meg60 30.04.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 :hug:dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 ŻABA !!!!! Arctica ma nowe zwierzątko !!!!! jakie tam NOWE... stare... królewicza nie pamiętasz??? http://images43.fotosik.pl/782/c60b58a2910159e4med.jpg To Rewelacja!!!!!!!!! .....zapytaj ich czy czasem nie chcą jeszcze ode mnie kupic działki???? Kala ja mam jeszcze jedno mieszkanko, chcesz ?? Ja w przyszłym roku dom będę sprzedawać... pod Warśawą... mam nadzieję, że się trochę ruszy ten rynek... może Wy go rozbujacie;) Małgoś... zanim wydasz pieniążki z tego to drugie też się sprzeda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.05.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Arctica, faktycznie zapomniałam, że masz u siebie księcia........widzę, że sporo w jego towarzystwie przebywasz, bo język żabi nie jest ci już obcy kum, kum.... ja mam tylko niewielkie podstawy... A jeśli chodzi o mieszkania to właśnie mam taką nadzieję, że tak to się odbędzie..:yes: MIŁEGO DNIA !!!!!! PS, U WAS TEŻ TAK ZIMNO ???? Brrrrrrrr !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Co i raz jakiś królewicz spod butów czmycha... ale ich gadki... nie kumam:rotfl: No zzzzimno jak diabli... marchewkę pastewną i buraki też pastewne posiałam, aura współpracuje, zaraz mi wszystko ładnie podlało:)... a teraz zamiast się wziąć za prasowanie to siedzę tu:wiggle:... weź mnie kopnij na rozpęd;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.05.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 a znasz takie powiedzenie - robota nie zając, nie ucieknie? To stosuj i już !!!! Należy ci się relax !! A mnie miło, bo wszystkich wcięło ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 ale już kaca mam... moralnego... cały dzień przebimbałam:rolleyes: a jeszcze znam też: "co masz zrobić dziś zrób......... pojutrze, będziesz miała dwa dni wolnego":rotfl:... i niestety coraz częściej stosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 daj mi przepis na szybkie, sprawdzone dobre ciasto... a jeszcze robiące wrażenie... gości bendem miała:wiggle:... takich miastowych:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.05.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 upss!! Kochana źle trafiłaś :oops: ja z tych co nie pieką......a już takie do pokazania gościom to napewno. Z tego co wiem to Wiolasz chyba potrafi, u niej w dzienniku masę przepisów. Sorrry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.05.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Pamiętacie moją lampkę ? Co ją upiększyłam dekupażem? http://foto2.m.onet.pl/_m/ff0eda3a464e6fc935a7533f5999006a,10,19,0.jpg teraz wygląda tak.... http://foto0.m.onet.pl/_m/a8f3c095c2b5e5a88f81de52722bdf00,10,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/7f4d2f0c66db83d1c8a27e213d641648,10,19,0.jpg koronka mojego pomysłu a taką mam wiosenną ozdobę w oknie http://foto0.m.onet.pl/_m/feaeea360018cd772497a34945b08580,10,19,0.jpg to tyle........może niedługo będzie coś o budowaniu?? Może !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.05.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Jakie może!!! będzie, będzie:yes: Lampka śliczna... a próbowałaś koroneczki z cieniusieńkiego kordonka??? Jak zrobiłam jedną serwetę to całkowicie straciłam serce dla tych grubszych:)... takie misterniutkie wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.05.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 meg....lampeczke cudnie przyozdobiłaś !! zdolniacha z Ciebie ....ja niestety zaniedbałam mój talent szydełkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.05.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Jakie może!!! będzie, będzie:yes: Lampka śliczna... a próbowałaś koroneczki z cieniusieńkiego kordonka??? Jak zrobiłam jedną serwetę to całkowicie straciłam serce dla tych grubszych:)... takie misterniutkie wychodzą Muszę spróbować. U mnie nie ma tych cieniutkich nici, pojade do hurtowni. tylko jakie są najlepsze? Arctica, z jakich ty robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.05.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 meg....lampeczke cudnie przyozdobiłaś !! zdolniacha z Ciebie ....ja niestety zaniedbałam mój talent szydełkowy Dzięki Kala !! Powiem ci szczerze, że i mnie jakoś przeszło......robię jak już naprawdę mam duuuuuuuuużo wolnego i z nudów coś tam zaczynam - tylko nie zawsze kończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 03.05.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Dawno mnie tu nie było. Właśnie wróciłam ze swojego "rancza" - jeździłam na nartach, na sankach, tylko łyżew nie zdążyłam naostrzyć Widzę Meg, że u Ciebie dużo się wydarzyło. Mam nadzieję, że teraz szybko pójdzie z górki. Trzymamy kciuki za Was i Wasze inwestycje. Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.05.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Muszę spróbować. U mnie nie ma tych cieniutkich nici, pojade do hurtowni. tylko jakie są najlepsze? Arctica, z jakich ty robisz? ostatnio z tych http://www.ariadna.com.pl/index.php/muza.html bardzo miłe w pracy... nie rozwarstwiają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.05.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Dawno mnie tu nie było. Właśnie wróciłam ze swojego "rancza" - jeździłam na nartach, na sankach, tylko łyżew nie zdążyłam naostrzyć Widzę Meg, że u Ciebie dużo się wydarzyło. Mam nadzieję, że teraz szybko pójdzie z górki. Trzymamy kciuki za Was i Wasze inwestycje. Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witaj podglądaczu przykro mi, że wypad na RANCZO nie udał się, fakt pogoda do d...py. Ale jak u nas wszystko wypali, to zapraszamy i wtedy pogodę będziemy mieli gdzieś ostatnio z tych http://www.ariadna.com.pl/index.php/muza.html bardzo miłe w pracy... nie rozwarstwiają się dzięki jutro poszukam i wtedy może zrobię drugą koronkę, delikatniejszą, choć ta mi sie przy tej lampie, nawet podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 03.05.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Zapomniałam - lampeczka SUPEROWA:)))))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.05.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 aaaa, dziękuję, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.05.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 ZACZYNAMY !!!!! Jutro jedziemy na działkę z fachowcem od dalszych robót..... zobaczymy co powie i ewentualnie - ILE ? Huraa!!! Ale się cieszę !!!!! i trochę się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.05.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 gratuluje i cieszę się razem z Tobą !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts