Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Amtla !!!!! Dawno cię u mnie nie było.

Cieszę sie, że firaneczka przypadla ci do gustu. A Jisna ma kuku....niestety dostalismy ją chorą :eek: Od wczoraj dostaje kroplóweczki i jest na diecie, czyli pije tylko siemie lniane. Okazalo się, że ma podraznioną błonę śluzową jelita. Ech, troche jestem zla, bo wlasciciel nam nic nie powiedzial i nasza przyjaźń zaczelismy od weterynarza. A na łapce ma welfron.....

Moja starsza córka dostala ją od swojego chlopaka na urodziny...... co prawda byly w sierpniu, ale piesek drastał.

Troche mnie martwi jej stan zdrówka, ale lekarz mówi, że wszystko będzie OK !! A znam go od ....20 lat? Łoł, aż ? Jak ten czas leci. :) więc wiem co mówi !!! mam nadzieję !

Madziulka jak zobaczyła zdjęcie psiunki to piszczała i ,choć już duza baba z niej, to głaskała monitor powtarzając - jaka ona słodziutka:yes:. Myślę, że twój wet wie co mówi i szybko psiurka zdrowa będzie. Na szczęście ta rasa pozwala ludziom na bardzo wiele, więc można je leczyć bez stresu a nie jak.......................np mojego kocura. Teraz to już mu nikt żadnego wenflona nie włoży - i tak bitwa trzy razy dziennie jest żeby mu leki podać.....

Cieszę się, że na razie ma się dobrze.

Ach a propos firaneczki. Jak sobie przypomnę rozterki czy hafcik do koroneczki będzie pasował to nie bardzo wiedziałam o czym gadacie (ja totalnie nienawidzę igły i szycia) - ale teraz jak zobaczyłam to jest ślicznie :D. I myślę sobie że dużo lepiej niż bez hafcika.

Witam poniedzialkowo !!!!

Może źle sie wyrazilam, ale Jisna jest u nas od piątku, choć córka miala urodziny w sierpniu. Piesek poprostu czekal na nią. Ma trzy miesiące, urodzila sie 16 czerwca. Jaki zbieg okoliczności - moja mlodsza córka urodziła sie 16 wrzesnia, Aisha - 16 października i Jisna - 16 czerwca.....fajnie, nie !!!! Na szczęście zdrówko już OK!! Prawie, ale może jeść, welfron zdjęty - jutro tylko zastrzyki - huraaaaaaaa!!!!! idzie jej na zdrowie ! A jakie numery są jak razem z Aishą ganiaja sie po calm mieszkaniu........mają , tzn Jisna ma zabawkę, ale Aisha jej poprostu, ukradla i ucieka z nią, a Jisna goni....cyrk ! Albo "rozmawiają" ze sobą - Aisha powarkuje i Jisna też.....lepsze niz kino !

A dziekuję za pochwalę firaneczki ! :)

Witaj Kala !!! Jestem, czytam, czasami piszę, ale własciwie to nie mam o czym. Nic u mnie sie nie dzieje - na budowie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza, w życiu ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza, to o czym tu pisać. Jedyne co, to Jisna rozrabia z Aishą. KICHA ! A na dokładkę mój komputer nadal w naprawie i dostep do internetu ograniczony!