Alfzmelmack 28.05.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Witam Mam dwa pytania do znawców dziedziny:1. Mam płytki 330*250*0,8 mm jakiego rozmiaru krzyżyki oraz listwy narożne (czy krzyżyki 5 i listwy 8?) to będzie dobrze wyglądało2. Zakupiłem płytki w markecie obi i po przejżeniu widze ze niektóre są wygięte w banana (srodek plytki wklęśnięty a boki wypukle ) odkształcenie jak przyloze poziomice jakies 4 mm czy mozna to reklamowac? (plytki firmy niemieckiej gat. 1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 28.05.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Rozmiar krzyżyka to Twój wybór, jedni lubią wąskie fugi, inni preferują szerokie. Ja osobiście wybrałbym ok.3mm. Jeżeli płytka ma 8mm grubości, to listwa też ma być 8mm( zresztą możesz przymierzyć). Odnośnie płytek, to kładłem niedawno 300x600mm, kiła i mogiła- brak kątów i monstrualny banan; te płytki też były made in Germany. Reklamuj, póki nie są przyklejone, wtedy będzie już po mszy. Być może uda Ci się kupić za tą kasę coś sensownego.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts