Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na 99% w poniedziałek!!!!!! 30 lipca uprawomocni się pozwolenie, architekt jedzie po stempelki do starostwa ( musi się pospieszyć bo wyjeżdża na urlop ) i ............. zaczynamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nasz majster powiedzial, że jak tylko dostanie telefon ode mnie to już może zaczynać - my tylko musimy kupic tablicę informacyjną. :lol: :lol: :lol: :lol:

No oczywiście!!!!!

kala ja jako belfer, mam ponoć, gadane i dlatego ja posiadam numery wszystkich fachowców. A do tego jestem upierdliwa, ale tak w normie, jak to mowi mój architekt :oops: :oops:

A jeśli chodzi o mojego męża to on ma zbawienny wpływ na moją zapalczywość i gorącą głowę - taki kubeł zimnej wody :wink: A i kierowca i bankier w jednej osobie :p :p :p

Mój architekt jest mobilny i większość spraw zalatwiam przez telefon ( czytaj - "wydaję dyspozycje" :wink: :wink: ) No chyba, że muszę coś osobiście odebrać z urzędu!! Tym razem jadę w sobotę odebrac uprawomocnione pozwolenie, wszystko inne zalatwiał sam.

Ja jestem też :lol:

Wczesniej czytałam, ale teraz jak sie zacznie prawdziwa robota to jestem by wspierać duchowo i wogle, klawiaturą :lol:

nie gniewam sie oczywiście, po to jest forum i po to sa ogólno dostępne dzienniki, żebyśmy wszyscy na tym korzystali. Jak ktoś coś wkleja w necie, to musi sie z tym liczyć, ze będą pożyczać :lol: :lol: :wink:

A tak poważnie, to mam nadzieje, ze będą pyszne owoce, Depsia zachwalała wiec jakby co wierzę i zamierzam na jesień zamówić :lol:

No więc, moje dziewczynki, mamy już to na co tak długo czekaliśmy

Ta daaam:

http://foto2.m.onet.pl/_m/e8358579141c8090e6bbc3667e99a092,10,19,0.jpg

oraz

http://foto0.m.onet.pl/_m/4df1c23f9f2993965354aa35b706ed60,10,19,0.jpg

No i co?????? Ładne??? Mnie się bardzo podoba!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

W ten oto sposób naszą budowe czas zacząć! Ale to dopiero we czwartek, nasz pan majster może w ten dzień, więc musimy uzbroic sie w cierpliwość jeszcze na te kilka dni :roll: :roll: Czekaliśmy tyle, poczekamy jeszcze trochę.

wiolasz dzięki za jagodę kamczacką, musze sie za nia rozejrzeć na kiermaszu ogrodniczym. U nas w Łodzi, przez całe lato, jest takie coś koło Hali Sportowej, w tej, w której odbywa się Liga Światowa w siatkówkę.

A tak wogóle to dzieki za dobre slowa i trzymanie kciukow :lol: :lol: :lol: