meg60 20.08.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Dzięki, tak zrobię ..zobaczymy jak mi wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.08.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Na pewno wyjdzie ci ślicznie nic się nie martw. A jakby cuś to zaraz watką z wodą zmyć i poprawić - tylko ostrożnie coby bibułek nie zedrzeć. POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 20.08.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam, Spędziłam pół nocy czytając od początku Twój dziennik, więc stwierdziłam, że mogę swój ślad zostawić Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej siły, zaparcia oraz dążenia do celu.. Serdecznie pozdrawiam i życzę zdrowia i uśmiechu na co dzień.. ze wszystkim innym sobie dasz radę Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.08.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 GANNIA WITAM W MOICH SKROMNYCH PROGACH !!!!! Jak miło, że tyle czasu poświeciłaś na moj dziennik. Takie słowa bardzo podtrzymują na duchu i dodają pałera...Dziekuję i zapraszam !!!!! ide z rewizytą.......choć kiedyś u ciebie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 hej meg............gdzie sie podziewasz?????jak po weekendzie?? co robilas???Ty masz nadal wakacje czy już chodzisz do pracy???bo ja biedaczka idę jutro rano do pracy po urlopie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.08.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Hej, jestem, ale rzadko mam dostep do komputera, bo mój w naprawie. A wiecie jak trzeba sie dopychac do komputera dzieci...... Kalu, ja jeszcze mam do srody wakacje, a potem do pracy, ale jeszcze bez dzieci. Od pierwszego sie zacznie......................... A weekend ?.............Spokojnie. W sobote bylismy na dzialce. Mąż pościagał ochronki z wszystkich okien czas najwyższy, bo później byłby problem, a ja poszłam do naszego kier.. po dziennik budowy. A aaaaaaaaaaaaa powiem wam nowinę.... dzwonili z US - jest szansa na zwrot juz niebawem,a nie jak Pani nam powiedziala , za cztery miesiące . Tak lubię !!!! Tylko jutro pojadę, jakies poprawki i już...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 czyli są dobre wiadomości!!!!!!!!!! ciesze się i gratuluje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.08.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Oby nie zapeszyć !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 23.08.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Meg, trzymam kciuki mocno za US Oby kasa szybko przyszła i za dużo poprawek nie było Ja się muszę dopiero za to zabrać i już się boję Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.08.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Już jestem po wizycie w US. bylo kilka poprawek, ale bardzo miła pani wszystko mi ołówkiem popisala, więc tylko poprawiłam, podpisałam i JUŻ !!! Kasa niestety, prawdopodobnie, bedzie dopiero pod koniec wrzesnia, ale czekaliśmy tyle, więc poczekamy jeszcze troche. Trzymajcie kciuki, może uda się wczesniej !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.08.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 no jasne, że będę trzymała kciuki!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.08.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ojej Ja też muszę się wziąć za tę papierologię, zwłaszcza że więcej fakturek to już mieć nie będę. Ale jak pomyślę ile muszę przeczytać zanim się za to zabiorę bo co wolno a czego nie wolno (a ja na fakturach to mam wszystko jak leciało w sklepie). O rety nawet czasem mam paragony bo mi się na fakturę w kolejce nie chciało czekać. No czas na roboty umysłowe - Meg ratujjjjj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.08.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 No to łap.............................. http://www.osprzetzeglarski.eu/images/katalog/ty4f2p_kolo_ratunkowe_prs.jpg jakby co ...to pomogę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 24.08.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 oj ja też nie wiem jak do tego się zabrać.. wszystko co wiąże się z US, ZUSem, oraz urzędami innej maści przyprawia mnie o drgawki trzymam kciuki Meg za pomyślne wiatry i szybki zwrot kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 24.08.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Nie wiem czy Was to pocieszy, ale ja tez się niedługo będę z tymi fakturami męczyć. Jeszcze tylko musimy kupić płytki na podłogi do holu i kuchni i biorę się za ten nieszczęsny VAT. A faktur już mam prawie cały segregator. I też nie wiem od czego zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.08.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Dzięki Meg :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.08.2010 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Nie taki wilk straszny jak go malują.......mam nadzieję Mnie jakoś papiery nie przerażają, jedynie to, że trzeba je osobiście zawozić - a ja nie lubię jeździć po urzędach.....no chyba, że nie ma ludzi...... Dzięki dziewczyny za dobre slowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.08.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 No to łap.............................. http://www.osprzetzeglarski.eu/images/katalog/ty4f2p_kolo_ratunkowe_prs.jpg jakby co ...to pomogę !!!! meg.........ja potrzebuje pomocy nie moge znaleść kafli podłogowych...........a nie pamietam nazwy a Ty zawsze potrafiłaś w necie znaleść to co potrzebowałam!!!!!!! pomóż kobieto i tym razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.08.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 a jakie miałyby być ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.08.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 a jakie miałyby być ???? znalazłas w 5 minut..........jak zawsze:) dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts