Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

Christie też lubię.....zresztą każdy dobry kryminał w książce i filmie. Choć ostatnio jestem fanką książek w stylu Dona Browna - taka kryminologia historyczna we współczesnym świecie.

Browna przerobiłam chyba poprzedniej zimy... teraz odmóżdżacze czytam... całą Michalak przewaliłam i jakieś niedobitki Szwai, których jeszcze nie udało mi się wciągnąć... albo które spłodziła ostatnio bo też miałam z nią przerwę...

ale ogólnie to nie mam czasu na czytanie:rolleyes:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Browna przerobiłam chyba poprzedniej zimy... teraz odmóżdżacze czytam... całą Michalak przewaliłam i jakieś niedobitki Szwai, których jeszcze nie udało mi się wciągnąć... albo które spłodziła ostatnio bo też miałam z nią przerwę...

ale ogólnie to nie mam czasu na czytanie:rolleyes:

ostatnio czytałam Michalak........Poczekajka........jakoś dalam rade ;)

myślałam, że będzie ciut lepsze.........kupić dalsze części???........czy sobie darować???????

Nie bardzo wiem, bo nie czytałam, ale Arctica........ to czytaczka pierwszej klasy !!! pewnie wie!

Nie mam nastroju na czytanie, więc narazie odłozyłam je na letnie popołudnia, przy kawie na tarasie, przy dźwiękach lecacych z radia ( lubię radio) :rolleyes:........ marzenia!!!!!!

Edytowane przez meg60

Po dwukrotnym przeczytaniu Twojego dziennika (pierwszy raz był w wakacje), czuję jakbyśmy nieźle się znały... Widzę, że ten dziennik tworzą ludzie, ich wpisy, emocje - to dobrze, bo jak już kiedyś pisałam budowa to nie tylko cena pustaków;) Cieszę się, że do nas wpadłaś:)

Nawet upodobania czytelnicze mamy podobne - ja teraz " połykam" kryminały skandynawskie... Pozdrawiam serdecznie

Witam Ardea w moim dzienniku ! Miło mi usłyszeć, że mój dziennik wywarł na tobie dobre wrażenie. Piszę, i wolę czytać, takie dzienniki, gdzie ludzie dzielą się swoimi pomysłami, przemysleniami, a nie wiedza techniczną - nuda !!! Ja traktuję mój dziennik, trochę jak pamiętnik budowy - zapis tych wielkich chwil i tych malutkich, tych dobrych i tych złych, radości i rozterek. I wiem, że NIGDY nie jetem sama ! Zawsze dobra dusza, forumowa, doda otuchy, przytuli albo da kopa na rozpęd !!! Takie dzienniki wolę i mam nadzieję, że mój taki właśnie jest ! Pozdrawiam i będę zaglądać do ciebie.

PS: Ceny pustaków zapisuję sobie w notesie !

http://i44.tinypic.com/2z4isxw.jpg

http://img195.imageshack.us/img195/2097/dsc05687n.jpg

http://bi.gazeta.pl/im/3/4582/z4582933X.jpg

wkleiłam sobie........z moich komentarzy. Szukałam tam zdjęcia kozy w zabudowie ceglanej, bo wydawalo mi się, ze tam jest. Ale nie ma.:bash: Za to znalazłam inspiracje, które wykorzystam na sto procent. I sobie je wkleiłam, a co !!! Może ktoś pamięta lub wie gdzie jest takie zdjęcie ? Widziałam u któreś forumowiczki !!!! Plissssssss! Help!

Edytowane przez meg60

ostatnio czytałam Michalak........Poczekajka........jakoś dalam rade ;)

myślałam, że będzie ciut lepsze.........kupić dalsze części???........czy sobie darować???????

Nie bardzo wiem, bo nie czytałam, ale Arctica........ to czytaczka pierwszej klasy !!! pewnie wie!

Nie mam nastroju na czytanie, więc narazie odłozyłam je na letnie popołudnia, przy kawie na tarasie, przy dźwiękach lecacych z radia ( lubię radio) :rolleyes:........ marzenia!!!!!!

Jak Ci się Poczekajka nie podobała to nie kupuj... Zachcianek gorszy, chociaż się dowiedziałam, że ze śmiechu też umiem płakać;)... ale to tylko jedna scena...

Jak bardzo chcesz dalej tą Michalak męczyć to może Zachcianek... dla mnie fajny... fajniejszy nawet niż Poczekajka, a niespecjalnie mocno związany z poprzednią częścią, można czytać bez znajomości wcześniejszej...

A czytaczka to ze mnie taka, że już drugi tydzień jedną knigę męczę i nie umęczyłam jeszcze bo nie mam kiedy:rolleyes:

Małgoś... marzenia są po to.... no wiesz po co;)

No może nie świątecznie, ale w końcu znalazłam..:wiggle:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=22886

wiedziałam, że w jakimś dzienniku widziałam rozwiązanie kozy w ścianie na tle cegieł...i jest !!!! U lutajki w dzienniczku sobie był, mam nadzieję, że się właścicielka nie pogniewa?:eek: