mayadaski 22.12.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Wesolych Swiat Bozego Narodzenia!! Spelnienia marzen, spokoju i zdrowia. http://farm5.static.flickr.com/4070/4205848569_3a793296c8.jpg Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 zdrowych radosnych świąt oraz spełnienia najskrytszych marzeń http://img685.imageshack.us/img685/7051/kartkiswiatecznezdjecia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 30.04.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Późno wiem... niewdzięcznica ze mnie?wiemgłupio mi i czerwienię się... ale dopiero teraz dziękuje za życzenia świąteczne przepraszam ze zamilkłam ze nie odwiedzałam Waszych dzienników. teraz się to zmieni... Zmieni się tez mój / Nasz Dziennik budowy... ale to dopiero...jak stanie się to co chcemy aby się stało... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.05.2010 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 O proszę, st_elka się odnalazła! ...a co chcecie, żeby się stało, napiszesz więcej? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 19.05.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Mnie też zżera ciekawość, o co chodzi Uchyl rąbka tajemnicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.05.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 O proszę, st_elka się odnalazła! tez to pomyslalam:D hej Stellka, co nowego...maz duuuuuzo do nadrobienia w gadaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 27.05.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 ok ok napisze na razie tu właśnie dziś podpisaliśmy umowę przedwstępna na działkę w zupełnie innej części miasta niż początkowo planowaliśmy. działka mała 1027m a nie 2500m.... wstawię foty... przepraszam Was że tak rzadko sie udzielam na Waszych wątkach. przykro to mówić najfajniej mi z pracy... a z pracy nie widzę waszych fot ;( w domu czasu brak ostatnimi czasy... nadrobię nadrobię! i wiecie co kochane jesteście ze mnie nie zapomniałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 27.05.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 1027m to mała działka? Moja ma 700 Gratuluję, pierwszy krok w stronę własnego domu za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 28.05.2010 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 http://www.goralsko.pl/duze/willa/sylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 28.05.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 o! jaki pyszny szampon Famelia - no tak to nie jest mała działka... ale pisze ze mała bo: - pierwsza na której mielismy sie stawiac ma 2500m - i to ma być parterówka rozłożysta... czyli wiesz rozumiesz zmniejszy nam sie to pole o to tutaj chcielibyśmy mieszkać. blisko dwa "mini" laski a tam dalej w tle duży las... o a tu rozrys działek - Przyzeczona nam to 9/18 po prawo juz jest inna Wieś - Ulaszewo. i podobno tymczasowo ziemia pozostaje rolna wiec widoki i zapachy beda sielskie nie daleko jest bardzo duzy las... fajne tereny do spacerów i na wycieczki rowerowe... i nas tu na pewno nie zaleje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 11.11.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 No.. nie zaleje nas... bo kupiliśmy zupełnie inną działkę... patrz dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.11.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Stellka!!Rany!! Ty na prawde to zyjesz zgodnie z wlasnym imieniem....taka niezdecydowana:D:D:D:D live up to your name przeszlo do nastepnego etapu w Twoim wykonaniu:D:DJestes pewna, ze bilsko przy drodze to chcesz zyc i stawiac dom? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.11.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Daawno Cię nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 25.11.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Jeju dziewczyny wy serio tu jeszcze zaglądacie!!! miło mi dziękuje!!! Maja wiesz to jest droga osiedlowa która już jest.... hmmm nie jest to uczęszczana droga.. . czerwona elipsa oznacza miejsce pierwszego wyboru... żółta to zakupione miejsce. droga przy mojej (Naszej!) działce to juz droga osiedlowa.... nie daleko szkoła i petla autobusowa (tam przy rozstaju dróg) działka jest duza wiec dom stanie dalej od drogi... i teraz mieszkam przy ruchliwej ulicy wiec nawet jeśli za 20 lat będzie tedy przebiegała obwodnica Ludwikowa to.... to sie zobaczy tak to prawda niezdecydowana jestem.... na każdym etapie mojego życia wiec już współczuje małżonkowi tego co będzie ze mną przeżywał podczas budowy.... na szczęście jestem zdecydowana - dom parterowy! boję sie etapu wyboru płytek mebli.... a co do znaczenia np imienia Stella to niby jest zdecydowana http://www.imiennik.pl/index.php?ids=1,286 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.11.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 No ba! A dlaczego mialybysmy zapomniec o Tobie? Fajna dzialka!! No i ul. Gdanska to faktycznie nie jest:D, wiec nie bedzie tak zle przy tej drodze....z drugiej strony bycie blisko glownej drogi osiedlowej ma swoje plusy: wszelkie gazy/kanalizacje itp przewaznie najpierw leca przez glowna ulice i mozna szybciej i latwiej (ktrotsza odleglosc do domu) sie podlaczyc, gdy sie blisko mieszka. Eeee tam jakies immienniki....Twoj nick na forum jest wazniejszy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.12.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia. Duzo zdrowia i spokoju ducha!! http://www.allthingschristmas.com/pics/christmas-cards1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.04.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wesolych Swiat!! Spelnienia marzen! http://captsolo.net/info/my-img/2007/04/Easter_Egg_One.jpg Zyczy Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.04.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.zak-torun.edu.pl/upload/image/obrazki%20%C5%9Bwi%C4%85teczne/wielkanoc2010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts