Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie Meg ,że pieniążki już dostałaś:)......ciekawe czy my moglibyśmy odliczyć sobie vat.....bo nie wiem czy pracując za granicą i tam sie rozliczając z podatku (choć w Polsce też się rozliczamy) a budując dom w Polsce.....będziemy mogli się starać?.....w przyszłym tygodniu chyba sie udam do US i popytam;)

Pozdrowionka i buziaczki przesyłam:hug:

Też się wzięłam za te faktury, ale niektóre doprowadzają mnie do pasji. Dachówkę odliczyć można. A gąsiory to też pod dachówkę podchodzą? Nie mam na fakturze PKWiU i nie mogę tego sprawdzić w wykazie. A co z rynnami? Można? Też na fakturze nie mam symbolu i nie mogę sprawdzic po cyferkach. :bash:

meg - coś nie przekonują mnie te belki ze światełkami.......tak jakoś we mnie złe szepce, że albo belki albo światełka, ale ja starocie już jestem, więc może dlatego. A łazienka kolorystycznie cudna....chociaż spróbuj zasłonić tę szachownicę na podłodze i wyobrazić sobie niższy brodzik pod kabiną i wygląda jeszcze lepiej..... a może nie......;)

Aniu...mnie głównie chodziło o belki ( światelka mi się wcaaaaaaaaaaaaaaale nie podobają ) :yes: a jeśli chodzi o łazienkę......to kolorystyka na TAK, a brodzka u mnie nie będzie wcale :yes:

Aniu, ja też z tych staroci...chyba? niedługo.... cyferka mi się zmieni...........................

....a mnie marzy się kawa w fotelu, przed kominkiem, w ciszy, gdy caaaaaaaaaala rodzina jest w swoich pokojach .........książka albo jakaś robótka........pies pod nogami, kot na kolanach........och!!!!! kiedy to będzie ?

Już niedługo Meg. Ani się obejrzysz a kot na kolanach nie pozwoli ci robótek dokończyć, bo się pieszczot domagać będzie a psiu rozłoży się dokładnie na środku przejścia żeby przypadkiem nikt o nim nie zapomniał..... Już niedługo chwilka cierpliwości i znowu wiosna zagości.....