monah 29.05.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 witam, pytanie może się wydać banalne forumowym fachurom, ale kto pyta, nie błądzi kupiłam w Ikei rolety Enje - montaż na oknie, okna są plastikowe. w związku z tym, ze nie chciałabym sp... spartolić okien, szyb, ani rolet, stąd moja seria pytań: - jaka wiertarka i wiertła? - jak nie wwiercić się w szybę? na ramie okiennej jest wewnętrzny obrys, zakładam, że oznacza on miejsce, do którego sięga szyba... a może się mylę? - na co jeszcze ew. uważać? z góry dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 29.05.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 WIERTARKA NIE JEST CI POTRZEBNA, JEDYNIE - WKRęTARKA. DO TEGO WKRęTY Dł OK. 15 mm. 2, MOżE 3 mm GRUBE. "OBRYS O KTóRYM MóWISZ TO LISTWA PRZYSZYBOWA OK. 22 mm GRUBA - WIęC DO SZYBY DALEKO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 30.05.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 dzięki... a wiertarką udarową nie da rady??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.05.2009 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Monah, kategorycznie nie udarowa! Ja przymierzam się do takiego montażu ze śrubokrętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 31.05.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 no popatrz - a pan w Leroy Merlin stwierdził: jak najbardziej!zwykła wiertarka udarowa! niskie obroty! cienkie wiertła!teraz to już zakręcona jestem niczym te wiertła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts