bobiczek 29.05.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No jak myslicie?Mamy w Europie sie zamartwić czy straszak tylko ekonomiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2009 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Pogoda niespecjalna, leje i chlodno i boje sie o swoje 75 krzaczkow pomidorow...... ogorki i kukurydze ...czy ty sie tez boisz, bobiczku ? Zanim dzong dzong przyjdzie i mnie zje chcialabym zjesc chociaz te ogorki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.05.2009 01:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja tam takim optymista nie jestem.Ruskie już pierdżą ża przesył gazu nie taki i że Europie braknie zimą (straszak nr one)Koreaniec durny ma i rozszczepił straszy cały świat po próbie.....(chyba większy namber one)Jędruch z pierdla wyszedł chce być euro-moimJa się powieszę albo w zimie zamazrznę chyba, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2009 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 O matko z dzieckiem ! ! To trzeba bylo od razu zaczac od Jedrucha ! ! ! teraz i ja sie przestraszylam ! ( a kto to jest ? ) Pierwszy raz cie ruskie strasza ? ale na pewno nie ostatni ! A trzeba bylo x lat temu isc w norweski gaz i ekologie ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Kaczkę Pierwszego swędzi na wojnę ze wszystkimi iść, w szpitalach leczą leżeniem w łóżku i dietą głodówkową, ludzie nadal się nie myją co widać i czuć, w sklepie baba mi wciska kawał gnata mówiąc, że trochę mięsa to na nim znajdę i każe płacić jak za cielęcinę extra, położyli kole mnie nowy asfalt a za pół roku będą pruć pod burzówkę ,dziad jakiś parę domów dalej kotłuje oponami w piecu po nocach... czasami się zastanawiam, kto wreszcie z tym wszystkim zrobi raz na zawsze porządek. A niech by Ding Dong. Może potem było by normalniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 29.05.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ostatnio w radiu słyszałem wesoły tekst Koreańczycy to głupi naród - mieli bombę, odpalili ją, teraz nie mają żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Koreanczycy nie sa glupi ale glodni . Trwa walka na szczytach wladzy o schede po Ding Dongu ( chodzi zeby syn przejal ) i facet sie napina i prezy . Przelotne i nie warto sobie zawracac glowy. Natomiast co do dywersyfikacji dostaw gazu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.05.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,USA-nie-wiadomo-czy-Korea-Pln.-rzeczywiscie-zdetonowala-ladunek-jadrowy,wid,11176394,wiadomosc.html dzisiaj przeczytałem.Jednak Amerykanie i te ich zjednoczone to mają w sobie coś takiego, czego nie ma nikt inny............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ja tam uważam, ze psychopatów lekceważyć nie wolno. Realnym zagrozeniem jest dla mnie również to, ze zycie ilustam żołnierzy jest zagrozone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,USA-nie-wiadomo-czy-Korea-Pln.-rzeczywiscie-zdetonowala-ladunek-jadrowy,wid,11176394,wiadomosc.html dzisiaj przeczytałem. Jednak Amerykanie i te ich zjednoczone to mają w sobie coś takiego, czego nie ma nikt inny............ Nie pij w piatek, nie pij w piatek, to zly weekendu poczatek Slonce wyszlo, mam nadzieje, ze ogorki wyskocza teraz do gory jak z prrrrocy Zamierzam sie nafutrowac ogorkami przed strasznym wybuchem, ktory miesza w kotle Ding Dong czy jak mu tam. i tralalalalala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 01.06.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Taaa, Zółci czymś tam strzelili... we własne portki chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts