kala67 13.10.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 meg....co tam nowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.10.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ja wolałabym wresję, że po jesieni (niech już sobie będzie bo taka ładna i kolorowa i strojna) przychodzi wiosna. Żadnej takiej tam zimy. Zwłaszcza, że raczej ta zima objawia się obrzydliwą pogodą a nie śnieżkiem i słoneczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.10.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam!!! Nareszcie mam swój komputer i już będę częściej na FM. A u mnie ? Nic nowego.......dziś dostałam mnóstwo słodyczy i podzięlę się z wami..a co, tylko mnie ma d.... rosnąć !! http://www.aseti.strefa.pl/tapety/czekoladki800x600.jpg SMACZNEGO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 14.10.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Gosiu a te słodkości to z okazji dnia nauczyciela .....życzę zdrówka i cierpliwości:) GRATULACJE dla męża ,że już ma pracę .....a nie mówiłam ,że wszystko się ułoży i będzie dobrze:wiggle: Pozdrawiam i buziaki przesyłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 gdzie sie podziewasz?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.10.2010 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Oooooooo, dzięki Kala !!! Wyciągnęlaś mój dziennik z czeluści. Wyobraź sobie, nie mogłam go znaleźć!!!!!u mnie ? U mnie huk roboty..... idę do pracy rano wracam wieczorem i mam dość. Przeglądam dzienniki, coś tam napiszę i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 ja też ostatnio chodze ciągle zmęczona......po pracy mam ochote się kłaśc spać....:) ale zawsze coś jest do zrobienia....i posiedziać na FM też trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 19.10.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Cześć Gosiu przyszłam się przywitac i buziaczki przesłac:hug:Pozdrowionka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.10.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Oooooooo, dzięki Kala !!! Wyciągnęlaś mój dziennik z czeluści. Wyobraź sobie, nie mogłam go znaleźć!!!!! u mnie ? U mnie huk roboty..... idę do pracy rano wracam wieczorem i mam dość. Przeglądam dzienniki, coś tam napiszę i koniec. A wiesz Meg ja to sobie swój dziennik w zakładki (albo w ulubione - zależy jakiego windowsa masz) wsadziłam i teraz bez trudu po prostu klikam i go mam. Może też tak zrób i nie będziesz musiała szukać bo to faktycznie jest okropne to wertowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.10.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witajcie !!! Właściwie Sipatko, masz rację, mogłabym wsadzić mój dziennik do zakładek, albo na pasek ............................ - pomyślę !!!! Pozdrowionka dla tych co jeszcze o mnie pamiętają i od czasu do czasu zaglądają do mojego dziennika. http://ekarteczka.pl/kartki/11/219.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 20.10.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Gosiu a Wy kiedy ruszycie z tynkami i wylewkami? pewnie dopiero na wiosnę?A nie pamiętam czy hydraulikę masz już załozoną?Buziaczki przesyłam pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.10.2010 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witam!, tynki i wylewki faktycznie dopiero na wiosnę !!! Hydraulikę mamy i kanalizę też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.10.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Pozdrowionka dla tych co jeszcze o mnie pamiętają i od czasu do czasu zaglądają do mojego dziennika. ...i jak tu o Tobie nie pamiętać ? :) chyba żartujesz ... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.10.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 21.10.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ja też przyłączam się do tych co o Tobie pamiętają Gosiu......o takiej dobrej duszyczce nie można zapominać Pozdrawiam cieplutko i buziaki przesyłam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 22.10.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Zaladgam i mysle ze te brytfanny nowo zakupion oebejrze, a tu co? Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.10.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Tak łatwo to się miłych ludziów nie zapomina - nawet wtedy gdy chwilowo zawiesili budowę na haku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 22.10.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 I ja pamiętam Codziennie zaglądam i patrzę co tam u Was nowego Ja też chcę już wiosnę i ciepłe słoneczko.. bo to co się teraz na dworze dzieje to jakieś nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.10.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Bardzo mi miło, że jednak pamiętacie i piszecie u mnie. Żałuję tylko, że ja niewiele mam do opisywania - u mnie cisza !!! Ale coś tam napiszę.................... US przesłał mi kasiorkę i miałam w planie cóś zrobić na budowie ( ogrodzenie mi się marzyło !!!) , a tu KICHA !! Okazało się, że nasze autko wyczuło pismo nosem i się zepsuło. Muszę kupić nowy akumulator, a to spory wydatek - o oponach zimowych nie wspomnę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.10.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 No właśnie ja też muszę kupić zimowe oponki bo inaczej tylko po mieście jazda mi zostanie. Tylko nie mam skąd wziąć bo za forsę z US nadal się nie zabrałam. Tak sobie właśnie pomyślałam, że dlaczego nie może tego zrobić mój małż? Dlaczego wszystko ja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts