepsza połowa) na sygnał czekam do jutra do 10.00 Eugeniusz_ i tak Cię lubię, musisz się poddać temu uczuciu, nie masz wyjścia a Białołęka jest nawet fajna tylko ciasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 To może umówmy się konkretnie: że o godz. 12 w .......( Warszawiacy podajcie miejsce, byle blisko Centralnego ) będą czekac 3 samochody (Eugeeniusz, Barbossa i Depi o ile dobrze pamiętam) i kto sirota lub kto chętny niech czeka w tym miejscu. Wyruszamy do Urzutunajpóźniej 12.15. Co wy na to?? Bo inaczej to coś czuję, ze na piechotę tam pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 26.06.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 To ja proponuję spotkanie przed Dworcem od strony Hotelu Mariott obok budki parkingowego ja jestem za tą opcją .... krótko, treściwie , mały rozrzut (tylko budka ) ...na pewno się znajdziecie wszyscy wszyscy miejscowi i przyjezdni - spotkanie w określonym wyżej miejscu punkt 12 ....pasi? Jest to miejsce zbiórki, jak sie okaże że nie będzie jak stanąć to ktoś będzie czakał, na prv wysyłam nr telefonu gdyby ktoś miał się spóżnić (polska kolej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Sorka, nie zauważyałm Będę tam na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 26.06.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Sorka, nie zauważyałm Będę tam na pewno ja też się naszukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 26.06.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 UWAGA! UWAGA! Z powodu takiego, że moja obecność rano w Urzucie okazuje się być niezbędna nie będę mógł podjechać pod Centralny po sirotki (wszystkie dotychczasowe eksperymenty z bilokacją skończyły się klapą). Zresztą i tak mam czarną tapicerkę, a nie kość słoniowa, więc się bym nie zakwalifikował (resztą się oczywiście zgadza khe khe khe ). W związku z tym na Eugeniuszu i Barbossie ciąży zaszczytny obowiązek dostarczenia sirotek do Wesołej Wioseczki. W razie nieoczekiwanego obrodzenia cichociemnych sirotek będziemy improwizować Proszę Was obu o potwierdzenie i niekłocenie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.06.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 improwizacja zawsze jest the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 26.06.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 To samom powiedział dziouchom dzisiaj. Jak nie masz planu, to nie ma szans, żeby coś poszło niezgodnie z planem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 To samom powiedział dziouchom dzisiaj. Jak nie masz planu, to nie ma szans, żeby coś poszło niezgodnie z planem, nie? i tej wersji będziem sie trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.06.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Sory że wyjde z taką propozycją ale to może sie okazać szybsze i wcale nie takie uciążliwe mianowicie mozna skorzystać z MZA na centralnym wsiąśc w tramwaj 7 lub 9 w kierunku na Okęcie i dojechać do pętli Okecie, następnie przejsć na stanowisko autobusu 733 i on jedzie do Urzutu i odjerzdża z Okęcia o 5,35 8,05 10,05. Można i zrobić wariant kombinowany żeby sierotki dojechały chociaż do Okęcia to wtedy sie je szybciej odbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 jestem umowiona z Anirac ok.12 tej , jeśli ktos jeszcze potrzebuje podwózki zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 26.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 gawel - moze juz nie komplikujmy. Powinno byc wystarczajaco miejsc dla sirotek. Jak nie - wtedy zaczniemy kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 gawel - moze juz nie komplikujmy. Powinno byc wystarczajaco miejsc dla sirotek. Jak nie - wtedy zaczniemy kombinować.nie śmiałam sama tego pisać ja se wsi jestem, gdzie mnie tam tramwajem na lotnisko jechać, jeszcze się zgubię, albo co Poza tym umówiona jestem już z Eugeniuszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Toż napisałem ze to takna wsiaki słuczaj a nie od razu na mnie wszyscy napasc naciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Toż napisałem ze to takna wsiaki słuczaj a nie od razu na mnie wszyscy napasc naciągają nie rycz jakoś dotrę do tego Urzutu. Sprytu mi nie brak Do zobaczenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 26.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 jednym słowemwięcej szoferów niż pasażerówcoby nie komplikować sprawyniniejszym wycofuję się z deklaracjinie dymam w stronę centralnego adios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts