Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

Kochana rozumiem Cię doskonale ....coś wiem na ten temat.....u nas też małymi kroczkami posuwamy się do przodu.

Planów mam dużo ,ale.....no właśnie to ale .....powtarzam sobie często grunt to się nie załamywać, dalej mieć marzenia i dążyć do ich spełnienia ,czego i Tobie życzę

buziaczki przesyłam:hug:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, dziewczyny !!! jestem, ale nie mam o czym pisać, więc tylko poczytuję i gdzie nie gdzie cosik napiszę i tyle.

Kalu, fajnie, że jakaś perspektywa....muszę też sie przypomnieć :rolleyes:

Podglądaczu witam w moim dzienniku !!!! Napisz mi na pw who are you? E.. ?

Dorka ogród jeszcze stoi odłogiem - nie mam jeszcze koncepcji. W sobotę byłam, przesadzilam jedną sosenkę i........koniec, brak pomysłu co dalej :eek: jak tu cos robic, jak z jednej strony hałda piachu, z drugiej kupka gruzu, a tam gdzie juz chciałabym, to leżą resztki budowlane - jakieś palety, siatka, slupki ..... KICHA !!!!

Gosiu u nas na działce w większości posprzatane ;)....zostalo jeszcze z przodu domku ,część pustaków,trochę palet i stemple:rolleyes:

Wprawdzie jest to wszystko poukładane,ale jest:).Dopóki nie zrobimy tarasu,wejścia do domku,podjazdu do garażu,to nie ma mowy o zrobieniu ogrodu.Musimy jeszcze obłożyć fundamenty folią kubełkową i przysypać piachem.....mniej więcej wyrównać teren przy domku do stanu zero i potem dopiero myśleć o ogródku;)

Na pewno prędko to nie będzie .....myślę ,że może w przyszłym roku:bash:

A teraz musi być tak jak jest:eek:

Buziaczki przesyłam i pozdrawiam:hug:

Aaaaaaaaaa, coś na okrągło zgodnie z sugestią jednej takiej ;) ale teraz cóś mi się niespecjalnie kce .......dziubam sobie jakieś koronki :jawdrop: ale co mi z tego wyjdzie to zobaczymy- potrzebuję, w końcu, wykończyć ( hi, hi, ale zbitka :) ) lampkę, tę z deku...

A ty co robiłaś jak cię nie było ???

No to czekamy !!!!!

witam dzieczynki.....byłam dziś na działeczce i bawiłam sie w ogrodniczkę. Choć wiaaaaaaaaaaaaaaaało jak w kieleckiem. Wsadziłam pere krzaczków - dwie zielone i jedna czerwoną leszczynę i dwa krzaki agrestu :wiggle: ciekawe czy się przyjmą ?

A ty co robiłaś jak cię nie było ???

Z ręcznej dłubaniny to nic... wsadzam, wsadzam, .....wsadzam... i za Franciszkiem po wsi ganiam:rolleyes:... jak się robi ciemno to już 20... w chacie coś oprzątnąć, psice nakarmić, na następny dzień ugotować... i jak mi się uda nie zasnąć w drodze z pod prysznica do wyrka to jeszcze jakieś książkę pomęczę...

... na dziurganie to muszę na jesienne wieczory poczekać;)