Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

smutna ???? jak tak to ja niekoniecznie !! Strasznie nie lubię książek i filmów, gdzie głównymi bohaterami sa zwierzęta - jakoś zawsze mnie przybijają, choć często dobrze się kończą. Zawsze ich kłopoty spowodowane sa bezmyslnością i głupotą człowieka i to mnie strasznie wkurza.....:mad:

W temacie czytania - zakupiłam sobie Poczekajkę (Arctica narobiła mi apetytu). Teraz muszę poczekać aż czas znajdę, żeby ją przeczytać :lol:.

Mam tyle roboty, że nie wiem za co się pierwsze wziąć. Zarosłam brudem po tym moim remonciku, łazienki nie poznaję i za bardzo nie ma w czym chodzić, bo na remontowy czas zawiesiłam akcje prania - teraz to nie wiem, gdzie to wszystko suszyć normalnie obłęd jakiś :o

Ja na szał czytania czekam na DOM :yes: teraz nie mam warunków - pokój przejściowy to koszmar !! Zebrałam całą, no może 90%, książek Joanny Chmielewskiej, którą uwielbiam i k książki Dona Browna - takie też lubię !! Mam jeszcze kilka tego typu, np : "Klub Dantego" . Zbieram i czekam na piękną pogodę, wygodny fotel, taras i własny dom :D , wtedy będę czytać, czytać i czytać .

W temacie czytania - zakupiłam sobie Poczekajkę (Arctica narobiła mi apetytu). Teraz muszę poczekać aż czas znajdę, żeby ją przeczytać :lol:.

Mam tyle roboty, że nie wiem za co się pierwsze wziąć. Zarosłam brudem po tym moim remonciku, łazienki nie poznaję i za bardzo nie ma w czym chodzić, bo na remontowy czas zawiesiłam akcje prania - teraz to nie wiem, gdzie to wszystko suszyć normalnie obłęd jakiś :o

do Poczekajki podchodziłam już 3 razy:(

nie moge się przebić przez tą książke coś.........

O Trzepot skrzydeł właśnie wzięłam od mojej mamy też do poczytania.

Meg - ja to bym nie wytrzymała tyle czasu bez czytania. Tylko, że ja strrrrasznie szybko czytam bo jestem ciekawa co dalej (i czasem chodzę niewyspana z tego powodu) ale nie lubię, kiedy zbliżam się ku końcowi. Wtedy to sobie dozuję po kilka stron żeby jeszcze się nie rozstawać z bohaterami.

Trochę taka świrnięta chyba jestem, ale co tam, żeby tylko innym nie przeszkadzało to chyba może ujść w tłoku dziwactw co nie?

Ja mam za to kilka dziwactw - książki tez do nich należą, ale jw nie mam warunków, ale teraz mogę szydełkować, robić na drutach, wyszywać ( nudna jestem :sick: ) do tego cisza mi nie jest potrzebna. Czasami czytam w tramwaju - jade do pracy godzinę- ale teraz jak jest zima, nie specjalnie mi się chce - do pracy jadę to ciemno, wracam tez ciemno, albo szarówka, albo mam oczy pelne " piachu ' i kicha, a bez okularów to juz się nie da !!!!!

znalazłam na angielskiej stronie test - jakim jestem kwiatem? - i okazało sie, że Echinacea

http://thisgardenisillegal.com/quiz/echinacea.jpg

to dobrze czy źle ?

Teraz przeczytałam ......wielka bzdura!!!!!! Okazało się, ze jestem świadoma zdrowego trybu życia. Hi, hi, no może wiem, ale .........a co tam, raz się żyje !!!!!!

Edytowane przez meg60

Hej ziółko:lol2:;)

Ja w kwestii czytania... też sobie dozuję... po książce:p... jak usiądę to wstaję jak przeczytam:wiggle:... Poczekajkę w 24 h wciągnęłam, teraz raczej do cieńszych siadam... nie mem tyle czasu...

a wszystko zaczęło się od "Hrabiego Monte Christo"... gdzieś z 15 lat miałam, zaczęłam, a przecież tomisko owszem owszem... mama się kładła spać - czytałam, wstała o 7 rano "co ty znowu czytasz???"... "nie mamusiu znowu tylko JESZCZE:D"... też na raz wciągnęłam:yes:...

Teraz obowiązki, obowiązki, obowiązki:mad:... nawet spokojnie poczytać nie można bo zawsze COŚ chce jeść:mad:... małe, duże, czworonożne dwunożne/łape... ehhhhhh....