dorkaK 31.03.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Kochana rozumiem Cię doskonale ....coś wiem na ten temat.....u nas też małymi kroczkami posuwamy się do przodu.Planów mam dużo ,ale.....no właśnie to ale .....powtarzam sobie często grunt to się nie załamywać, dalej mieć marzenia i dążyć do ich spełnienia ,czego i Tobie życzębuziaczki przesyłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 04.04.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witaj meg 60 Gdzie Ty się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.04.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 meg.......napisałam znowu...... otrzymałam odpowiedż, że maja juz gotową umowę dla mnie i zostanie wysłana:D:D:D: czekam więc;) ...... za kilka dni napiszę znowu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 05.04.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Haloooooo jest tam kto?.....Meg gdzie się podziewasz?.....roślinki sadzisz w ogródeczku? Pozdrawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.04.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Hej, dziewczyny !!! jestem, ale nie mam o czym pisać, więc tylko poczytuję i gdzie nie gdzie cosik napiszę i tyle. Kalu, fajnie, że jakaś perspektywa....muszę też sie przypomnieć Podglądaczu witam w moim dzienniku !!!! Napisz mi na pw who are you? E.. ? Dorka ogród jeszcze stoi odłogiem - nie mam jeszcze koncepcji. W sobotę byłam, przesadzilam jedną sosenkę i........koniec, brak pomysłu co dalej jak tu cos robic, jak z jednej strony hałda piachu, z drugiej kupka gruzu, a tam gdzie juz chciałabym, to leżą resztki budowlane - jakieś palety, siatka, slupki ..... KICHA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.04.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 u mnie na działce też pełno smieci.....wiatr nawiał jakiś worków, papierów, nawet mam butelki po alkoholu :D:D ....póki nie mamy ogrodzenia z przodu to wszystkie smieci do nas wlatują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.04.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Podglądaczu, na pasku, gdzie jest - zaloguj, wyloguj, profil...... jest "wiadomość" tam możesz odczytać to co do ciebie napisałam. Daj mi znać czy udalo się, bo jak nie to .......zadzwonię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 05.04.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Chyba się udało, nawet nie raz. Możesz sprawdzić, zadzwonić też możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 05.04.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Gosiu u nas na działce w większości posprzatane ....zostalo jeszcze z przodu domku ,część pustaków,trochę palet i stemple:rolleyes: Wprawdzie jest to wszystko poukładane,ale jest:).Dopóki nie zrobimy tarasu,wejścia do domku,podjazdu do garażu,to nie ma mowy o zrobieniu ogrodu.Musimy jeszcze obłożyć fundamenty folią kubełkową i przysypać piachem.....mniej więcej wyrównać teren przy domku do stanu zero i potem dopiero myśleć o ogródku;) Na pewno prędko to nie będzie .....myślę ,że może w przyszłym roku:bash: A teraz musi być tak jak jest:eek: Buziaczki przesyłam i pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.04.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Hej, hej!!! Kope lat.... co robisz???? co dziurgasz znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.04.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Aaaaaaaaaa, coś na okrągło zgodnie z sugestią jednej takiej ale teraz cóś mi się niespecjalnie kce .......dziubam sobie jakieś koronki ale co mi z tego wyjdzie to zobaczymy- potrzebuję, w końcu, wykończyć ( hi, hi, ale zbitka ) lampkę, tę z deku... A ty co robiłaś jak cię nie było ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.04.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Hej meg:) napisałas do Nich????? bedę Cie dopingować !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.04.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisałam. Dziś odpowiedzieli, że do Wielkanocy przyslą umowę........ zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.04.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 czyli.......czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.04.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Hejka!!!...widzę kobietki ,że w dalszym ciągu czekacie;) trochę długo to trwa....trzymam kciuki za pozytywne i jak najszybsze załatwienie sprawy:) Meg pozdrawiam serdecznie i uśmiechnij się:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.04.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 No to czekamy !!!!! witam dzieczynki.....byłam dziś na działeczce i bawiłam sie w ogrodniczkę. Choć wiaaaaaaaaaaaaaaaało jak w kieleckiem. Wsadziłam pere krzaczków - dwie zielone i jedna czerwoną leszczynę i dwa krzaki agrestu ciekawe czy się przyjmą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.04.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 a zdjęcia zrobiłaś krzaczkom?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.04.2011 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Nieeeeeeeee, zapomnialam ale nastepnym razem - jak będa juz zielone , mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.04.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 A ty co robiłaś jak cię nie było ??? Z ręcznej dłubaniny to nic... wsadzam, wsadzam, .....wsadzam... i za Franciszkiem po wsi ganiam:rolleyes:... jak się robi ciemno to już 20... w chacie coś oprzątnąć, psice nakarmić, na następny dzień ugotować... i jak mi się uda nie zasnąć w drodze z pod prysznica do wyrka to jeszcze jakieś książkę pomęczę... ... na dziurganie to muszę na jesienne wieczory poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.04.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Mnie też, tak jakby, przeszło.......nie mam weny.....poczekam na wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts