artur_4444 31.05.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam Miałem długo problem z przeciekającym sufitem na 2piętrze w bloku z płyty. Róg pokoju przeciekającego graniczy z balkonem. Okazało się że są zacieki wzdłuż górnej krawędzi balkonu całego mojego balkonu. Rozmawiając przez tel. z administacją dowiedziałem się że sąsiad albo naprawi albo "mu naprawią" na jego koszt.Spodziewam się administacji lada dzień i teraz pytanie: W jakim czasie musi to zrobić? Jaki czas administracja może/musi mu narzucić? Dziękujepozdrawiamartur_4444 p.s. próbowałem się dogadać z sąsiadem ale chcieli żebym dzwonił po administrację (bo mają płytki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 31.05.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Nie wiem czy wogóle sąsiad ma naprawiać balkon. Płacąc na fundusz remontowy długo bym się nad tym zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts