Dorfi 12.09.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Firanka śliczna. Hafcik nie przyćmiewa koronki. Jest idealny Psiunio też słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.09.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Cieszę się, że wam się podoba !!! Kamien spadł mi z serca uffffff !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.09.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witaj meg, \ firaneczka nad wyraz gustowna \ O psińcu nie wspomnę - jest przecudowny...CUDOWNY...a co on ma na łapce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.09.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witaj Amtla !!!!! Dawno cię u mnie nie było. Cieszę sie, że firaneczka przypadla ci do gustu. A Jisna ma kuku....niestety dostalismy ją chorą Od wczoraj dostaje kroplóweczki i jest na diecie, czyli pije tylko siemie lniane. Okazalo się, że ma podraznioną błonę śluzową jelita. Ech, troche jestem zla, bo wlasciciel nam nic nie powiedzial i nasza przyjaźń zaczelismy od weterynarza. A na łapce ma welfron..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.09.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 meg..........fitaneczka cudna wyszła!! zdolna z Ciebie bestia :) ....a piesek taki słodziutki........jak to sie stało, że trafił do Was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.09.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Moja starsza córka dostala ją od swojego chlopaka na urodziny...... co prawda byly w sierpniu, ale piesek drastał. Troche mnie martwi jej stan zdrówka, ale lekarz mówi, że wszystko będzie OK !! A znam go od ....20 lat? Łoł, aż ? Jak ten czas leci. więc wiem co mówi !!! mam nadzieję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.09.2010 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 I nic nam nie powiedziałaś???????... od sierpnia???? Piękna ta psiczka, ile ona ma??? Jakaś duźia jus:rolleyes:... chociaż moje potwory też podrosły:)... I jeszcze jedno pytanie... siusia gdzie trzeba czy gdzie trafi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.09.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Madziulka jak zobaczyła zdjęcie psiunki to piszczała i ,choć już duza baba z niej, to głaskała monitor powtarzając - jaka ona słodziutka:yes:. Myślę, że twój wet wie co mówi i szybko psiurka zdrowa będzie. Na szczęście ta rasa pozwala ludziom na bardzo wiele, więc można je leczyć bez stresu a nie jak.......................np mojego kocura. Teraz to już mu nikt żadnego wenflona nie włoży - i tak bitwa trzy razy dziennie jest żeby mu leki podać..... Cieszę się, że na razie ma się dobrze. Ach a propos firaneczki. Jak sobie przypomnę rozterki czy hafcik do koroneczki będzie pasował to nie bardzo wiedziałam o czym gadacie (ja totalnie nienawidzę igły i szycia) - ale teraz jak zobaczyłam to jest ślicznie . I myślę sobie że dużo lepiej niż bez hafcika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.09.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Hej Megjakiego kochanego pieska macie !!!!!!!!!!!!!!!!!! sliczniutki ,schrupać by sie chciało ,ile ma psinka ??? ale boski !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.09.2010 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witam poniedzialkowo !!!! Może źle sie wyrazilam, ale Jisna jest u nas od piątku, choć córka miala urodziny w sierpniu. Piesek poprostu czekal na nią. Ma trzy miesiące, urodzila sie 16 czerwca. Jaki zbieg okoliczności - moja mlodsza córka urodziła sie 16 wrzesnia, Aisha - 16 października i Jisna - 16 czerwca.....fajnie, nie !!!! Na szczęście zdrówko już OK!! Prawie, ale może jeść, welfron zdjęty - jutro tylko zastrzyki - huraaaaaaaa!!!!! idzie jej na zdrowie ! A jakie numery są jak razem z Aishą ganiaja sie po calm mieszkaniu........mają , tzn Jisna ma zabawkę, ale Aisha jej poprostu, ukradla i ucieka z nią, a Jisna goni....cyrk ! Albo "rozmawiają" ze sobą - Aisha powarkuje i Jisna też.....lepsze niz kino ! A dziekuję za pochwalę firaneczki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 hej meg..........co tam u Ciebie??? dalej dziergasz??? pokaż nowe dzieło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.09.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 dziergam, wyszywam i...pracuję !!! Troche brak mi doby. Ale co tam - poradzę sobie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 ja ostatnio nie mam czasu na szydełko......... troche mi nie szło......i się zniechęciłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.09.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 ooooooooo, czemu? na zdjęciach wyglądało bardzo dobrze. Ja zanim byłam zadowolona z tego co robię, to chyba z piec razy prułam.... prawie cała robótkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 20.09.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Witanko Meg Firaneczka śliczniusia ten hafcik bardzo pasuje jest taki delikatny......naprawdę ładnie wygląda:) Piesio cudowny .....bardzo lubię pieski jestem psiara i na pewno w przyszłości będę miała pieska;) Pozdrawiam i do następnego usłyszenia papapa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 meg..........dostaniesz zaraz ochrzan !!!!!!! dlaczego tak zaniedbujesz forum?? gdzie sie podziewasz?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.09.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Witaj Kala !!! Jestem, czytam, czasami piszę, ale własciwie to nie mam o czym. Nic u mnie sie nie dzieje - na budowie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza, w życiu ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza, to o czym tu pisać. Jedyne co, to Jisna rozrabia z Aishą. KICHA ! A na dokładkę mój komputer nadal w naprawie i dostep do internetu ograniczony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 jak to nic sie nie dzieje u Ciebie????? ..napewno coś się dzieje, jesli nie na budowie, to napewno w domu, w pracy, w rodzinie............OPOWIADAJ!!!!!!!!!! :) ps......a tak na marginesie to fajnie tak od budowy sobie odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.09.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 i jest okazja się spotkać.....tutaj ....http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123309-Sure-komentarze-do-fotodziennika-budowy&p=4318158&posted=1#post4318158 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 26.09.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Małgosiu witaj przyszlam sie przywitac i spadam buziaczki przesylam i dobrej nocki życzę papapa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts