justynajustyna 29.05.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dlaczego moje konto jako siwa216 zostało zablokowane i nie mogę się już na nie logować i wogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.05.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dlaczego moje konto jako siwa216 zostało zablokowane i nie mogę się już na nie logować i wogóle? Blokada za notoryczne spamowanie na rzecz znajomej firmy; przy okazji zostały zablokowane także inne konta "zadowolonych klientów" Trzeba zwrócić się do Admina z wyjaśnieniami i prośbą o odblokowanie >> http://forum.muratordom.pl/uzytkownik73.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynajustyna 29.05.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No to w takim razie, jeżeli jestem zadowolona z jakiejś firmy to nie moge jej już nikomu polecić? A to że polecam kilka razy to chyba dobrze świadczy o danej firmie - że naprawdę jestem z niej zadowolona. W takim razie co mam teraz zrobić - jak mam się skontaktować z tym administratorem, z tego konta, z którego teraz piszę mam wysłaś PW czy w jaki inny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.05.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No to w takim razie, jeżeli jestem zadowolona z jakiejś firmy to nie moge jej już nikomu polecić? A to że polecam kilka razy to chyba dobrze świadczy o danej firmie - że naprawdę jestem z niej zadowolona Znakomicie, tyle że zapominasz wpomnieć o bardzo istotnej sprawie, że reklamujesz firmę własną [bądź kogoś z bliskiej rodziny] To jest przede wszystkim forum inwestorów, dla których informacja o wykonawcach jest ważna, a kryptoreklama jest działaniem nieuczciwym, tym bardziej gdy jest mnożona przez "udawanych inwestorów" W takim razie co mam teraz zrobić - jak mam się skontaktować z tym administratorem, z tego konta, z którego teraz piszę mam wysłaś PW czy w jaki inny sposób? PW z obecnego konta lub mailowo [adres na dole strony - "Kontakt z redakcją"] z adresu podanego przy rejestracji loginu 'siwa216' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynajustyna 29.05.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dobrze spróbuję sobie odblokować konto. Ale dlaczego sugerujesz, że reklamuje swoją firmę lub kogoś z rodziny, jeżeli nie jestem w żaden sposób spokrewniona z tą firmą, poza tym nie tylko jedną firmę polecałam na forum. Też nie rozumiem "udawanych inwestorów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.05.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale dlaczego sugerujesz, że reklamuje swoją firmę lub kogoś z rodziny, jeżeli nie jestem w żaden sposób spokrewniona z tą firmą, poza tym nie tylko jedną firmę polecałam na forum. Też nie rozumiem "udawanych inwestorów". Trudno, nie zapominaj jednak że moderatorzy i admin widzą wiecej niż zwykły użytkownik; nikogo nie blokuje się za niewinność I nie sugeruję - podaję powód zablokowania konta, bo o to pytałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts