Zołza 30.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ja zauważyłam ze płyta gazowa teka jest dośc zniszczona, tzn na tych elementach, na których się stawia garnki, zaczyna odchodzić farba!! no te elementy palnika tez już nie wygladają, mam płytę teka hr 700 piekarnika też nie mogę doczyścić , jak się coś przypaliło to już mi zpstało na amen a myłam go zaraz po wyciągnięciu potraw no i na szafkach drewanianych w kuchni bejca nam schodzi, normalnie się wyciera co za lipa a tyle to kosztowało, bateria deante w umywalce już nam nie działa tzw korek mamy listwy przypodłogowe przy panelach i te plastikowe narożniki mi przy kazdym pociągnięciu mopem wychodzą szlag mnie trafia macie też takie cudeńka? mieszkamy od sierpnia 2007 czyli krótko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 31.05.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 mamy listwy przypodłogowe przy panelach i te plastikowe narożniki mi przy kazdym pociągnięciu mopem wychodzą czyli najprawdopodobniej listwy i narożniki są źle zamontowane. Może w ostateczności super glue? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 31.05.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Nas denerwują listwy przypodłogowe mocowane na takie zatrzaski na które nakłada się listwy, tam gdzie są krótkie odcinki na rogach (przeważnie przy drzwiach) ciągle są odrywane przez dzieci, nie specjalnie ale to kopnie to zaczepi itd., myślimy o zmianie na jakieś solidniejsze drewniane. Same panele też są do d..., podniosły się w paru miejscach. Jeszcze ostatnio musiałem przerabiać zlew a konkretnie syfon, bo mam jednokomorowy plus ociekacz (teka) no i nie wiem dlaczego ale mają dosyć długie odcinki poziome i tak po kilku miesiącach normalnie zaczyna śmierdzieć z tego zlewu, więc poskracałem rurki i rozdzieliłem odpływ na dwa syfony, może pomoże. Z denerwujących rzeczy to jeszcze stelaże do zabudowy kibelków, mam dwa z koła no i ciągle się zacinają tzn. po spłukaniu nie zatrzymują wody tylko dalej spływa, wystarczy umiejętnie drugi raz nacisnąc przycisk i jest dobrze ale jak do tego zmusić dzieciaki i nie raz potrafi godzinami tak sobie spływać ta woda a szambo się zapełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 31.05.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 te plastikowe narożniki mi przy kazdym pociągnięciu mopem wychodzą Przerabiałam to w mieszkaniu, narożniki i końcówki kosztowały w cholerę i były do d..y. Wkurza mnie bateria trzyczęściowa kludi - przełącznik wody z przysznica na wylewkę trochę podziała, a za kilka miesięcy wymaga wyczyszczenia, co wiąże się z demontażem obudowy wanny i tak co pół roku. Nigdy więcej wanny narożnej - umycie jej graniczy z cudem, sięgnąć w najbardziej odległy kąt po prostu się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurus 31.05.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Farba na ścianach się brudzi natychmiast..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 31.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ... i parkiet gotowy (baltic wood) się łatwo rysuje, a naprawdę nie wiem od czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 01.06.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Tak, farba na ścianach, ale na szczęście u nas wszędzie zmywalna Za to non stop psują się nam węże prysznicowe, już nie wiem jaki kupić żeby był dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 01.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Nigdy więcej wanny narożnej - umycie jej graniczy z cudem, sięgnąć w najbardziej odległy kąt po prostu się nie da. Serio? Mam zamiar taką kupić. A mycie wanny, kiedy się jest wewnątrz niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 01.06.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Farba na ścianach się brudzi natychmiast..... Sie kupuje porządną. Moja tikkurila się nie prawie brudzi, a jak sie już gdzież jednak ubrudzi to wystarczy wilgotna gąbka z ludwikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.06.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Farba na ścianach się brudzi natychmiast..... Sie kupuje porządną. Moja tikkurila się nie prawie brudzi, a jak sie już gdzież jednak ubrudzi to wystarczy wilgotna gąbka z ludwikiem.gdyby wymyślono farby nie brudzące się to już bylby to hit. Może w Twoim przypadku po prostu nie mają kontaktu z brudem za często. Ważne jednak aby były zmywalne. U mnie zeszły nawet tłuste odciski palców monterów schodów z białego sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 01.06.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 właśnie widzę że takich super rzeczy jest więcej ostatnio mam wrażenie że produkuję się buble, wykończeniówka tak wykańcza zwłaszcza finansowo a tu jeszcze wymarzone rzeczy nadają się do wymiany lub nie spełniają naszych oczekiwań a my biegniemy kupować kolejne, a producenci się cieszą kupilismy super telewizor, jakież było nasze zdziwienia jak się okazało ze z naszego aparatu cyfrówego nie mozna oglądąć zdjęć bo to nie ta sama marka a i wkurza mnie bateria wannowa, 3 elementy montowane osobno, prysznic ciągle wisi na krawędzi wanny i ją rysze a w folderze za przeproszeniem " stoi" i mi cieknie z postumentu spod umywalki , podobno taka konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 02.06.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Mam zamiar taką kupić. A mycie wanny, kiedy się jest wewnątrz niej? Bezproblemowo, ale rozbierać się do mycia wanny to przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 02.06.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wkurzaja mnie drzwi gerdy z ktorych odklejaja sie uszczelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 02.06.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A myslałam że tylko ja mam taki problem tj. urojenia problemu bo to co mi spędza sen z powiek, dla mojego męża nie stanowi żadnego kłopotu. Człowiek chyba staje sie pedantem, budując dom i wydając tyle pieniędzy...wkurza mnie że wszystko takłatwo się niszczy, rysuje. Jeszcze nie mieszkam a juz mam w paru miejscach przerysowane drzwi w kolrze wenge, Invado. Oczywiście inni twierdzą, że nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 02.06.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Tak, farba na ścianach, ale na szczęście u nas wszędzie zmywalna Za to non stop psują się nam węże prysznicowe, już nie wiem jaki kupić żeby był dobry gładki, z tworzywa, zdaje się Hansa lub Hansa Grohe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurus 02.06.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Farba na ścianach się brudzi natychmiast..... Sie kupuje porządną. Moja tikkurila się nie prawie brudzi, a jak sie już gdzież jednak ubrudzi to wystarczy wilgotna gąbka z ludwikiem. Się porządna też ubrudziła a ja nie mam zamiary wzorem Hiacynty Żakiet...ekhm...Bukiet gości od ścian odpędzać. Poza tym co z tego, że mam zmywalną jak mnie się nie chce ze ścierą co chwilę latać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RysieK 02.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Za to non stop psują się nam węże prysznicowe, już nie wiem jaki kupić żeby był dobry Polecam "zwykły" wąż w dodatkowej rurce, nie zabardzo wiem jak to opisać. Też miałem ten problem. W odpowiednim sklepie poprosiłem o wzmocniony wąż do prysznica i używam już kilka lat. Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 02.06.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Parkiety z ciemnego drewna- u nas merbau- mimo zastosowania dobrej chemii rysują się. Przyczyną jest oczywiście nieuwaga ale nie widzę szans, żeby nad tym zapanować Do niedawna wnerwiały mnie dębowe schody i drzwi wewnętrzne, które po 8 miesiącach mieszkania dosłownie się rozeszły ale od 2 tygodni mam nowe schody i oczekuję na nowe drzwi. Ogólnie drewno jest piękne ale bywa wkurzające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Badija 02.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Powinni o tym pamiętać ci, którzy planują drewno na zewnątrz. To jest dopiero samoniszczycielski materiał. Nawet ocierać sie o niego nie trzeba a i tak sinieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.06.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ściany wokół kontaktów-błe, nie załozyłem tych nasadek(a mam kupione) wszystkie brudne paluchy już tam sąnarożniki mam jak Tyte najbardziej narażone na mopa i kabel z odkurzacza - odpadają (zewnetrzne łaczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts