mkay 27.05.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witajcie, zabieram się za zrobienie łazienki własnymi siłami i póki co nie wiem jak zrobić w zabudowie geberita półek, np. taj jak tutajNa razie wiem tyle, że na sufit i podłogę daje profile CU i w pionie CW. Nie wiem natomiast jak wykonać poprzeczki dla półek w tej konstrukcji. Może ktoś by mógł mi to wytłumaczyć a najlepiej wskazać gdzieś jakąś instrukcję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 31.05.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 szczerze mówiąc z mojej strony to taką obudowę możesz wykonać ze wszelkiego typu profili jakimi dysponujesz - czy to z tych przeznaczoncyh na ściany czy na sufity. Po obwodzie dajesz profile U a w poprzek dajesz C lub UD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkay 01.06.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 o, dzięki. zastanawiałem się tylko czy w tym rodzaju prac jest jakaś zalecana metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkay 05.06.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dziękuję raz jeszcze. To widziałem. Nie ma tam wzmianki o poprzeczkach i konstrukcjach mnie interesujących ale na początek materiał był super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts