malka 27.05.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Właśnie dopadła mnie frustracja. Młode chore, a ja nie mam czym zmierzyć mu temperatury. Nawet chory nie uiedzi spokojnie trzech minut z termometrem pod pacha, a do elektronicznego , który zakupiłam nie mam zaufania (w ciągu minuty , trzy pomiary i trzy różne wyniki ) Może polecicie używane przez Was termometry - te krótkopomiarowe - wielce przeze mnie pożądane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 28.05.2009 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 malka te supertermometry, co to do ucha dziecięcia się przykłada, to kosztują fortunę! to raz dwa wiem, jaka to "panika", jak dziecko gorączkuje.... trzyochłoń!!! pzdr Cię i dzieciątko Twe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.05.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Właśnie dopadła mnie frustracja. Młode chore, a ja nie mam czym zmierzyć mu temperatury. Nawet chory nie uiedzi spokojnie trzech minut z termometrem pod pacha, a do elektronicznego , który zakupiłam nie mam zaufania (w ciągu minuty , trzy pomiary i trzy różne wyniki ) Może polecicie używane przez Was termometry - te krótkopomiarowe - wielce przeze mnie pożądane Pomiary pewnie różne w zależności jak jest włożony termometr, moim zdaniem elektroniczny pod pache wogóle sie nie sprawdza (albo ja nie umiem mierzyć). Jak małe dziecie to tylko elektroniczny cienki przeznaczony do p..y . Najbardziej wiarygodny pomiar - oczywiście odejmujemy 0,5 stopnia. Jak wieksze to lepiej zwykły termometr pod pache i może puścić w tym czasie bajke lub czymś innym zająć. Są tez termometry w smoczku ale to juz dla niemowlaczka lub do mierzenia na czole (ale to już droższe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.05.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ja właśnie szukam sprawdzonego krótkopomiarowego termometru do mierzenia temperatury w uchu lub na czole. Allegro jest zawalone (przedział cenowy od kilkunastu do kilkuset zł), ale co wybrać, co się Wam sprawdza ? myslałam o czyms takim, ale czy przetwa wiecej niz kilka pomiarów (chińszczyzna pachnie) http://allegro.pl/item642879825_topcom_101_termometr_dla_dzieci_do_ucha_na_czolo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts