Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Korea - realne zagrożenie czy temat zastępczy

bobiczek

Recommended Posts

ja tam takim optymista nie jestem.

Ruskie już pierdżą ża przesył gazu nie taki i że Europie braknie zimą (straszak nr one)

Koreaniec durny ma i rozszczepił straszy cały świat po próbie.....(chyba większy namber one)

Jędruch z pierdla wyszedł chce być euro-moim

Ja się powieszę albo w zimie zamazrznę chyba, no

Kaczkę Pierwszego swędzi na wojnę ze wszystkimi iść, w szpitalach leczą leżeniem w łóżku i dietą głodówkową, ludzie nadal się nie myją co widać i czuć, w sklepie baba mi wciska kawał gnata mówiąc, że trochę mięsa to na nim znajdę i każe płacić jak za cielęcinę extra, położyli kole mnie nowy asfalt a za pół roku będą pruć pod burzówkę ,dziad jakiś parę domów dalej kotłuje oponami w piecu po nocach...

czasami się zastanawiam, kto wreszcie z tym wszystkim zrobi raz na zawsze porządek.

A niech by Ding Dong. :evil:

Może potem było by normalniej.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,USA-nie-wiadomo-czy-Korea-Pln.-rzeczywiscie-zdetonowala-ladunek-jadrowy,wid,11176394,wiadomosc.html

dzisiaj przeczytałem.

Jednak Amerykanie i te ich zjednoczone to mają w sobie coś takiego, czego nie ma nikt inny............

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,USA-nie-wiadomo-czy-Korea-Pln.-rzeczywiscie-zdetonowala-ladunek-jadrowy,wid,11176394,wiadomosc.html

dzisiaj przeczytałem.

Jednak Amerykanie i te ich zjednoczone to mają w sobie coś takiego, czego nie ma nikt inny............

Nie pij w piatek, nie pij w piatek, to zly weekendu poczatek :D :D :D :D

Slonce wyszlo, mam nadzieje, ze ogorki wyskocza teraz do gory jak z prrrrocy :D

Zamierzam sie nafutrowac ogorkami przed strasznym wybuchem, ktory miesza w kotle Ding Dong czy jak mu tam. :D i tralalalalala . :D