meg60 03.01.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Ło matko!!!! A myślałam, że o mnie zapomniałyście Witam!!!! Elewacji innej nie będzie, bo nie mam innej koncepcji - ma być szara !!! Taka mi się marzy ! Więc dziewczyny - BYLE DO WIOSNY !!!!! http://supergify.pl/images/stories/impreza/tany/motyle/motyle31.gif I zapraszam na taras.... http://bumelka.blox.pl/resource/kawa2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.01.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 i ja zaglądam. Kolory wybrane rewelacyjnie. Jednak zrezygnowałabym z obwódek wokół okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.01.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Ja absolutnie nie kwestionuję szarości...do tego dachu idealna...tylko może jeszcze inne koncepcje w tej szarości...wieczory sa długie i na pewno coś wymyślimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.01.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 jest fajny program do symulacji elewacji , podal mi go ktosiek ...... http://www.ceresit.pl/narzedzia/aplikacja-do-wizualizacji-kolorystycznej wystarczy tylko się zarejestrować i można malować swój domek !!!! więc będzie co robić.... w zimowe wieczory..... ...i patrzcie znowu mnie zamieszało.......AGP-ko dzięki !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.01.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ja też zaglądam do Ciebie meg. A nawet więcej - wczoraj wystąpiłaś w moim śnie, byłam u Ciebie w gościach w nowym wybudowanym i urządzonym domu. Było pięknie, choć rano uświadomiłam sobie, że w realu powinien wyglądać nieco inaczej. Ale wiesz jak to jest ze snami ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.01.2011 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 OOoooooooooooooooooo!!! Jak mi miło !!!!!! jak mój domek wyglądał?? zapamiętałas coś ciekawego ? Ja często bywam w moim domku zanim zasnę, w moich marzeniach, i widzę, choć nie zawsze pamiętam szczegóły , ale zawsze jest PIĘKNIE !!! Jak w twoim śnie! :hug:dziękuję !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.01.2011 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Witajcie !!!! Nowy rok u nas zaczął sie nieciekawie...ale to , mam nadzieje, przejściowe i niedługo się unormuje TRZYMAJCIE KCIUKI!!! Ale nie o tym chciałam napisać. Jak pamiętacie mamy dwa psy - amstaffkę Aishę i goldenkę Jisnę. Pokażę wam jak teraz nasze psy się prezentują. Oto one: http://foto0.m.onet.pl/_m/cb75e81c29ace4df71d71d9de7333938,10,19,0.jpg Nasze NIUNIUSIE !!!! Prawda, że fajnie?? Trudno je złapać razem w bezruchu, ale kiedy ktoś coś je, to proszę, nawet zdjęcie daja sobie zrobić. Mayka jadła kolację !!!! Jakość nie bardzo bo robione komórką, ale i tak wyszły świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 07.01.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Witaj Meg:).....TRZYMAM MOCNO KCIUKI ,że wszystko się szybko unormuje:yes:....a psiaczki fajnie razem wyglądają ....pewnie Jisny wszędzie pełno?Pozdrawiam cieplutko i przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.01.2011 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 A dziękuję bardzo!!!!Jisna faktycznie ADH- dowiec szczególnie wieczorem i kiedy bawi się z Aishą.....poprostu szał !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.01.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 znalazłam coś fajnego..... http://img.gratka.pl/upload/ni/6348/ogl/9d/ee/257183196_mini.jpg?0 może się uda wkleić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.01.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 udało się...... bardzo fajna kuchnia. I salon w moim stylu.... http://img.gratka.pl/upload/ni/6348/ogl/9d/ee/257178538_mini.jpg?0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.01.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ale to nic.....dzis zajrzałam na swoje ulubione blogi i .......mam coś ( tak wiem, że mam natłok chciejstw, ale może jak uzbieram różności, to mi się te chciejstwa usystematyzują ) http://1.bp.blogspot.com/_-Drl0lzdQek/TAmj4V2A9XI/AAAAAAAAAy4/BnwLjD_XWx4/s1600/salon2.jpg Ponieważ nasze finanse będa mocno okrojone, na kominek nie mam szans, ale i tak wolałabym kozę. Tylko miała być kaflowa, lecz niestety chyba się nie uda. Więc następnym priorytetem jest wyżej pokazana i właśnie postawiona na podium na tle ceglanej ściany. Znalazłam, więc wkleiłam - mam nadzieję, że właścicielka się nie pogniewa, że ściągnęłam ku pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 09.01.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ladnie się prezentuje ta koza na ścianie z cegiełki:) Gosiu ta koza chyba tez malo nie kosztuje co? Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.01.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Dorotko, taka koza w porównaniu z kominkiem,to poprostu PIKUŚ !! Oczywiście zależy gdzie się kupuje i z jakiej firmy - te mogą kosztować i 10 tys. ale nie o taką chodzi . Ceny kóz są różne ale tańsze ( co nie znaczy gorsze ) są od 1,5 tys do ok 5tys. zresztą wejdż sobie na strony np. http://www.kominki.ign.com.pl/?menu=pokaz&f=3 i sama zobacz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.01.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 a aaaa ktoś powie, że kominek też można w tej cenie! Ale mnie się wydaje, że dobry wkład +obudowa+robocizna+materiał nigdy nie porównasz do kozy. Tu kupujesz produkt, montujesz i....już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 09.01.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Tu się Gosiu z Tobą zgodzę ,że kozę kupujesz , montujesz i już gotowe .....mnie tez się podobają kozy ,ale z mężem zdecydowaliśmy ,że u nas będzie kominek i też nie chodzi o to by był drogi sa tanie i równie dobre .....też nie będziemy szaleć w tym temacie Dziękuję za podanie linka zaraz wejdę i sobie pooglądam Buziaki ślę pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.01.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Wiesz, mnie się też kominki podobają ( u innych), ale ja jestem taka jakaś inna - u siebie lubię to czego u innych nie ma !!! zawsze jak coś mam nowego, a potem okazuje się, że to coś jest u wielu, to mnie się już to nie podoba ! Taka głupia jestem !!! No może, ORYGINALNA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 09.01.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Otóż to Meg i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.01.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Jasne że jesteś oryginalna. Jak się stale gdzieś coś widzi to to się siłą woli musi znudzić. I potem to człowiek nie może na to patrzeć.Ja dlatego długo się na coś decyduję, bo czasami choć na pierwszy raz tylko "to" mi się podoba i nic innego to jak kilka razy na to popatrzę zaglądając co kilka dni do sklepu - okazuje się że już mi się opatrzyło. Nie ma gorszej rzeczy niż mieć w domu coś co się nam opatrzyło i to zbyt szybko!Pozdrawiam w 2011 roczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.01.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 no i oto chodzi.......ale u mnie to wygląda troszku inaczej! Ja idę na żywioł.....pierwsza myśl najlepsza, bo jak zaczynam się zastanawiać to zawsze źle na tym wychodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts