Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!!! Nareszcie mam swój komputer i już będę częściej na FM.

A u mnie ? Nic nowego.......dziś dostałam mnóstwo słodyczy i podzięlę się z wami..a co, tylko mnie ma d.... rosnąć !!;)

http://www.aseti.strefa.pl/tapety/czekoladki800x600.jpg

SMACZNEGO!!!!

Oooooooo, dzięki Kala !!! Wyciągnęlaś mój dziennik z czeluści. Wyobraź sobie, nie mogłam go znaleźć!!!!!

u mnie ? U mnie huk roboty..... idę do pracy rano wracam wieczorem i mam dość. Przeglądam dzienniki, coś tam napiszę i koniec.

A wiesz Meg ja to sobie swój dziennik w zakładki (albo w ulubione - zależy jakiego windowsa masz) wsadziłam i teraz bez trudu po prostu klikam i go mam. Może też tak zrób i nie będziesz musiała szukać bo to faktycznie jest okropne to wertowanie.:cool:

Witajcie !!! Właściwie Sipatko, masz rację, mogłabym wsadzić mój dziennik do zakładek, albo na pasek ............................ - pomyślę !!!!

Pozdrowionka dla tych co jeszcze o mnie pamiętają i od czasu do czasu zaglądają do mojego dziennika.

http://ekarteczka.pl/kartki/11/219.gif

Bardzo mi miło, że jednak pamiętacie i piszecie u mnie. Żałuję tylko, że ja niewiele mam do opisywania - u mnie cisza !!! Ale coś tam napiszę....................

US przesłał mi kasiorkę i miałam w planie cóś zrobić na budowie ( ogrodzenie mi się marzyło !!!) , a tu KICHA !! Okazało się, że nasze autko wyczuło pismo nosem i się zepsuło. Muszę kupić nowy akumulator, a to spory wydatek - o oponach zimowych nie wspomnę :(:(