Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Weronkka witam ! Kochanieńka częstuj się, na zdrowie !!! a do sklepu zawsze zdążysz!!. ( no choć o tej porze to już po tłustym czwartku, bo już piątek :lol2: !!)

Jacki Witaj!!! Dawno cię nie było u mnie :yes:

Pączusie ....na zdrowie !!!!! Zjadłam tylko dwa, a może AŻ dwa :D !!!!!! A zdrówko? Dziękuje na szczęście trochę lepiej - ma mi się na życie !!!!!!

Hej! Ja wczoraj tylko jednego wsunęłam, za to dziś....... zjadła bym chyba z tuzin, tak za mną chodzą:mad:... to przez te Twoje zdjęcia:p ...w sklepie to dziś chyba nie ma, nieee????

Eeee.... nic straconego wieczorkiem do braciszka na imieninki mkniemy to się nafutruję słodkości... aż mi bokiem, a właściwie to obydwoma bokami wyjdą:D

Hejka Meg:):) witam sie słonecznie:).....widzę ,że razem z Arcticą cuda robicie .....pięknie

Pozdrawiam cieplutko i dużo słońca przesyłam

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTJjhd1TtjHooK4JGAtwAD9BT5SF90pZECMNMGCNARMhfR6caKK&t=1

P.s. A pączków nie jadłam ,bo tutaj nie ma takich jak w Polsce buuuuu:(

już mam.........ale nie mam o czym pisać, wszystko o kant walnąć :bash: nic mi się nie układa jak należy....psia krwia !!! Nie tak miało być !! No cóż muszę uzbroić się w cierpliwość, może się doczekam zmian, oby szybko !!! tracę cierpliwość !!!!!

Przepraszam, że tak truję, ale muszę się wygadać - w domu wszystkim, do cholerci, tak dobrze i nie spieszą się do zmian, a ja już bym coś robiła... buuuuuuuuuu!!!