wicia23 30.05.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam.Mam w mieszkaniu tynk gipsowy - są pozakładane stalowe narożniki.W jednym miejscu wychodzi trochę rdza - widocznie jakieś kiepskie zostały założone. Czy będzie to wyłazić za jakiś czas i będzie widoczne przez farbę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 30.05.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 zależy jaką farbęolejną z pewnością nieczyli pomaluj olejną a potem czym sobie chceszbylo na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicia23 31.05.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 weź mi podrzuć linka jakiegoś - próbuje przy pomocy wyszukiwarki znaleźć coś na ten temat na forum ale jakoś zero podobnych tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.06.2009 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 weź mi podrzuć linka jakiegoś - próbuje przy pomocy wyszukiwarki znaleźć coś na ten temat na forum ale jakoś zero podobnych tematów.użyj google'a z dodatkową frazą site:forum.muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metpol 25.09.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Do tynków gipsowych powinno się stosować narożniki aluminiowe, a stalowe stosuje się do tynków cementowo-wapiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts