Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

Witajcie dziewczyny w niedzielny wieczór !!!!

U mnie nuuuuuuuuuda!! Praca - dom, dom - praca .....dzień za dniem ................................................................i czas leci.

Kalu, napisałaś, że fajnie tak odpocząć od budowy, ale ja wolałabym, żeby cos sie tam działo. Zawsze jakoś tak bliżej końca by bylo., a tak ! czas leci a tu NIC !!!

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłam dziś w US...... po 15 października będzie kasa HURAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

A jeszcze jedna mała zmiana.....jest szansa na dobrą prace dla mojego męża .......oby się udało. Idzie na rozmowę w poniedzialek ! :wiggle: trzymajcie kciuki !!!! Oby się udalo !

Hurra hurra hurra

Będę was wspierała dobrymi myślami i wszystko pójdzie dobrze.

A tak na marginesie (choć to ogromna sprawa) czy można wpaść na korepetycje z odzyskiwania kaski z US. Zabieram się za to od miesiąca i Boże nie pomoże - poraża mnie to wszystko. A jeszcze tatko mnie nastraszył że w przyszłym roku ma już nie być tych odliczeń :o.

Dziewczyny, nie taki diabel straszny....... trzeba tylko ( tylko???) rozpiskę materiałów , które mozna odpisać ( mam !!) i wypisać odpowiedni druk. Ale jakby co to zapraszam !!!!

aaaaaaaa oczywiście dzieki za trzymanie kciukasków ! Na was zawsze można liczyć !!!!

To ja się wpraszam na kawę z korepetycjami. Czytałam książeczkę z US o jakie rzeczy chodzi i jestem durniejsza niż byłam przed lekturą. Ja połowy rzeczy nie wiem do czego zaliczyć i czy to co ja mam pasuje do tej rozpiski. Zaczynam się cieszyć że niektóre towary kupowane były w cenie netto. Czysty zysk bez stresowego obliczania dla US.

Szykuj się Meg. Nalecimy cię (nie na miotle co prawda ale zawsze to nalot ;) ).