meg60 24.03.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Kiedyś robiłam takie małe serwetki i kwadraty, musiałabym sobie przypomnieć. ale teraz mam ochotę na filetowy obrazek, tylko nie wiem jeszcze gdzie go powieszę? A wiecie co?- dostałam , od jednego dziecka, na zajęcia o mierzeniu czasu, kalendarz z zeszłego roku, a w nim w bardzo dużym powiększeniu, bakterie, wirusy, przeciwciała, łańcuchy DNA, chromosomy.....coś pięknego i kolorowego......nie wyobrażalnie ciekawe. postanowiłam , za zgodą dziecka, wykorzystać to i zrobić obrazy...wsadzę je w antyramy i powieszę....nie wiem gdzie ale powieszę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.03.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 A u mojej mamy w pracy w kalendarzu są...... moje krowy:lol2: Jak malutkie serweteczki robiłaś to i abażur zrobisz:yes:... a do mnie i tak przyjedziesz:rolleyes:... bezinteresownie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.03.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Uważaj !!!! bo przyjadę i co wtedy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.03.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Jak to co??? Kawę dostaniesz... a jak się wcześniej zapowiesz to i ciasto Ci jakie spłodzę... naleweczka się jakaś znajdzie... Gupie pytania zadajesz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.03.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 A bo ja taka głupia jestem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.03.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ślicznie udziurgałaś ....a maszyny zazdrosze Ci.... tez powinnam szydełkowac, ale czasu nie mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 25.03.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 kto uczy szydełkowania? mnie to jakoś ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.03.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ooooooooooo, kochana, my są starej daty ( mówię oczywiście, o sobie ) i nas podstaw uczono w szkole, na tak zwanych " zajęciach technicznych ". Dlatego troszku nam idzie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 26.03.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 ja tez nie jestem nowej daty ale zajęcia techniczne z szydełkowania musiałam chyba opuścić pamietam szycie, ręczne i maszynowe, budki dla ptaków, karmniki, obróbkę drewna (!) ale szydełka ni huhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.03.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 meg.......nasypało dziś śniegu u Ciebie??? u mnie jes BIAŁA wiosna:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.03.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 (edytowane) Witajcie !! Rano było biało, ale teraz jest OK !!! Trawka juz sie zieleni w parku, ptaszki spiewają....WIOSNA !!! Tylko trochę zimno A jesli chodzi o szydełkowanie, to ja i szycia, i haftowania, i gotowania, i młotkowania ......... i szydełkowania na lekcjach się naumiałam. Sylwerson, może byłas chora, albo cóś ???? Ale oprócz tego to moja babcia i mama umiały, więc też mi pokazywały, gdy szyłam, czy robiłam ubranka dla lalek.. Potem to już, jak znalazł... w sklepach nic nie było, więc sama sobie i córkom, robiłam swetry na drutach i szydełku, szyłam ubrania. Trzeba było sobie jakos radzić. Edytowane 26 Marca 2011 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.03.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 to Ty jestes utalentowana w wielu dziedzinach!!! masz poprostu złote rączki !! ....dostałaś już jakąś odpowiedż z muratota??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.03.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 nieeeeeeee, a ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.03.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 u mnie też cisza:(...ale napisze do nich poraz kolejny!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.03.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 to trochę nie poważnie z ich strony..... przecież mogliśmy to napisać i już, a skoro powiedzieli, że płacą, to niech płacą, nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 to i tak pewnie będzie perę groszy..........ale o zasadę chodzi!!!!!!!danego słowa nalezy dotrzymywać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.03.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 właśnie !! O to chodzi! Nie o pieniądze, ale o zasadę - "nie obiecuj jak nie dotrzymasz obietnicy !!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.03.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witaj Gosiu:) co u Ciebie? widzę ,że Ty jak Arctica uzdolniona kobitka jestes:yes:A o co z tym muratorem chodzi ?,bo nie kumata jestem coś mnie ominęło i nie doczytałam?Pozdrawiam cieplutko i się przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 31.03.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Hejka Gosiu:) co u Ciebie na budowie? Masz może w najbliższych planach tynki i wylewki ,czy jeszcze poczekasz ?Pozdrawiam serdecznie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.03.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Kochana,plany to może i mam, ale życie mnie nie rozpieszcza .....brak kasy narazie spowalnia ....... Czekam na sprzedaż mieszkań, a wtedy....ho, ho idziemy pełna parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts