Hydraulik 06.03.2004 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 23.03.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 podobno jestem, ale mam świadomość że tylko dla mojego męża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 05.12.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 niczego nie zmieniajcie ponieważ może zrobić się nudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 06.12.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Panowie, ten wątek jest dla Was. Wpisujcie co mamy w sobie zmienić, abyście byli bardziej z nami szczęśliwi Dyspozycyjność pod kątem SEXU - 24 na dobę !!! Jestem szowinistą także nikogo nie powinno to dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 07.12.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 ...i jeszcze chciałem dodać, ze jak się dzwoni na telefon domowy to się nie trzeba pytać "gdzie jesteś" i w towarzystwie nie zwraca się uwagi typu "za głośno się śmiejesz" a tym bardziej "nie pij tyle". Nie powtarza się też jak jakiejś cholernej mantry "schudłam - prawda?" albo "ładnie wyglądam w tym czy w tamtym" - mozna raz na 2 - 3 tygodnie. Jak się czyta gazetę, książkę albo pracuje na laptopie to nie wolno przerywać pod żadnym pozorem - bo się nie mozna skoncentrować. Nie wolno co drugi dzień proponować mężowi szlajania się po tych cholernych MARKETACH jak się nie ma co robić tylko trzeba znależć sobie jakieś twórcze hobby. Jak facet prowadzi samochód to trzeba Go podziwiać za bezpieczną jazdę przy 150 km/h a nie krakać o wypadkach. Jak się zadaje pytanie to trzeba je formułować precyzyjnie i krótko a nie tworzyć jakieś kalambury bo się nie można połapać z odpowiedzią. Powyższe bardzo ułatwia życie małżeńskie i pozwala unikać stresów, frustracji i nie potrzebnego boczenia się na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 my sie zmienimy a on nas rzuci ......nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.12.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 przymknąć oko na niektore rzeczy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.12.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 przymknąć oko na niektore rzeczy .... hehhe ciekawe na ktore??? co selimmek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.12.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 ... i w towarzystwie nie zwraca się uwagi typu "za głośno się śmiejesz" a tym bardziej "nie pij tyle". to chciałam dodać, że na w/w stosuje się BEZGŁOŚNE kopnięcie pod stołem skorelowane z adekwatnym spojrzeniem i wtedy nie należy odpowiadać "Hela, co mnie kopiesz !" Jak się czyta gazetę, książkę albo pracuje na laptopie to nie wolno przerywać pod żadnym pozorem - bo się nie mozna skoncentrować. takie z Was niby lotne istoty , ale tego to za grzyba nie pojmę - chyba Wam brakuje ogniwa albo jakiej innej zastawki - jak można nie umieć jednocześnie umawiac lekarza przez telefon, tłuc sznycle, czytać posty na forum, wycierać gile dzieciakowi i odbierać przesyłkę od listonosza ? cud, żeście opanowali obsługę sekwencyjną dwóch sztucców, o analogowej skrzyni biegów nie wspominając Jak się zadaje pytanie to trzeba je formułować precyzyjnie i krótko a nie tworzyć jakieś kalambury bo się nie można połapać z odpowiedzią. chodzi o : "Na obiad ma być golonka czy golonka ?" "Tak, to pierwsze" a z resztą Panów sugestii to się nawet zgadzam i vice versa tez byłoby nice acha , to jest wątek dla nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 07.12.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 paprotka - az sie usmarkalam i oplulam (ze smiechu oczywiscie), jak czytalam o sztuccach i skrzyni biegow, rewelacyjnie to ujelas:) nic dodac, nic ujac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 08.12.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Paprotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 08.12.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 To i ja coś od siebie Rodzaje kobiet: Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał. Damy - temu damy, tamtemu damy. Kotki - ten mnie mniał, tamten miał. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem. Dziecinne - co do rączki to do buzi. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej. Partyjne - przyjmują wszystkich członków. Domatorki - byle komu, aby w domu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A swoja drogą... Kobieta jest jak pocisk! Wpada w oko ,rani serce, dziurawi kieszeń…i wychodzi bokiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 08.12.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 ...to MY rozdajemy karty w życiu - najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.12.2005 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Dyspozycyjność pod kątem SEXU - 24 na dobę !!! i vice versa, bo i w tej dziedzinie kobieta więcej może http://img378.imageshack.us/img378/5698/yesyes9ao.gif http://img203.imageshack.us/img203/640/diabelsmieszny9ry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 09.12.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Chłop jaki jest ( prosty ) każda widzi... więc nic nie zmieniać tylko być: - matką dla dzieci - kucharką w kuchni -...i k__wą w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 03.02.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 :DWITAM Myślę ,że jak ludzie się kochają i decyduja się razem zostać ,to myślę,że odpowiada im charakter drugiej osoby więc poco coś zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.02.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ja tam nie narzekam...czasem muszę tylko uważać na UFO (latające talerze)... Ale faktisznie laski po ...eee...30-ce pięknieją...czasem...często? Ale skubane też zazdrosne są - kliknę czasem do jednej czy tez drugiej i mam wojnę o fax-y (te takie wychudzone co to jak sie stęsknisz to można i faxem podesłać...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 A ja się zemszczę - za te dekalogi głównie :) Synek do mamy: - Mamo, mamo, jestem silny jak tatuś - złamałem widelec Mama: - Qr... następny debil rośnie... Pozdrowionka dla rasowych samców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.02.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 A ja się zemszczę - za te dekalogi głównie :) Synek do mamy: - Mamo, mamo, jestem silny jak tatuś - złamałem widelec Mama: - Qr... następny debil rośnie... Pozdrowionka dla rasowych samców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 04.02.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Ja tam nie narzekam...czasem muszę tylko uważać na UFO (latające talerze)... Ale faktisznie laski po ...eee...30-ce pięknieją...czasem...często? Ale skubane też zazdrosne są - kliknę czasem do jednej czy tez drugiej i mam wojnę o fax-y (te takie wychudzone co to jak sie stęsknisz to można i faxem podesłać...). Chyba w podobnym świecie żyjemy. Sztama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts