jerzy33 24.11.2003 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Tak dla zgrubnej weryfikacji architekta adaptującego. Już taki jestem że wszystkich sprawdzam. Grunt - glina (o kolorze popielatym - jeżeli ma to jakieś znaczenie) Dom z użytkowym poddaszem, strop Teriva,pełne deskowanie, dachówka ceramiczna głebkość ławy 40 cm interesująca mnie ściana - cegła pełna szerokość ławy fundamentowej dla interesującej mnie ściany - 80 cm Czy z grubsza rzecz biorąc szerokość ławy jest w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy33 24.11.2003 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Jest to wewnętrzna ściana nośna. Cegła pełna klasy 150.W projekcie mam szerokość tej ściany 38cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moritz 25.11.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Tak dla zgrubnej weryfikacji architekta adaptującego. Już taki jestem że wszystkich sprawdzam. Grunt - glina (o kolorze popielatym - jeżeli ma to jakieś znaczenie) Dom z użytkowym poddaszem, strop Teriva,pełne deskowanie, dachówka ceramiczna głebkość ławy 40 cm interesująca mnie ściana - cegła pełna szerokość ławy fundamentowej dla interesującej mnie ściany - 80 cm Czy z grubsza rzecz biorąc szerokość ławy jest w porządku? Z grubsza rzecz biorąc jest w porządku. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy33 26.11.2003 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Dziękuję Może jeszcze ktoś się wypowie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2003 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Dziękuję Może jeszcze ktoś się wypowie na ten temat? pewnie ja moge z grubsza rzecz biorac jest w porzadku od przybytku glowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts