Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

idealna żona i partnerka

Majka

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 year później...

...i jeszcze chciałem dodać, ze jak się dzwoni na telefon domowy to się nie trzeba pytać "gdzie jesteś" i w towarzystwie nie zwraca się uwagi typu "za głośno się śmiejesz" a tym bardziej "nie pij tyle".

Nie powtarza się też jak jakiejś cholernej mantry "schudłam - prawda?" albo "ładnie wyglądam w tym czy w tamtym" - mozna raz na 2 - 3 tygodnie.

Jak się czyta gazetę, książkę albo pracuje na laptopie to nie wolno przerywać pod żadnym pozorem - bo się nie mozna skoncentrować.

Nie wolno co drugi dzień proponować mężowi szlajania się po tych cholernych MARKETACH jak się nie ma co robić tylko trzeba znależć sobie jakieś twórcze hobby.

Jak facet prowadzi samochód to trzeba Go podziwiać za bezpieczną jazdę przy 150 km/h a nie krakać o wypadkach.

Jak się zadaje pytanie to trzeba je formułować precyzyjnie i krótko a nie tworzyć jakieś kalambury bo się nie można połapać z odpowiedzią.

Powyższe bardzo ułatwia życie małżeńskie i pozwala unikać stresów, frustracji i nie potrzebnego boczenia się na siebie.

:wink:

... i w towarzystwie nie zwraca się uwagi typu "za głośno się śmiejesz" a tym bardziej "nie pij tyle".

to chciałam dodać, że na w/w stosuje się BEZGŁOŚNE kopnięcie pod stołem skorelowane z adekwatnym spojrzeniem i wtedy nie należy odpowiadać "Hela, co mnie kopiesz !" :evil:

Jak się czyta gazetę, książkę albo pracuje na laptopie to nie wolno przerywać pod żadnym pozorem - bo się nie mozna skoncentrować.

takie z Was niby lotne istoty :D , ale tego to za grzyba nie pojmę - chyba Wam brakuje ogniwa albo jakiej innej zastawki :roll: - jak można nie umieć jednocześnie umawiac lekarza przez telefon, tłuc sznycle, czytać posty na forum, wycierać gile dzieciakowi i odbierać przesyłkę od listonosza ? :lol:

cud, żeście opanowali obsługę sekwencyjną dwóch sztucców, o analogowej skrzyni biegów nie wspominając :lol:

Jak się zadaje pytanie to trzeba je formułować precyzyjnie i krótko a nie tworzyć jakieś kalambury bo się nie można połapać z odpowiedzią.

chodzi o : "Na obiad ma być golonka czy golonka ?" "Tak, to pierwsze" :lol:

a z resztą Panów sugestii to się nawet zgadzam i vice versa tez byłoby nice :wink:

acha :oops: , to jest wątek dla nich :lol:

To i ja coś od siebie :lol:

Rodzaje kobiet:

Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał.

Damy - temu damy, tamtemu damy.

Kotki - ten mnie mniał, tamten miał.

Pobożne - najchętniej leżą krzyżem.

Dziecinne - co do rączki to do buzi.

Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej.

Partyjne - przyjmują wszystkich członków.

Domatorki - byle komu, aby w domu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A swoja drogą...

Kobieta jest jak pocisk! Wpada w oko ,rani serce, dziurawi kieszeń…i wychodzi bokiem :lol: .

• 1 month później...

Ja tam nie narzekam...czasem muszę tylko uważać na UFO (latające talerze)... 8)

Ale faktisznie laski po ...eee...30-ce pięknieją...czasem...często?

Ale skubane też zazdrosne są - kliknę czasem do jednej czy tez drugiej i mam wojnę o fax-y (te takie wychudzone co to jak sie stęsknisz to można i faxem podesłać...). :D

Ja tam nie narzekam...czasem muszę tylko uważać na UFO (latające talerze)... 8)

Ale faktisznie laski po ...eee...30-ce pięknieją...czasem...często?

Ale skubane też zazdrosne są - kliknę czasem do jednej czy tez drugiej i mam wojnę o fax-y (te takie wychudzone co to jak sie stęsknisz to można i faxem podesłać...). :D

:D Chyba w podobnym świecie żyjemy. Sztama