Emilka Biała 31.05.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam, Co sądzicie o oknach z Sokółki ?Jakie macie doświadczenia (jakość, firma) ? Głównie chodzi mi o jakość, potem cena.Rozważam PCV, ale kuszą też drewniane. Ale nie wiem co lepiej? Będę wdzięczna za porady. Rozpoznaję też ofertę firmy Witraż. Emi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bkarp 31.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Niestety nie mogę polecić okien Sokółki szczególnie drewnianych. U mnie Serwis walczy od pół roku z samoistnie pękającymi szybami. Jak zdejmują listwę mocującą szybę to widać, że podczas montażu ok 50 % gwoździ wyszczerbia rant szyby a jej pęknięcie to wówczas kwestia czasu. Jedyne co mogę powiedzieć dobrego, to że serwisant jest bardzo miły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 31.05.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 mam PCV z Sokółki (a konkretnie z firmy PCV Express bo bodajże po wejściu do Inwido Sokółka Okna i Drzwi musiała oddzielić produkcję drewna od PCV, zrobili nową spółkę i przenieśli zakład pcv), na profilu alluplast ideal 6000 (ładny zaokrąglony profil), okucia winkhaus, klamki hope secustik, szprosy 8mm, białe (okna i szprosy), mikrouchyły, zatrzaski balkonowe itp, dobra cena (oczywiście kwestia wytargowania), szybka realizacja, do montażu nie mam zastrzeżeń, w sumie krótko je mam ale jak na razie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka Biała 31.05.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dzięki za powyższe wpisy. A może ktoś wypowie się na temat okien z firmy Witraż- Choroszcz k/Białegostoku (zakład powstał niedawno, ale wygląda na nowoczesny i mam b. blisko do nich). Pracują chyba na profilach VEKA Profile 5-komorowe: • Perfectline • Elegance • Swingline • S-line • Efectline i stosują okucia obwiedniowe firmy Siegenia. Czy na takich profilach i okuciach okienka będą solidne i ... OK. Co ewentualnie alternatywnie szukać ? Który profil z powyższych wybrać do remontu domu (klocek 20-letni, nie rezydencja). Finanse umiarkowane , zależy mi na solidnej robocie ! http://www.witraz.bialystok.pl/ Emi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts