żona m 15.06.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 mirella piękne drzwi i cena nie zwala z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinslayer 21.07.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witam poszukuje takich drzwi jak ma Joliska pare stron wcześniej oraz mniej więcej takich ościeżnic. Pytałem w sklepie gdzie były zakupione, ale za sam dojazd liczą sobie 1200 zł bo przez całą Polskę muszą przejechać. Także szukam czegoś nad morzem (Zach-pom, pomorskie itp, nawet Poznań czy Bydgoszcz mógłby być) Bardzo liczymy na waszą pomoc bo zostaniemy bez drzwi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.07.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Kingslayer, a pytałeś, czy nie mają odbiorców w Twoim regionie? Do mnie też nie jechali - podali mi namiar na lokalnego sprzedawcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinslayer 21.07.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 No właśnie nie, z naszych rozmów wynikało, że nie mają nic więcej oprócz swojej siedziby na południu Polski. Do Ciebie mieli i tak blisko , do mnie mają ponad 3x dalej prawie do samego morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.07.2011 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Siedzibę mają jedną, ale sprzedawców wielu Nie masz w pobliżu jakiegoś rodzinnego sklepu z drzwiami, żeby pójść i przez nich zamówić drzwi w Kubiszynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinslayer 22.07.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Sklepy są, ale oni też będą chcieli zarobić i wysyłka boje się, że niższa nie będzie. Chyba, że coś w moich rejonach poszukam, ale z tym ciężko bo już przeglądaliśmy trochę stron. Może ktoś z naszych okolic w promieniu 200-300km coś kupował podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.07.2011 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 King, ale sklepy kupują na pewno taniej, skoro Kubiszyn ma ustaloną cenę detaliczną, a one i tak zarabiają... Powodzenia w szukaniu zamiennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.07.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 MIRELA99, cudowne drzwi i fenomenalny kolor ścian!!!!Czy możesz zdradzić, jaka to farba/ nr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin.gm 22.07.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 U nas podłogi to dąb bielony i dąb szarzony/wędzony... nie mam pojęcia jakie drzwi dobrać... Dab bielony na podlodze bedzie i u nas... prawie w calym domu (bez lazieniek, koltowni i garazu) Do tego drzwi mialy byc bielone ale przekonalem zone aby byly po prostu biale. Fajne drzw ma pol-skone ale nie wiem czy na ta firme sie zdecydujemy. Parapety juz sa, dab bielony, wygldaja super. Listwa przypodlogowa ma byc w kolorze dzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek26 24.07.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Tak sie prezentuje seria SEMPRE ALU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert_Antczak 25.07.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Dab bielony na podlodze bedzie i u nas... prawie w calym domu (bez lazieniek, koltowni i garazu) Do tego drzwi mialy byc bielone ale przekonalem zone aby byly po prostu biale. Fajne drzw ma pol-skone ale nie wiem czy na ta firme sie zdecydujemy. Parapety juz sa, dab bielony, wygldaja super. Listwa przypodlogowa ma byc w kolorze dzwi. Jeśli mogę coś zasugerować to Porta w swojej ofercie ma nowy laminat biały mat, może się Państwu spodoba? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts