Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szarości i biel we wnętrzu - jakie drzwi?

iwona0506

Recommended Posts

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Mariush11 - Wasze drzwi to nasze "wymarzone" - właśnie takie obecnie poszukujemy. I to we Wrocku :) także, jeżeli - jak piszesz - możesz polecić firmę, gdzie były one kupione, to byłabym wdzięczna. Niestety w sklepach, gdzie do tej pory trafiliśmy, to albo nie było nic ciekawego, albo zabijała nas cena drzwi :(

Mogłabym również prosić o info jaki to model drzwi oraz jaka była ich cena? Czy to są drzwi bezprzylgowe? A szyba jest taka, że można byłoby ją również zastosować do łazienki (planujemy mieć jednakowe drzwi do wszystkich pomieszczeń)?

A drzwi świetne i rewelacyjnie wyglądają do szarych ścian, podłogi i świetnie współgrają z listwami. Gratuluję wyboru :)

jeżeli - jak piszesz - możesz polecić firmę, gdzie były one kupione, to byłabym wdzięczna. Niestety w sklepach, gdzie do tej pory trafiliśmy, to albo nie było nic ciekawego, albo zabijała nas cena drzwi :(

Mogłabym również prosić o info jaki to model drzwi oraz jaka była ich cena? Czy to są drzwi bezprzylgowe? A szyba jest taka, że można byłoby ją również zastosować do łazienki (planujemy mieć jednakowe drzwi do wszystkich pomieszczeń)?

Drzwi kupiliśmy w firmie Glazurex na Karmelkowej.

drzwi są bezprzylgowe. Wieczorem postaram się wkleić inne zdjęcie. Te drzwi na zdjęciu to model Derby. Na parterze mamy model Lukka. Drzwi z obydwu serii mamy zamontowane również w łazienkach. Cenę sprawdzę i wyślę na PW

Pozdrawiam

Mariush11 piękny przedpokój, a drzwi ahhh cudne.

Niestety moja druga połówka nie chciała się zgodzić na białe ( szkoda, że wcześniej Twoich drzwi nie było - jakbym mu zdjęcie pokazała to by się na pewno przekonał). I do tego model o którym marzyłam, a okazało się że do takich standardowych ( nie robionych na zamówienie ) mamy w łazience otwór o 1 cm za mały...

No nic zostanie mi popatrzeć sobie na Twoje, moje w końcu takie złe też nie są... ehh

Bardzo fajny kolor szarego - zdradzisz numer i producenta? Czy na obu zdjęciach jest ten sam kolor, bo ten ze schodami wydaje mi się ciemniejszy ?

• 2 weeks później...