Gannia 01.10.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 na połowie faktur nie mam kodów PKWIU podobno US wymaga.. to czy ja mogę sama sobie powpisywać te kody czy musi wystawca faktury? Bo jak tak to koniec też się cieszę, że większość materiałów kupiliśmy bez faktur.. daj znać w poniedziałek jak mężowi poszło, koniecznie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.10.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Ja też chcę wiedzieć - że mężowi poszło doskonale.Gannia - jakie kody ??????????????????????Ja na fakturach to tylko patrzyłam ile czego i za ile, jakie kody, gdzie Ło JESUUUUUUUUUUUUUBrzuch mnie rozbolał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 01.10.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 sipatka, no takie kody są przy nazwie towaru, one decydują, czy zwrot za to jest czy nie.. chyba.. ja chyba jakąś księgową znajdę, żeby mi to zrobiła i już.. meg, sorki za:offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.10.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Pójdę do domu i zobaczę te faktury. Niech stracę to miłe piątkowe popołudnie na papierologię, ale zobaczę. Tylko dla Was to robię, bo Was LUBIĘ. A faktur - nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Byłam dziś w US...... po 15 października będzie kasa HURAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! A jeszcze jedna mała zmiana.....jest szansa na dobrą prace dla mojego męża .......oby się udało. Idzie na rozmowę w poniedzialek ! trzymajcie kciuki !!!! Oby się udalo ! suuuuuuuper wiadomość!!!!!!!!!!!! oczywiście kciukasy trzymac będę:) uda sie, uda!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.10.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Dziewczyny - PKWIU , nie miałam na większości faktur i przeszło.... ważne, żeby odpowiednie materialy odpisać, a one te symbole mają w malym paluszku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.10.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 PKWIU to chyba muszą być jak są inne stawki VAT niż podstawowa. A tu przecież odliczamy z faktur na towary objęte właśnie stawką podstawową, więc brakiem tych symboli to bym się za bardzo nie przejmowała. Ech, ja też się do tych faktur zabieram jak pies do jeża. Co wreszcie usiądę i je wyjmę to zawsze coś wyskoczy i muszę się oderwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ja też nie mam pojęcia jak sie zabrać do tego:(..musze poszukać kogoś kto to potrafi zrobic.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.10.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No i poniedziałek ma się ku końcowi......Ponoć jaki poniedzialek taki cały tydzień.... a u nas nawet nieźle sie zaczął Mąż dostal pracę huraaaaaaaaa!!!! nareszcie jakaś stabilizacja. Mam nadzieję, że to klopotów koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 04.10.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Że nie dobry poniedziałek, kto wymyślił to? Będę kochać poniedziałki, dla mnie dobre są. to z mojego wierszydła - i widzisz teraz spokojniej już będzie.......cieszę się z Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No i poniedziałek ma się ku końcowi......Ponoć jaki poniedzialek taki cały tydzień.... a u nas nawet nieźle sie zaczął Mąż dostal pracę huraaaaaaaaa!!!! nareszcie jakaś stabilizacja. Mam nadzieję, że to klopotów koniec meg...........GRATULUJE!!!!!!!! ja wiedziała, że będzie dobrze, wiedziałam poprostu!!! teraz będzie już z górki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.10.2010 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Małgoniu... cieszę się z Wami:)... odkąd napisałaś, że "być może" siedziałam cicho coby nie zapeszyć, ale czułam, że będzie ok:rolleyes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.10.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Cieszę się niezmiernie że mąż Twój znalazł pracę. Teraz odpadnie wam wiele nerwów. (wiedziałam, że znajdzie, czułam to, nie miałam żadnych wątpliwości - i co? sprawdziło się). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 05.10.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 ja również serdecznie gratuluję mężowi Musi być dobrze, czasami są problemy, ale one są zawsze stanem przejściowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.10.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Kochane jesteście !!! Wy nie zdajecie sobie sprawy, jak wiele daje człowiekowi taka pozytywna energia ludzi dobrej woli..... to forum ma...... MOC !!!!! I wielu z nas sie o tym przekonalo.. ( Tomek, Franio, Kachna...... i JA !!!!! ) DZIĘKUJĘ WAM BARDZO !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 hej meg..........co tam nowego??? szykuj sie na wiosenne spotkanko u mnie !! buziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.10.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 meg, dopiero dzisiaj doczytałam tę radosną nowinę. Gratuluję mężowi i Wam wszystkim, bo przecież praca przekłada się na całą rodzinę....Cieszę się razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.10.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 meg60, bardzo się cieszę, że z pracą małża już ok. Super! Teraz będzie już tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.10.2010 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Dzięki dziewczyny !!!! Będzie juz tylko lepiej !!Kala, teraz byle do WIOSNY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ja też sie wiosny doczekac nie moge !! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts