Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szarości i biel we wnętrzu - jakie drzwi?

iwona0506

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam poszukuje takich drzwi jak ma Joliska pare stron wcześniej oraz mniej więcej takich ościeżnic. Pytałem w sklepie gdzie były zakupione, ale za sam dojazd liczą sobie 1200 zł :( bo przez całą Polskę muszą przejechać. Także szukam czegoś nad morzem (Zach-pom, pomorskie itp, nawet Poznań czy Bydgoszcz mógłby być)

Bardzo liczymy na waszą pomoc bo zostaniemy bez drzwi :(

Pozdrawiam

Sklepy są, ale oni też będą chcieli zarobić i wysyłka boje się, że niższa nie będzie. Chyba, że coś w moich rejonach poszukam, ale z tym ciężko bo już przeglądaliśmy trochę stron. Może ktoś z naszych okolic w promieniu 200-300km coś kupował podobnego :)

U nas podłogi to dąb bielony i dąb szarzony/wędzony... nie mam pojęcia jakie drzwi dobrać... :(

Dab bielony na podlodze bedzie i u nas... prawie w calym domu (bez lazieniek, koltowni i garazu) Do tego drzwi mialy byc bielone ale przekonalem zone aby byly po prostu biale. Fajne drzw ma pol-skone ale nie wiem czy na ta firme sie zdecydujemy. Parapety juz sa, dab bielony, wygldaja super. Listwa przypodlogowa ma byc w kolorze dzwi.

Dab bielony na podlodze bedzie i u nas... prawie w calym domu (bez lazieniek, koltowni i garazu) Do tego drzwi mialy byc bielone ale przekonalem zone aby byly po prostu biale. Fajne drzw ma pol-skone ale nie wiem czy na ta firme sie zdecydujemy. Parapety juz sa, dab bielony, wygldaja super. Listwa przypodlogowa ma byc w kolorze dzwi.

Jeśli mogę coś zasugerować to Porta w swojej ofercie ma nowy laminat biały mat, może się Państwu spodoba?

Pozdrawiam