Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ Ty się kobieto lubisz pieścić:no:...

Przecież to jest super... Do pierwszej dała bym frędzle i może być firanką...

Nie wiem jakie masz plany... te mniejsze jak połączysz to fajnie też jest obrobić jakoś wokół...

taki miałam zamiar !!!!

Arctico !!!! Jakie ferie ???Ja juz po ! Łódzkie miało najwcześniej, juz zapomniałam,ze były :(

Niestety jeszcze nie połączyłam robótek, bo, po pierwsze nie miałam czasu - kuuuuuuuuuuuupę papirów do Rady :mad: a po drugie, powiem ci szczerze, że musze sie dowiedzieć ....JAK TO SIĘ ROBI :o ????????????? Może wiesz??? No co ja, przecież ty MISTRZUNIA JEZDEŚ !!!!! TO I PEWNIE WIESZ !!!! Nauczysz ??

Przestań bo popadnę w samozachwyt :oops:..

Nie wiem czy wiem, wiem jak ja robię... robiąc ostatni rząd dołączam go do całości, ale to jak elementy robi się na okrągło... u Ciebie to zrobiła bym tak... obleciała bym całe kwadraciki wokół słupkami, zrobią się takie jakby rameczki i poszczególne elementy nie zleją się w jedną całość, na tych słupkach zrobiła bym słupek, dwa oczka łańcuszka, tak jak w podstawowym, tylko tymi słupkami bym łączyła z następnym elementem...

Mam nadzieję, że nie namieszałam za bardzo:D

no jak bym powiedziała, to zapeszyć można i doooopa ! Więc jak się uda to powiem , ok ?

pokażę wam jaką nowość rękodzielniczą poczyniłam - znalazłam starą, smutną lampkę i tak sobie pomyślałam, ze może ją "wydekupażę" ??? Będzie fajniejsza i do wykorzystania, a nie do kurzenia gdzieś w kącie ......jak pomyslałam tak zrobiłam .....jeszcze ciepła :yes::D

http://foto2.m.onet.pl/_m/ff0eda3a464e6fc935a7533f5999006a,10,19,0.jpg

Edytowane przez meg60

Nooooo doooobraaa... trzymam dalej:yes:...

a lampka śliczna:D... też mam tą serwetkę... hmmmm... może by decu odgrzebać :wiggle:... kordonek obrusowy mi się skończył, zanim mama dokupi i dośle, bo to u Niej w hurtowni kupowany, to trochę potrwa... jutro co prawda zaczynam serwetę na stolik do salonu, a jutro dopiero bo szydełko muszę dokupić bo będzie z cieniusieńkiego kordonku i moje szydło za grube... ale słowotoku dostałam, noooo :sick:

...decu nie odgrzebię bo wikolu nie mam:(