Maluszek 20.01.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Ja też jeszcze nie dostałam potwierdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.01.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Jak tak dalej będzie sypał śnieg, to lista chętnych stopnieje... , chociaż tu są sami twardziele (-ki) , domy budują to i przez zaspy się przekopią... Radakcja dalej milczy na temet potwierdzeń... Nam nie straszna żadna zima, przed przyjazdem nic nas nie zatrzyma. Ale potwierdzenia poprosimy, bo niepewności nie znosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.01.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Ja też jeszcze nie dostałam potwierdzenia chyba nikt, bo ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.01.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 ja tez sie zapisalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.01.2004 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 OOOOOOOOOOOOOOO !!! Nareszcie poznamy ,,Gościa" - tego malkontenta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 24.01.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Nie mam pojęcia co z potwierdzeniami naszymi się dzieję Kochana REDAKCJO????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.01.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Ja też do tej pory nie dostałam potwierdzenia ale redakcjo i tak przyjade.... powaznie- kiedy bedzie cos wiecej wiadomo???? nie lubie niepewnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 24.01.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Widziąłem, że redakcja na Bumie ciążko pracując klientów zachęcała, to może po powrocie coś z potwierdzeniami wymysli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.01.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.01.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Nie dostałam jeszcze potwierdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.01.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Ja też nie dostałam potwierdzenia i nawet nie wiem, gdzie dokładnie w Warszawie to nasze spotkanie ma się odbyć? Może parę wyjaśnień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.01.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Spotkanie ma sie odbyc w siedzibie Muratora na Kamionkowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.01.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Widziąłem, że redakcja na Bumie ciążko pracując klientów zachęcała, to może po powrocie coś z potwierdzeniami wymysli?? aż tak strasznie to sie nie przepracowywali, mieli za to takie fajne czerwone kombinezony...ciekawe czy nie mają paru na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.01.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 mam pomysł, może nich napisze ten kto takie potwierdzenie otrzymał ? Boję sie jednak, że takiego kogoś nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.01.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Dobrzykowice ja myślę, że jeżeli by ktoś takowe potwierdzenie otrzymał, pewnie by się juz tu pochwalił. Skoro nie ma nikogo takiego tzn. że Redakcja jeszcze do nikogo nie wysłała potwierdzenia, co prawda napisane jest, że w ciagu 2 dni to uczyni, ale nie podała daty kiedy zacznie wysyłać. Myslę zatem, ze nie ma się co gorączkować, data, godzina i miejsce spotkania jest podane. Wypełniając formularz zgłoszeniowy każdy zaplanował sobie wolne w tym dniu, a przedmiotowe potwierdzenie jest chyba bardziej potrzebne Redakcji niż nam. Nie wierzę, że jeżeli wskutek "złośliwości rzeczy martwych" czyjeś zgłoszenie zaginęło w wirtualnej przestrzeni i potwierdzenia nie otrzyma, to będzie problem, żeby się "załapał". Spodziewam się , że rezygnacje też będą. Zatem cierpliwości do spotkania zostały jeszcze prawie cztery tygodnie. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.01.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 A czas ucieka!!! W razie czego to spotkamy się pod Redakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.01.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 ... i przywieziemy ze sobą kubki, parasole, szale, torby, łopaty, kilofy, po czym się okopiemy i będziemy demonstrować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.01.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Kto żyw niech bierze ze sobą laptopy.. bedziemy okupować forum o śpiworach niezapomnijcie Krystian a beroniarkę (mieszlnik do pasz) to też można przyciągnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.01.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Emems, Można zabrać i betoniarkę (mieszalnik do pasz) Moja (mój) po częściowym rozłożeniu mieści się w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Cześc chyba wezmę saperke bo łopaty to mi sie nie chce ciągnąć taki kawał drogi. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts