Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Spędziłam pół nocy czytając od początku Twój dziennik, więc stwierdziłam, że mogę swój ślad zostawić :)

Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej siły, zaparcia oraz dążenia do celu.. :jawdrop:

Serdecznie pozdrawiam i życzę zdrowia i uśmiechu na co dzień.. ze wszystkim innym sobie dasz radę :rolleyes:

Tak trzymać :)

Hej, jestem, ale rzadko mam dostep do komputera, bo mój w naprawie. A wiecie jak trzeba sie dopychac do komputera dzieci......

Kalu, ja jeszcze mam do srody wakacje, a potem do pracy, ale jeszcze bez dzieci. Od pierwszego sie zacznie......................... A weekend ?.............Spokojnie. W sobote bylismy na dzialce. Mąż pościagał ochronki z wszystkich okien czas najwyższy, bo później byłby problem, a ja poszłam do naszego kier.. po dziennik budowy.

A aaaaaaaaaaaaa powiem wam nowinę.... :wiggle: dzwonili z US - jest szansa na zwrot juz niebawem,a nie jak Pani nam powiedziala , za cztery miesiące . Tak lubię !!!! Tylko jutro pojadę, jakies poprawki i już......................

Już jestem po wizycie w US. bylo kilka poprawek, ale bardzo miła pani wszystko mi ołówkiem popisala, więc tylko poprawiłam, podpisałam i JUŻ !!! Kasa niestety, prawdopodobnie, bedzie dopiero pod koniec wrzesnia, ale czekaliśmy tyle, więc poczekamy jeszcze troche. Trzymajcie kciuki, może uda się wczesniej !!!!!!!!

Ojej

Ja też muszę się wziąć za tę papierologię, zwłaszcza że więcej fakturek to już mieć nie będę. Ale jak pomyślę ile muszę przeczytać zanim się za to zabiorę bo co wolno a czego nie wolno (a ja na fakturach to mam wszystko jak leciało w sklepie). O rety nawet czasem mam paragony bo mi się na fakturę w kolejce nie chciało czekać. No czas na roboty umysłowe - Meg ratujjjjj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to łap..............................

http://www.osprzetzeglarski.eu/images/katalog/ty4f2p_kolo_ratunkowe_prs.jpg

jakby co ...to pomogę !!!!

meg.........ja potrzebuje pomocy :( nie moge znaleść kafli podłogowych...........a nie pamietam nazwy :(

a Ty zawsze potrafiłaś w necie znaleść to co potrzebowałam!!!!!!!

pomóż kobieto i tym razem:)