Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dlaczego moje konto zostało zablokowane????

Recommended Posts

Dlaczego moje konto jako siwa216 zostało zablokowane i nie mogę się już na nie logować i wogóle?

Blokada za notoryczne spamowanie na rzecz znajomej firmy; przy okazji zostały zablokowane także inne konta "zadowolonych klientów"

Trzeba zwrócić się do Admina z wyjaśnieniami i prośbą o odblokowanie

>> http://forum.muratordom.pl/uzytkownik73.htm

No to w takim razie, jeżeli jestem zadowolona z jakiejś firmy to nie moge jej już nikomu polecić? A to że polecam kilka razy to chyba dobrze świadczy o danej firmie - że naprawdę jestem z niej zadowolona.

W takim razie co mam teraz zrobić - jak mam się skontaktować z tym administratorem, z tego konta, z którego teraz piszę mam wysłaś PW czy w jaki inny sposób?

No to w takim razie, jeżeli jestem zadowolona z jakiejś firmy to nie moge jej już nikomu polecić? A to że polecam kilka razy to chyba dobrze świadczy o danej firmie - że naprawdę jestem z niej zadowolona

Znakomicie, tyle że zapominasz wpomnieć o bardzo istotnej sprawie, że reklamujesz firmę własną [bądź kogoś z bliskiej rodziny]

To jest przede wszystkim forum inwestorów, dla których informacja o wykonawcach jest ważna, a kryptoreklama jest działaniem nieuczciwym, tym bardziej gdy jest mnożona przez "udawanych inwestorów"

W takim razie co mam teraz zrobić - jak mam się skontaktować z tym administratorem, z tego konta, z którego teraz piszę mam wysłaś PW czy w jaki inny sposób?

PW z obecnego konta lub mailowo [adres na dole strony - "Kontakt z redakcją"] z adresu podanego przy rejestracji loginu 'siwa216'

Dobrze spróbuję sobie odblokować konto.

Ale dlaczego sugerujesz, że reklamuje swoją firmę lub kogoś z rodziny, jeżeli nie jestem w żaden sposób spokrewniona z tą firmą, poza tym nie tylko jedną firmę polecałam na forum. Też nie rozumiem "udawanych inwestorów".

Ale dlaczego sugerujesz, że reklamuje swoją firmę lub kogoś z rodziny, jeżeli nie jestem w żaden sposób spokrewniona z tą firmą, poza tym nie tylko jedną firmę polecałam na forum. Też nie rozumiem "udawanych inwestorów".

Trudno, nie zapominaj jednak że moderatorzy i admin widzą wiecej niż zwykły użytkownik; nikogo nie blokuje się za niewinność

I nie sugeruję - podaję powód zablokowania konta, bo o to pytałaś