Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłam dziś w US...... po 15 października będzie kasa HURAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

A jeszcze jedna mała zmiana.....jest szansa na dobrą prace dla mojego męża .......oby się udało. Idzie na rozmowę w poniedzialek ! :wiggle: trzymajcie kciuki !!!! Oby się udalo !

suuuuuuuper wiadomość!!!!!!!!!!!!

oczywiście kciukasy trzymac będę:):):)

uda sie, uda!!!!!!!!!!

PKWIU to chyba muszą być jak są inne stawki VAT niż podstawowa. A tu przecież odliczamy z faktur na towary objęte właśnie stawką podstawową, więc brakiem tych symboli to bym się za bardzo nie przejmowała. Ech, ja też się do tych faktur zabieram jak pies do jeża. Co wreszcie usiądę i je wyjmę to zawsze coś wyskoczy i muszę się oderwać.

No i poniedziałek ma się ku końcowi......Ponoć jaki poniedzialek taki cały tydzień.... a u nas nawet nieźle sie zaczął :wiggle: Mąż dostal pracę huraaaaaaaaa!!!! nareszcie jakaś stabilizacja. Mam nadzieję, że to klopotów koniec :wiggle:

meg...........GRATULUJE!!!!!!!! :)

ja wiedziała, że będzie dobrze, wiedziałam poprostu!!!

teraz będzie już z górki!!:)

Kochane jesteście !!! Wy nie zdajecie sobie sprawy, jak wiele daje człowiekowi taka pozytywna energia ludzi dobrej woli..... to forum ma...... MOC !!!!! I wielu z nas sie o tym przekonalo.. ( Tomek, Franio, Kachna...... i JA !!!!! ) DZIĘKUJĘ WAM BARDZO !!!!!