Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Niezdecydowanej St_elki ...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pewnie sprawy z dzialkami sie jeszcze nie rozwiazaly a mam dla Ciebie informacje :)

ja kupilam dzialke nieuzbrojana moja ma 16 arow sasiadow obok 22,ja dalam 45 zl za m2 no ale ja mieszkam z drugiej strony plocka wydaje mi sie ze tej tanszej co do dzialek, chcialam Ci tylko napisac ze ludzie kupuja dzialki duze i nieuzbrojone wiec powinno byc ok i zbierajcie tej kasy na domek jak najwiecej.

pewnie sprawy z dzialkami sie jeszcze nie rozwiazaly a mam dla Ciebie informacje :)

ja kupilam dzialke nieuzbrojana moja ma 16 arow sasiadow obok 22,ja dalam 45 zl za m2 no ale ja mieszkam z drugiej strony plocka wydaje mi sie ze tej tanszej co do dzialek, chcialam Ci tylko napisac ze ludzie kupuja dzialki duze i nieuzbrojone wiec powinno byc ok i zbierajcie tej kasy na domek jak najwiecej.

a kiedy kupowałaś??

dzięki za info...

a jak ktoś będzie szukał działki w Słupnie to daj znać :D

może dziś tam podjedziemy i zrobimy zdjęcia?? :roll:

teren wygolony właśnie przez geodetę i w przyszłym tygodniu ma zacząć wydzielanie :p

Osobiście miałam świra ( i pewnie nadal chciałabym go do jazdy po mieście dla siebie) na punkcie mercedesa A clase. Prowadziłam i wysiadać się nie chciało... eh

serio tak fajnie się prowadzi??

a czym jeździsz jakie masz porównanie??

Dzień dobry :)

Jakiś krezus to ja nie jestem :) wcześniej jeżdziłam fiatami, daewo, renault laguna. W tej chwili mam cytryne xare picasso - też jest super i dobrze mi się prowadzi, ma strasznie dużo miejsca w środku. Jednak to rodzinny samochód dobry na wyjazdy. Po mieście do pracy mogłabym mieć coś małego zgrabnego. Taki jest właśnie mercedes A. Taka zabaweczka w rozsądnej cenie, na krótsze, miejskie dystanse. Za duży w środku to on nie jest. Pasuje na drugi samochód w rodzinie. Jechałam wersją avangarde - świetna. Jednak na czas budowy moge sobie pomarzyć o aucie tylko dla siebie :wink:

Komfortowy jest bnawet dość popularny na FM, łatwo znaleźć realizacje (ale są takie o podobnych nazwach z innych biur).

st_ella, jak postępy w przygotowywaniu dokumentacji? Nic w dzienniku nie piszesz...

o ile wiem focus (diesel) jest dość oszczędny i bezawaryjny, kiedyś go brałam pod uwagę.. a ostatnio najbardziej korzystny stosunek wyposażenia do ceny ma kia (np cee'd)...

Po mieście do pracy mogłabym mieć coś małezgo zgrabnego. Taki jest właśnie mercedes A. Taka zabaweczka w rozsądnej cenie, na krótsze, miejskie dystanse. Za duży w środku to on nie jest. Pasuje na drugi samochód w rodzinie. Jechałam wersją avangarde - świetna. Jednak na czas budowy moge sobie pomarzyć o aucie tylko dla siebie :wink:

no ja chcę właśnie drugi samochód... chce kupic teraz bo właśnie na czas budowy chcemy mieć juz dwa a do budowy pewnie jeszcze z pół roku minie... fajnie by było gdybyśmy zaczeli budowę w przyszłym rokm u....

Komfortowy jest bnawet dość popularny na FM, łatwo znaleźć realizacje (ale są takie o podobnych nazwach z innych biur).

st_ella, jak postępy w przygotowywaniu dokumentacji? Nic w dzienniku nie piszesz...

o ile wiem focus (diesel) jest dość oszczędny i bezawaryjny, kiedyś go brałam pod uwagę.. a ostatnio najbardziej korzystny stosunek wyposażenia do ceny ma kia (np cee'd)...

obejrzę ten domek...

...no obejrzałam tak szybko szybko i jest fajny tylko ogromny! ale rozkład pomieszczeń ma super...

(może gabinet niefortunnie bo trzeba wejść do salonu - zakłądam że TŻ czasem przyjmie klienta w domu lub interesanta :roll: ) on tego nie zaklada

sure... dzięki popatrzę na tą kie...

a co do domu???

budowy? uzupełnię w dzienniku.

dziś byliśmy na polu zrobiłam zdjęcia.... (wkleję) w tym tygodniu wchodzi geodeta wydzielać działki..... fajnie by było gdyby jeszcze w tym roku znalazł się ktoś chętny na zakup..... no ale nic na siłę :D

fajny artykuł o gustach budowlanych Polaków

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...