meg60 06.08.2010 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 To rolety rzymskie!! Ja kupiłam swoje w BonPrixsie . Zajrzyj do nich na stronę, mają różne i w różnych cenach. Ja kupiłam u nich i powiem ci, że są bardzo ładne, no mnie się podobają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 06.08.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Bry,piękne cudeńka majstrujesz, a jak tam na budowie? Czy to drażliwy temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.08.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 dzieks !! trochę drażliwy, ale ..........mamy poprostu przestój - niestety. Ale dziś jedziemy - skosić trawę - jest po pachy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 07.08.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Ha, tylko trawsko rośnie bez przestojów... u Ciebie to chociaż trawka po pachy, u mnie chwaściory, że ho,ho. Nie ma tego złego Meg, masz więcej czasu na dopieszczenie wizji wnętrz i już przygotowujesz "mebelki" A co się odwlecze to nie uciecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.08.2010 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Oby Oleńko, oby...... Wizja wnętrz już dawno u mnie w głowie, a im więcej mam czasu to wizja się zmaienia. Więc nie wiem czy to dobrze, bo mam lekki zawrót głowy - tyle pomysłów !!!!! Na przykład kominek mi sie zmienia średnio co miesiąc już sama nie wiem jaki ma być. Koza żeliwna, koza a la piec kaflowy czy zwykły kominek. Ufffff cyrk !!! Już głupieję! Pewnie jak przyjdzie co do czego to będzie to na co mnie będzie po prostu stać - i już!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 07.08.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Wiesz, może to i dobrze? W sensie tych ograniczeń pieniężnych, w przeciwnym razie oszaleć by można ja przynajmniej tak sobie wmawiam Mnie się podoba tak wiele różnych styli... trzeba się na coś zdecydować i tego trzymać. Najgorsze są chyba zmiany "w trakcie" bo wtedy wychodzą stylistyczne koszmarki. A wg mnie najważniejsza jest spójność stylistyczna. A co do kominków...cholera: nie pomogę, bo wszystkie, ktore tu pokazywałaś są bomba! Ale to oznacza, ze cokolwiek wybierzesz i tak będzie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 07.08.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Wieczorowo witam:) Małgoś urządzisz swój domek na pewno wspaniale bo to będzie twój styl i tylko twój . Każdy urządza sobie domek na miarę swoich możliwości pieniężnych.Najważniejsze żebyś Ty i Twoja rodzinka czuli się bezpiecznie i szczęśliwi;) w swoim domku. Zobaczysz będziesz miała pięknie....możesz mieć skromnie ,ale ładnie.... Pozdrawiam Cię cieplutko.....dobrej nocki życzę papapa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.08.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Jak ja was lubię, moje kochane baby !!!! Dzięki za podtrzymanie na duchu ! fakt - każdy urzadza swój dom na miarę swoich możliwości estetycznych jak i finansowych. Moje miejsca na ziemi, zawsze maja charakter - tak mówi moje bratowa - zawsze jak urządzam, twierdzi, że jak wchodzi to doskonale wie to tu mieszka - JA I taki będzie mój dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.08.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Meg ja sobie tak pomyślałam, że jak sobie długo będziesz patrzyła na te wybrane kominki i kozy to może któraś ci się opatrzy i wtedy już tej nie będziesz chciała. Myślę, że to lepsza wersja niż gdyb miało ci się opatrzyć jak już jest kupione. A jeśli chodzi o marzenia wykańczania domu i realne możliwości to ja miałam podobnie. Marzyło mi się w salonie w kolorach ziemi ale rzeczywistość niestety sprowadziła mnie na ziemię. I tak narożnik jest ciemnobrązowy przywieziony z mieszkania bo mu jakaś deska nadpękła i skrzypi - no to się już do codziennego spania nie nadawał (a miał być kupiony jaśniutki). Położyłam na niego takie jasne narzuty i musi mi to wystarczyć. Kremową kuchnię wybijałam sobie z głowy kilka miesięcy (musiałabym ostro powiększyć kredyt żeby ją mieć a przecież domek przez wiele najbliższych lat będzie nam służył tylko na urlop i weekendowe wypady). Mam ciemne meble w kuchni są śliczne ale....... Cała wizja salonu z kuchnią nieco zmieniła wygląd od upragnionego. Pocieszam się że przez lata dom jednak nabierze wyglądu moich marzeń. Myślę, sobie jednak, że Twój domek będzie pięknie wykończony i spełni Twoje oczekiwania i marzenia czego z całego serca ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.08.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Skąd ja to znam. Planów było mnóstwo. Teraz przychodzi konfrontacja z rzeczywistością i często weryfikacja planów na .... przystępne Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.08.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ach, wieco co baby, bo to nie sztuka urządzić ekstra dom jak się za przeproszeniem s.a kasą...chociaż widziałam na własne oczy kilka domów, w które władowano kupę kasy a straszyły kiczem i przesytem: stiuk na stiuku, szafy gdańskie na 25 m2 itp. Sztuką jest zrobić piękne wnętrze z klimatem jak się ma bardzo okrojone fundusze. I tu mnóstwo miejsca na twoje fantastyczne rękodzieła Meg! To takie cudeńka tworzą niepowtarzalność Duża buzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.08.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Bo przesada nigdzie nie wygląda dobrze ani w tv ani w domu ani w ogrodzie. Wielka to sztuka złoty środek znaleźć.................A czasami trzeba po prostu też czasu i domek zakwitnie naszymi spełnionymi marzeniami jak róża kwiatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.08.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Łoł, jak miło się zrobiło, tak nostalgicznie....... a ja, na swojego budowlanego doła, zajęłam się rękoczynnościami ( do rękodzieł im jeszcze daleko ) Oto poprawiona skrzyneczka... teraz mi się podoba http://foto1.m.onet.pl/_m/4de01b78352e574a4ddf9d8ee7264445,10,19,0.jpg i moje poczatki szydełkowych serwetko - obrusiko - firaneczek . czyli uczę się !!!!! http://foto3.m.onet.pl/_m/225ebaab25b85bf116d214a04a4ddc6b,10,19,0.jpg trochę mi jeszcze nie wychodzi, ale najważniejsze, że wiem o co loto !!!!! Dziewczyny, dzięki wam bardzo za miłe słowa. TRZYMAJCIE KCIUKI !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.08.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 znalazłam coś do ogrodu u popcarol w dzienniku. Skopiowane, ale i mnie sie coś takiego podoba więc pozwoliłam sobie "ukraść" pomysł. Przepraszam i mam nadzieję, że włascicielka tego obiektu sie nie obrazi. http://i47.tinypic.com/2h37vh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 09.08.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Serweto - obrusik miodzio! NAuczysz mnie? Dekupaz tez chyba Ci wyszedl, ale ja.. hmm.. tego, nie przepadam Trzymam kciuki za dalsze rekodziela! PS fontanne ukradla w dziennika AgaG - mam nadzieje nie bedzie miala nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.08.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Serweto - obrusik miodzio! NAuczysz mnie? Dekupaz tez chyba Ci wyszedl, ale ja.. hmm.. tego, nie przepadam Trzymam kciuki za dalsze rekodziela! PS fontanne ukradla w dziennika AgaG - mam nadzieje nie bedzie miala nic przeciwko Łe, a już myślałam, że coś u Ciebie w dzienniku przegapiłam i że masz takie cudo. Generalnie, nie przepadam za wodą w ogrodzie (trudno ją ładniw wkomponować, żeby nie wyglądała sztucznie), ale wiadomo- woda w ogrodzie to życie. A taki wodopój w pełni akceptuję ja jeszcze wyszperałam taki o : http://lh4.ggpht.com/_3Ai8nBosG8c/S9giMQ-iN9I/AAAAAAAAAwo/tRAjvbGDvmU/zr%C3%B3de%C5%82ko.jpg ale najbardziej podobają mi się takie z koła młyńskiego, tylko gdzieś mi się zdjęcie zapodziało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.08.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Tyż ładnie.... mnie to właściwie każda opcja wody w ogrodzie odpowiada. Jak już jest, to rano można obserwować ptaki przylatujące, aby się wykąpać i napić wody. Sama przyjemność !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.08.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Nio i własnie dla takiego widoku, coś mokrego jednak w ogrodzie postawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.08.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 A mnie się podobają takie trochę Hiszpanią trącające fontanny naścienne. Jest sobie kranik z którego woda ciurka do betonowej misy ozdobnej obrośniętej bluszczem Achhhh jakbym takie cosik chciała tylko nie mogę się zdecydować na której ścianie ............... normalka u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.08.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 I znowu nudzę się........więc poczyniłam nowe rękoczynności pojemnik na chusteczki higieniczne ...... http://foto3.m.onet.pl/_m/d3fa6d4c079977f425fe185f08d0ec8f,10,19,0.jpg zegar....tak do kompletu http://foto0.m.onet.pl/_m/1c3e7205a0f2bd880185c217277c38f8,10,19,0.jpg i wszystko razem..... http://foto2.m.onet.pl/_m/0ff6e97695a5319a75d0c53104781dfe,10,19,0.jpg To narazie koniec. Więcej nie przewiduję, bo co za dużo to nie zdrowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts