dorkaK 11.08.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witanko Meg:) Ale cudeńka zrobiłaś bardzo Fajnie to wszystko współgra ze sobą.... zdolna bestyja z ciebie;) Pozdrowionka i buziaczki ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.08.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 thenks !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 11.08.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 - śliczne po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.08.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 No no no Meg. Prześlicznie ci to wychodzi.Jak tak dalej się będziesz nudziła to zrobisz produkcję domową a potem na allegro twoje dzieła odnajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.08.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 ja też - na emeryturze Ostatnio to nawet czasu na pranie i prasowanie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.08.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Nooooooooo, na emeryturze, to ja faktycznie otworze zakład, hi, hi na stare lata !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 12.08.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 meg...Małgosiu masz rację!Muszę tak dozować bo na budowie chwilowo nic się nie dzieje! Szlak mnie trafia i stąd taka opieszałość w pisaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.08.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudy!!!! Podnoszę mój dziennik, bo spadł był na 5 stronę. Potem może być problem ze znalezieniem go w tych forumowych czeluściach. Pozdrawiam wszystkich czytających, zaglądających i trzymających kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.08.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Meg, ja zaglądam i trzymam kciuki:)A cudeńka faktycznie wyczarowałaś piękniste:D Toć to prawdziwe rękodzieło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.08.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Aaaaa dziękuję dobra kobieto...dziękuję!! Do dzieł to im jeszcze dalekooooooooooooooo, ale i tak mi miło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.08.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witaj meg !!! ....widze, że nie próżnowałaś.......i powstają u Ciebie małe dzieła sztuki;) ślicznie wyszły Twoje przecierki!!! a teraz uważaj..........ja też zaczęłam szydełkować :) po tym jak zobaczyłam Twoje firanki.....zaraziłam się !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.08.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 :jawdrop:No, no Kala - SUPER !! Ja narazie robię na szydełku takie dodatki do firanek kuchennych. Bedą haftowane z ozdobną wstawką robioną na szydełku. Może mi sie uda. Haft będzie OK, ale nie wiem jak ze wstawką. Zrobię to się zobaczy. Jak narazie wygląda całkiem, całkiem. Trzymam kciuki za robótkę imam nadzieję, że zobaczymy efekt końcowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.08.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Śliczne Meg:)... ktoś tu mówił, że go róże drażnią, czy mnie siem zdawało??? Widzisz kochana, teraz to ja Ci zazdraszczam... czasu na decou, na haft, na szydełko... nie wiesz nawet jak bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 18.08.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 :jawdrop:No, no Kala - SUPER !! Ja narazie robię na szydełku takie dodatki do firanek kuchennych. Bedą haftowane z ozdobną wstawką robioną na szydełku. Może mi sie uda. Haft będzie OK, ale nie wiem jak ze wstawką. Zrobię to się zobaczy. Jak narazie wygląda całkiem, całkiem. Trzymam kciuki za robótkę imam nadzieję, że zobaczymy efekt końcowy? Bardzo jestem ciekawa jak Ci to wyjdzie. Uwielbiam takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.08.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Śliczne Meg:)... ktoś tu mówił, że go róże drażnią, czy mnie siem zdawało??? Widzisz kochana, teraz to ja Ci zazdraszczam... czasu na decou, na haft, na szydełko... nie wiesz nawet jak bardzo... Kochana, mnie drażniły te, konkretne, róże !!! Te obecne już mniej.......a nawet ładnie ( tak ????) Może i masz rację, trochę wolnego czasu, każdej z nas by się przydało, ale ja wolałabym BUDOWAĆ, a nie szydełkować :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.08.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Bardzo jestem ciekawa jak Ci to wyjdzie. Uwielbiam takie rzeczy Witam Dorfi w moich skromnych progach !!!!! Teraz nie mam odwrotu, muszę to zrobić i to jak naj.....szybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 :jawdrop:No, no Kala - SUPER !! Ja narazie robię na szydełku takie dodatki do firanek kuchennych. Bedą haftowane z ozdobną wstawką robioną na szydełku. Może mi sie uda. Haft będzie OK, ale nie wiem jak ze wstawką. Zrobię to się zobaczy. Jak narazie wygląda całkiem, całkiem. Trzymam kciuki za robótkę imam nadzieję, że zobaczymy efekt końcowy? ...hehe jeśli będzie czym......to napewno się pochwalę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.08.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Kochana, mnie drażniły te, konkretne, róże !!! Te obecne już mniej.......a nawet ładnie ( tak ????) Może i masz rację, trochę wolnego czasu, każdej z nas by się przydało, ale ja wolałabym BUDOWAĆ, a nie szydełkować :yes: Pewnie, że ładne, baaardzo nawet... a czepiając się to dała bym jeszcze jakieś cieniowania coby zatrzeć granice naklejanek:). Ja na wolny czas to mogę liczyć zimą... ale następną... Było z rolnikiem, przerobię na siebie... Wiesz kiedy Arctica ma wolną sobotę??? Jak w piątek umrze, hahahaaa... Ps. czekam na firanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.08.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Hej, do firanek to jeszcze ho, ho albo jeszcze dalej.......Cieniowania chętnie bym zrobiła, tylko jak? Może wiesz? Jeszcze nie lakierowałam, więc mogę. Rolnik w piątek, ale ty? NIE TAK SZYBKO, masz jeszcze TYYYYYYYYYYYYYYLE do zrobienia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.08.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Małgoś... ja mocno rozwodnioną farbą maziałam paluchem, Iza wacikiem do demakijażu... spróbuj jak chcesz. Jak się zapaćka te naklejane brzegi to to lepiej wygląda:) Tylko mocno rozwodnij farbę, żeby były smużki a nie maziaje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts