Grzesiek13 04.02.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Mały ciekawe co powiesz jak będziesz miał "ryczącą 40-kę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.02.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Ja tam nie narzekam...czasem muszę tylko uważać na UFO (latające talerze)... Ale faktisznie laski po ...eee...30-ce pięknieją...czasem...często? Ale skubane też zazdrosne są - kliknę czasem do jednej czy tez drugiej i mam wojnę o fax-y (te takie wychudzone co to jak sie stęsknisz to można i faxem podesłać...). ooo to jest jeszcze dla mnie nadzieja. Jeszcze jestem przez 30 - czyli wszystko co najlepsze to dopiero przede mną Muszę powiedzieć Miśkowi, że mi się jeszcze poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.02.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Mały ciekawe co powiesz jak będziesz miał "ryczącą 40-kę" Nie kracz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 06.02.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Mały ciekawe co powiesz jak będziesz miał "ryczącą 40-kę" Nie kracz! Ja sam w strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 14.04.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Jaś z Malgosią bawią się w dom. Jaś próbuje obiadu i mówi:- Wiesz co, kotku, chyba jest troszeczkę niedosolone...Malgosia:- Niedosolone? Niemożliwe, przecież sama odpowiednio soliłam! Może uważasz, że za mało i ja nie mam racji? To co, ja nigdy nie mam racji, nawet jak posolę odpowiednio obiad? Może uważasz, że w ogóle nie posoliłam i kłamię!? Ja kłamię! Może ja tylko kłamię! Może w ogóle uważasz, że jak kłamie to nawet nie jestem człowiekiem żeby się pomylic! A może uważasz, że ja już nie jestem człowiekiem! A może ja już nawet nie mówie po ludzku, a tylko szczekam?!-Mamoooo Jasiu powiedział do mnie "ty suko"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts