Gość 25.11.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Czy mogę zbliżyć projekt na 3 metry do granicy jeśli mam okna w piwnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.11.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Nie. Okna to okna - chyba, ze beda z luksfer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 25.11.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Nie. Okna to okna - chyba, ze beda z luksfer. Okna z luksfer? Coś nowego. A można je otwierać? Pitbull nie przeginaj. W tym wątku podałem podstawy prawne dotyczące tego pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.11.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Dobry pomysl. Jesli sie zastanowic to mozna zrobic otwierane okno z luksfer na konstrukcji stalowej. Generalnie luksfery sa nie otwierane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OKuba 26.11.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Rozporzadzenie dot usytuowania budynkow mowi wraznie o scianie z otworami okiennymi i drzwiowymi (nie ma rozroznienia na sciane piwnicy i nadziemia) W zwiazku z powyzszym 4,0m obowiazuje takze dla sciany w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts