Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Formularz zgłoszeniowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 129
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak tak dalej będzie sypał śnieg,

to lista chętnych stopnieje... :( :roll: ,

chociaż tu są sami twardziele (-ki) 8) 8) 8) ,

domy budują to i przez zaspy się przekopią... :lol:

Radakcja dalej milczy na temet potwierdzeń... :-?

Nam nie straszna żadna zima,

przed przyjazdem nic nas nie zatrzyma.

Ale potwierdzenia poprosimy,

bo niepewności nie znosimy.

Widziąłem, że redakcja na Bumie ciążko pracując :roll: klientów zachęcała, to może po powrocie coś z potwierdzeniami wymysli??

aż tak strasznie to sie nie przepracowywali, mieli za to takie fajne czerwone kombinezony...ciekawe czy nie mają paru na zbyciu :D

Dobrzykowice ja myślę, że jeżeli by ktoś takowe potwierdzenie otrzymał, pewnie by się juz tu pochwalił. Skoro nie ma nikogo takiego tzn. że Redakcja jeszcze do nikogo nie wysłała potwierdzenia, co prawda napisane jest, że w ciagu 2 dni to uczyni, ale nie podała daty kiedy zacznie wysyłać. :wink:

Myslę zatem, ze nie ma się co gorączkować, data, godzina i miejsce spotkania jest podane. Wypełniając formularz zgłoszeniowy każdy zaplanował sobie wolne w tym dniu, a przedmiotowe potwierdzenie jest chyba bardziej potrzebne Redakcji niż nam. Nie wierzę, że jeżeli wskutek "złośliwości rzeczy martwych" czyjeś zgłoszenie zaginęło w wirtualnej przestrzeni i potwierdzenia nie otrzyma, to będzie problem, żeby się "załapał". Spodziewam się , że rezygnacje też będą.

Zatem cierpliwości do spotkania zostały jeszcze prawie cztery tygodnie.

pozdrawiam

Edzia

Emems, Można zabrać i betoniarkę (mieszalnik do pasz) :wink: Moja (mój) po częściowym rozłożeniu mieści się w bagażniku :D