kala67 23.10.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Witaj meg ....jak ja Ci zazdroszcze tego rozliczenia z US !! ja nawet pojęcia nie mam jak sie za to zabrać Aka wysłała mi program do naliczania tego Vatu.....ale to za trudne dla mnie!! sama to zrobiłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.10.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Trochę pomogła mi koleżanka z US, pozaznaczała mi co można opisać, a co nie. Dlatego nie sprawiło mi to wiekszego kłopotu - miałam tylko dwie malutkie poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.10.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Fajnie Meg ,że pieniążki już dostałaś......ciekawe czy my moglibyśmy odliczyć sobie vat.....bo nie wiem czy pracując za granicą i tam sie rozliczając z podatku (choć w Polsce też się rozliczamy) a budując dom w Polsce.....będziemy mogli się starać?.....w przyszłym tygodniu chyba sie udam do US i popytam;) Pozdrowionka i buziaczki przesyłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.10.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Ja już zasiadałam do tych faktur ale jak tylko je wyciągałam i się rozkładały na stole to mnie takie nerwy brały, że je zwijałam z powrotem do teczki byleby jak najszybciej zniknęły z moich oczu. To mnie wyraźnie przerasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 24.10.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Też się wzięłam za te faktury, ale niektóre doprowadzają mnie do pasji. Dachówkę odliczyć można. A gąsiory to też pod dachówkę podchodzą? Nie mam na fakturze PKWiU i nie mogę tego sprawdzić w wykazie. A co z rynnami? Można? Też na fakturze nie mam symbolu i nie mogę sprawdzic po cyferkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.10.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Sprawdziłam u siebie - rynnny są do odpisu i wszystko do rynien, gąsiory też, okna dachowe, wyłaz dachowy - też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 28.10.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Kibicuję pójdzie jak z płatka, ja też z łódzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.10.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Witam u mnie Jacki !!!! W jakiej części łódzkiego budujecie ? Pozdrawiam i zapraszam !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 29.10.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 meg - coś nie przekonują mnie te belki ze światełkami.......tak jakoś we mnie złe szepce, że albo belki albo światełka, ale ja starocie już jestem, więc może dlatego. A łazienka kolorystycznie cudna....chociaż spróbuj zasłonić tę szachownicę na podłodze i wyobrazić sobie niższy brodzik pod kabiną i wygląda jeszcze lepiej..... a może nie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.10.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Aniu...mnie głównie chodziło o belki ( światelka mi się wcaaaaaaaaaaaaaaale nie podobają ) a jeśli chodzi o łazienkę......to kolorystyka na TAK, a brodzka u mnie nie będzie wcale Aniu, ja też z tych staroci...chyba? niedługo.... cyferka mi się zmieni........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 29.10.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 belki super....sama mam takie miejsce gdzie mogłyby być....tak jakoś niezręcznie jest, dzielić się uwagami, czy swoimi spostrzeżeniami - NIE? głopawo człowiek się czuje....ale ja działam impulsywnie.....sorki...., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.10.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Aniu, każda uwaga na wagę złota, a czy się do niej dostosujesz.....to już inna para kaloszy Każdy ma swoje wizje i upodobania, ale czasami pojawi się taki biały kruk i ....POMYSŁ GOTOWY !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.10.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 http://www.voyaprenderingles.com/imagenes/canciones/Halloween.jpg dziś - WESOŁEGO HALLOWEEN !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 30.10.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 My już mieszkamy, dlatego nie mam dziennika za późno tu trafiłam K/Nowosolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.10.2010 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Zazdroszczę !!!!! Jak się mieszka ??? Szkoda, że nie ma dziennika lub choć galerii - bardzo lubie oglądać zdjęcia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 31.10.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Jak zawsze - są plusy i minusy Plusy to przestrzeń, zieleń, spokój, ogród, zwierzęta. Minusy to daleko te dojazdy (koszta), więcej, dużo więcej pracy sprzątania i ogród jeszcze do ogarniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.11.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ale i tak ci zazdroszczę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 01.11.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ja też tak pozytywnie - bo ta zazdrość motywuje do działania tak mi się chce firanek....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.11.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ....a mnie marzy się kawa w fotelu, przed kominkiem, w ciszy, gdy caaaaaaaaaala rodzina jest w swoich pokojach .........książka albo jakaś robótka........pies pod nogami, kot na kolanach........och!!!!! kiedy to będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.11.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ....a mnie marzy się kawa w fotelu, przed kominkiem, w ciszy, gdy caaaaaaaaaala rodzina jest w swoich pokojach .........książka albo jakaś robótka........pies pod nogami, kot na kolanach........och!!!!! kiedy to będzie ? Już niedługo Meg. Ani się obejrzysz a kot na kolanach nie pozwoli ci robótek dokończyć, bo się pieszczot domagać będzie a psiu rozłoży się dokładnie na środku przejścia żeby przypadkiem nikt o nim nie zapomniał..... Już niedługo chwilka cierpliwości i znowu wiosna zagości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts