Monika_G. 29.05.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Witam.Zlecę prace ogólnobudowlane(przebudowa tarasu,zalanie schodów,położenie płytek-na zewnątrz,wykonanie elewacji styropian+tynk strukturalny-180m kw.,izolacja fundamentów),30 km. od Łodzi.Poszukuję poważnej ekipy z referencjami w terminie "na już" Może ktoś z forumowiczów poleciłby mi sprawdzoną firmę?Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianew 29.05.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 WITAM EKIPA Z ŁODZI. Zajmujemy sie-Ocieplaniem,izolacja,malowaniem,wykończeniami,ogrodzeniami działek,ekipa składajaca sie z 3 osób cena do uzgodnienia telefonicznie pod nr tel 783-680-327 prosze dzwonić w godz od 8:00 do 21:00 MAMY WOLNE TERMINY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 29.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 poważnej ekipy z referencjami w terminie "na już" i pewnie jeszcze ma byc tanio ......a tak apropo to "na już" wolne terminy maja tylko pseudofachowcy wiec warto sie zastanowicczy nie warto poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianew 29.05.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 PSEUDOFACHOWCY HMMMMMMMM DOBRE ŻĄRTY PROSZE PANI CZY TANIO TANIO TO PANI MOŻE W ROSMANIE I W TESCO KUPOWAĆ,firma LOBUD SIE KŁANIA I ŻEGNA, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianew 29.05.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 JEŻELI PANI CHCE CZEKAĆ OD 5 CZERWCA DO 15 MAM 3 PRACOWNIKÓW WOLNYCH LOBUD TEL 783-680-327 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_G. 29.05.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Częściowo zgadzam się z Andrzejem Belką,a częściowo ..no cóż..miałam ekipę z polecenia ,umawianą pół roku wcześniej..Po rozpoczęciu prac,po trzech dniach odesłałam tych "fachowców"..Zgrzyt był już pierwszego dnia po zapytaniu szefa ekipy o umowę..Do Pana fachowca z Łodzi..- 3 ludzi do tynku strukturalnego-ściana domu 45 mkw.....czy przypadkiem nie za mało?Ja się nie znam ..tylko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 29.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 PSEUDOFACHOWCY HMMMMMMMM DOBRE ŻĄRTY PROSZE PANI CZY TANIO TANIO TO PANI MOŻE W ROSMANIE I W TESCO KUPOWAĆ,firma LOBUD SIE KŁANIA I ŻEGNA, nie mialem nikogo konkretnego na myśli , tylko takie moje przemyslenie. jesli kolege urazilem to przepraszam za to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianew 29.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 45mkw ściana 3 ludzi to praca na góra 3,4 dni z pozostałymi pracami troche dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianew 29.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 NA SCHDY ZEWNETRZNE ODRADZAM MONTOWANIA LISTW MOSIEŻNYCH PONIEWAŻ PO ZIMIE I DUZYCH DESZCZACH MOCNO ZAJDA SZADZIĄ JAK JUZ TO ALP11,S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_G. 29.05.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 I właśnie tu tkwi problem...45 m.kw. ma jedna ściana domu ,a przecież tynk strukturalny na przygotowanym wcześniej podłożu trzeba nałożyć jednego dnia...a w przypadku wysokiej temperatury powietrza,nawet w kilka godzin(chcę tynk silikatowy).Tak czy nie?Ja się nie znam ..tylko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianew 29.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 To wkońcu chce Pani ten tynk na jednej scianie czy wszystkich czterech? ,zależy od tynku sa takie co wiąża strukture po parenastu godz w zaleznosci od pogody problemu nie ma 1 osoba robi tynk ra dwoje inne prace itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianew 29.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 30 km od łodzi tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_G. 29.05.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jasne ,że chcę tynk na wszystkich ścianach ,tylko mówię ,że jedna ma 45m kw. .Można gdzieś zobaczyć wykonaną przez Pana pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_G. 29.05.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A jeśli Pan pisze ,że jedna osoba może wykonywać tynk strukturalny..to ja proszę Pana chyba bym nie chciała tego tynku oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianew 29.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 PRAKTYCZNIE PRAWIE WSZYSTKIE KWIACIARNIE ,SKRZYDLEWSKA"I MAXIMUS W NADARZYNIE, A TAKŻE PARE DOMÓW W OSIEDLU CZMP W ŁODZI,JEZELI PANI JEST ZAINTERESOWANA PROSZE PRZESŁAĆ ZDJECIA BUDYNKU NA ADRES @mail [email protected] ,jesli chodzi o umowe proponuje pani umowe zlecenie,lub o dzieło, kontakt tel:783-680-327.dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianew 29.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 45mkw to mała ściana prosze Pani 1 osoba w zupełności wystarczy jeżeli ma sie odpowiednie urzadzenia przeznaczone do tego celu.można szybciej np w 2.3 osoby ale wtedy widac róznice bo kazdy wykonuje prace po swojemu ,a na takim metrażu ścianki by sie pozabijali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAREK Budowniczy 30.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 adrianew daj spokój, tacy inwestorzy co wiedzą wszystko najlepiej niech sobie szukają gdzie indziej albo sami zrobia swoje45m2pozdrawiam kolega z branży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_G. 30.05.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Nie 45mkw. tylko 180....Jasne..dla Panów fachowców najlepsi są inwestorzy ,którzy na niczym się nie znają i najlepiej ,jak ich w ogóle nie ma...po skończonej robocie płacą ile chcecie,stawiają suto zakrapianą kolację i zostają z "super" wykonaną robotą,a wy idziecie dalej "polować na leszcza"...Właściwie do wypowiedzi obu Panów komentarz jest zbędny,ale nie mogłam się powstrzymać...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianew 31.05.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 KOLEGA Z BRANŻY MA RACJE PS ADRIANEW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianew 31.05.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 PANI MÓWI O ROBOCIE NIE FIRMY NIE EKIPY TYLKO PARU PATAŁACHÓW CO BEDA ROBIĆ ZA 10ZŁ CAŁY DZIEŃ PANI, W DODATKU DA IM PANI OBIADEK,POMYLIŁA PANI STRONE MURATOR JEZELI CHCE PANI ZNALEŚĆ TAKA EKIPE NIECH PANI IDZIE POD JAKIŚ SKLEP TAM SA NAJLEPSJI FACHOWCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts