meg60 09.05.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 wiesz,w tym wieku jak nic nie boli to nie dobrze - człek nie żyje ! A tak wiem, że żyję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2011 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 No patrz!!! znów mi z wiekiem wyjeżdża:mad:, a jak przytakuję, że owszem, dinozaur to się burmuszy:rolleyes: ... a niech strzyka... na zdrowie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.05.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ha, ha .......ale mi powiedziała !!!!! Złośnica ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.05.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) skorzystałam z podpowiedzi sure i zrobiłam wizualizację ogrodu ..... fajny program http://fmgdesigns.s3.amazonaws.com/118274.jpg?v=8efbf8cb34c2422d477cdea0a1e6ccc1http://gardenpuzzle.pl/ Edytowane 10 Maja 2011 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.05.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.05.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 i jeszcze róg ogrodu...http://fmgdesigns.s3.amazonaws.com/118273.jpg?v=5f24bbfa6f5a4089ba26021af2964194 kala link do tego programu jest od ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.05.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 wow... ale fajnie!!! szmaragd albo skyrocket, dalej wierzba mandżurska, w roku jaśminowiec i dalej lilak Miss Kim... tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.05.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 szmaragd.., wierzba babylonica, lilak Mayera....... tak tam napisali , ale i tak jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.05.2011 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Mam 50 lat. Od dziesięciu lat jestem osobą niepełnosprawną i według medycynykonwencjonalnej nieuleczalnie chorą; najpierw odmówiły posłuszeństwa nogi, później ręce, straciłam głos; w przyszłości czeka mnie utrata zdolności połykania oraz możliwości oddychania. Takie spustoszenie powoduje sla, na które choruję.Mimo wiszącego nade mną wyroku śmierci nie poddaję się, bo nadal wierzę, że wszystko jest możliwe. Dzięki temu, w tym stanie, dwukrotnie byłam w magicznych Indiach na leczeniu medycyną ajurwedyjską, oraz napisałam książkę „ołówek „. Pisałam ją, używając specjalnego programu, dzięki któremu mogłam pisać jedynie ruchem głowy. Opisałam w niej swoje życie – aktualne – z perspektywy wózka inwalidzkiego, przeplatane wspomnieniami przeszłego. Pośpiech, ciągła praca, imprezy, pokazy mody, papierosy, alkohol, znane osoby ze świata artystycznego i biznesu, władza, ciągle większe ambicje i wymagania zostały dawno poza mną. Bezsilność, bezradność, niemoc, brak samodzielności, uzależnienie od innych, sny, rozmowy ze sobą i z Bogiem składają się na drugie życie i wywołują skojarzenia z dawnego, utraconego. Chronologia dotyczy jedynie bieżących wydarzeń, przeszłość jest niepoukładana, chaotyczna zależna od aktualnych myśli. Zawarłam w niej najbardziej osobiste przeżycia ale starałam się nie popaść w tandetny ekshibicjonizm i utrzymać dystans do siebie i tego co mnie spotyka. Życie z wyrokiem śmierci zmienia całkowicie spojrzenie na świat, zmieniają się potrzeby, oczekiwania, wartości i ich hierarchia. Czasem moja książka jest krzykiem buntu, wyciem do Boga o pomoc, czasem balsamem nadziei i wyznaniem wiary, zawsze prośbą o miłość. Nie jest przeznaczona tylko dla osób chorych i ich opiekunów ale również dla najbardziej zdrowego, radosnego i beztroskiego człowieka. „Zamknęłam oczy i w marzeniach i realnym świecie.- Boże - wyszeptałam - jeżeli kiedykolwiek będziesz chciał mnie uzdrowić, obiecuję, że docenię najmniejszy okruszek podarowanego mi życia.” - doceniać każdą chwilę życia, bo jutra może nie być – to chyba najważniejsze przesłanie mojej książki. Nazwiska znanych osób specjalnie nie ujawniłam, a wszystkie wydarzenia i osoby są prawdziwe.http://chcebyczyckochac.bloog.pl/ KOCHANI !!!!PROSZĘ WAS O POMOC W WYDANIU KSIĄŻKI NIEULECZALNIE CHOREJ, MOJEJ ZNAJOMEJ, KASI. KSIĄŻKA MA TYTUŁ "OŁÓWEK" I JEST HISTORIĄ JEJ BARDZO CIEKAWEGO, ŻYCIA. BYŁA KOBIETĄ SUKCESU I TO WSZYSTKO ZABRAŁA JEJ CHOROBA. NIE CHODZI, NIE MÓWI, NIE PORUSZ RĘKOMA, A JEDNAK NAPISAŁA KSIĄŻKĘ !!!!! ( więcej fragmentów książki na blogu - link wyżej ) NIESTETY NIE MA PIENIĘDZY NA JEJ WYDANIE. ABY ZEBRAĆ FUNDUSZE, POSTANOWIŁA ZROBIĆ PRZEDPŁATĘ DLA CHĘTNYCH - KOSZT KSIĄŻKI 32 ZŁOTE!!!! POMÓŻMY KASI SPEŁNIĆ JEJ MARZENIA !!!!! 24 1240 3028 1111 0000 2835 0383 Bank Pekao S.A. II oddzial Łódź w tytule zapłaty "ołówek"cena 32.-dziękuję wszystkim I JA TEŻ !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.05.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 szmaragd.., wierzba babylonica, lilak Mayera....... tak tam napisali , ale i tak jestem pod wrażeniem mandżurska to babilońska właśnie... a Meyer trochę wysoki na tej aranżacji, on około metra rośnie, no 1,20 max... a w rogu to jaśminowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.05.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 :jawdrop:no dobra, już nie będę się wymądrzać........ a w rogu jest faktycznie jaśminowiec - uwielbiam jego zapach, kojarzy mi sie z dzieciństwem, mój dziadek miał u siebie , w ogródku! ( lilaka to ja sobie sama tak wymutowałam - robiłam plusikiem i taaaaaaaaaaki sobie urósł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.05.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 o właśnie..........musze wsadzic u siebie jaśminowca !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.05.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 meg.........co tam na budowie?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.05.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Cześć dziewczyny.Ja też mam u siebie jaśminowce. I to takie najzwyklejsze, jak te które rosły dookoła śmietnika przy moim bloku z dzieciństwa.Echhhh to były czasy.............Rety jak mi tego właśnie dzisiaj, właśnie teraz żaaaaalllllllllllllllllllll Mam dwa jaśminowce, jeden przy szopko-garażu a drugi niedaleko od bramy, żeby witał zapachem pięknym swym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 19.05.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Hejka Meg co słychać na budowie? Ekipa już wybrana od tynków? Pozdrawiam cieplutko!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.05.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witam!!! Narazie na budowie cisza ( przez dwa tygodnie miałam przeprowadzkę mamy), ale w sobotę przyjeżdża fachowiec od tynków i będzie wyceniał. Mam nadzieję, że się dogadamy i będziemy zaczynać. Musimy skończyć do jesieni!!! CZAD!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 19.05.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Na pewno się uda trzymam kciuki:) a jak ekipa dobra będzie i sie sprawdzi ,to może i ja później skorzystam;)...hi hi hi... Buziole przesyłam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.05.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Może......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.05.2011 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Cześć babo!!! Jak żyjesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.05.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Żyję, żyję..........i chyba niedługo bedę mogła pochwalić się nowościami na budowie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts