chrzanu 30.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jak w temacie jakie są ceny za gładź gipsową z malowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 30.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jako wykonawca nie zbiorę głosu dopuki nie jest wiadomo jakiej gładzi i farby przewdujesz w swoim mieszkaniu, kolor lub gładz na mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 30.05.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jak w temacie jakie są ceny za gładź gipsową z malowaniem? w zaleznosci od producenta i wielkosci opakowania, kolor? wiekszosc gladzi gipsowych w polsce ma kolor bialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrzanu 31.05.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 chodzi mi o zwykłą białą gładź a malowanie to tylko same ściany, bez łazienki, WC i kuchni. Do remontu mam 3 pokoje + przedpokój czyli jakieś 60 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 31.05.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 chodzi mi o zwykłą białą gładź a malowanie to tylko same ściany, bez łazienki, WC i kuchni. Do remontu mam 3 pokoje + przedpokój czyli jakieś 60 metrów pokoj 2x3 to prawie 30m, wiec policz dobrze ile masz do zrobienia. zapotrzebowanie na metr jest na opakowaniach gipsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts