fido 29.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 mam propozycje - jestem zainteresowany zakupem płytki neowoods porcelanitedos serie 3000 jak wiadomo kosztują one 280zł/m2 - około 50 m2 mój kolega kupił wszystkie płytki we włoskiej hutrowni o połowę taniej niż w polsce proponuję z jednej strony zrobić wspólne zamówienie d osób zainteresowanych zakupem każdy pisałby co chce i jaką ilość a z drugiej strony szukam osób mieszkających np w niemczech, francji włoszech, hiszpani które mogłyby sprawdzić cenę co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 30.05.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jestem zainteresowana, możesz podać namiary na takie sklepy/hurtownie?Nie wiem czy to realne aby ileś tam osób w tym samym czasie złożyło zamówienie , i tak przecież jest taniej niż u nas.Ale jeśli dysponujesz jakimiś namiarami to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 30.05.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 moim zdaniema kupowałem wspólnie nie jednonalezy zrobić współną baze zamówieńkażdy pisze ilość, rodzaj płytki gatunek, miesce dostawy potem szukamy hurtowni która nam to sprzedai spedytora który to przywieżielub jedziemy samija mieszkam koło krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 30.05.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jestem jak najbardziej zainteresowana zakupem kafelek ponieważ te które sobie wybrałam są produkcji włoskiej tylko niestety nie znam nikogo we Włoszech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 30.05.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 proszę pisać 1. nazwa firmy2. model3 ilość4. skąd jesteś mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts