Anulka_ZW 29.05.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Serdecznie witam wszystkich forumowiczów:) Budowe mam zaczeta teraz mozna powiedziec najtrudniejsze i najprzyjemniejsze zadania przed nami urzadzanie wnetrza:) czytam wasze wypowiedzi sa fantastyczne i postanowiłam dołaczyc do Waszego grona:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.05.2009 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 witaj, Anulka dużo radości przy urządzaniu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 01.06.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzień dobry Wiyamy w gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.06.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Na etap wykańczający życzę Ci , żeby kasa się mnożyła w portfelu jak pchły na jeżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulka_ZW 02.06.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dziekuje za miłe powitanie:)Mam cicha nadzieje ze kaska bedzie sie mnozyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts