Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dobre kobiety !!! :hug:

Jesteśmy po rozmowie z fachowcem - cena OK, ale terminy NIE :bash: musimy szukać dalej. Zadzwoniłam do innego - termin OK, cena ........hmmm, trochę wyższa ( o 2 zety na m2 ) dużo? Niby tylko dwa złote, ale przy 700m2 - to aż dwa !!!!! A ile u was było za metr ?? może przesadzam?

Dzisiejsza wizyta na działeczce trochę mnie zasmuciła..... leszczyny się nie przyjęły :(, azalia zmarzła, lawenda, częściowo, też i tylko kilka tulipanów zakwitło :confused::confused: ciekawe dlaczego? Chyba przez te wiatry, które u nas hulają .....potęguje to uczucie chłodu.....brrrrr !!!!

PS< Zdjęcia będą jak się ruszy !!

GRATULUJE MEG ROZPOCZECIA DALSZYCH PRAC W WYKONCZENIOWCE I CIESZE SIE RAZEM Z TOBA

Widzę ,że wreszcie po dłuższej przerwie coś się ruszylo :):)

Czekam na fotki!!!

A u mnie dłuższa przerwa.....buuu:cry:

Pozdrawiam serdecznie z cieplutkiej Holandii ,bo tutaj 28 stopni i duchota....buziaki przesyłam pa pa pa:bye:

Kalu odesłałam, a ty?

Dorka witam po długim niebyciu. U ciebie też będzie robótka, jak tylko kaski uzbieracie, a to juz niedługo. Buziaczki!

Arctica to nie paluszki, tylko między moimi postami był inny wpis....i to jest na niego odpowiedź, ale widzę, że go wykasowano. Muszę więc też usunąć mój bo to bez sensu ...