Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty Arctica faktycznie przeginasz ;) O TEJ PORZE????? Przecież to środek nocy, a ty przy kompie? Zawsze byłaś trochę później, coś się stało??

Panowie byli, obejrzeli, sprzęt przywieźli, obgadali co i jak i jutro o godzinie 7,00 zaczynają kłaść kątowniki i te inne.......przygotowując do dalszego, właściwego działania. Mam nadzieję, że w sobotę, jak pojadę, będę miała już co nieco na poddaszu. Już nie mogę się doczekać i trochę się boję......ponoć po tynkach przestrzeń wydaje sie jeszcze większa :jawdrop: a już jest duuuuużaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

A bo mi ciekawość spać nie dała... chciałam zobaczyć co z pozostałymi jajami... i w kurniku tak strasznie duszno... wypuścić trzodę chciałam:)

ale spoko... później odrobiłam;)

Pomieszczenia po tynkach zdecydowanie większe się robią:yes:

Do soboty to już skończyć powinni... u mnie tydzień, właściwie to cztery i pół dnia robili:cool:... i chyba spooooooooro więcej tego było:D

chyba niieeeeeeeeeeee!!! w czwartek dopiero przyjedzie tir z materiałem, ale może sie przesłyszałam? W czasie rozmowy własciciel mówił, że ok dwóch tygodni.....

Arctica, u ciebie więcej powierzchni???? przecież ty masz parterowy? To ile masz metrów2 ?

chyba niieeeeeeeeeeee!!! w czwartek dopiero przyjedzie tir z materiałem, ale może sie przesłyszałam? W czasie rozmowy własciciel mówił, że ok dwóch tygodni.....

Arctica, u ciebie więcej powierzchni???? przecież ty masz parterowy? To ile masz metrów2 ?

220... a tynków dokładnie nie pamiętam, ale cuś koło 900 było:)

220... a tynków dokładnie nie pamiętam, ale cuś koło 900 było:)

:jawdrop: to faktycznie więcej, u mnie tynków cóś koło 700. To oni ci w tydzień robili? Z kontówkami i podkładem?

meg.........zaczeli już???????

zrób chociaż jedną fotke;)

....a córcie masz naprawę zdolną, cudne zdjęcia zrobiła !!!

PS. na ognisko we wrzesniu też sie piszę ;)

jutro!!! Kaluniu robota będzie szła pełną parą..... fotki zrobię w sobotę jak juz bedzie cós widać. A na ognicho oczywiście zapraszam!!

http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify36/003.gif

Gocha wstawaj!!!

Już jest jutro:D

nigdy nie przypuszczałam, że mi ranne wstawanie w krew wejdzie... wiem!!!... starość:yes:

:jawdrop: to faktycznie więcej, u mnie tynków cóś koło 700. To oni ci w tydzień robili? Z kontówkami i podkładem?

przyjechali w poniedziałek... 6 chłopa... rozglądli się, majdany wyciągli... część gruntowała, część założyła kontowniki... coby na następny dzień suche były

Wt. i śr. pracowali... na dwa agregaty od 7 do 22... w czwartek ostatnie pirdółki robili i to co im paluchem pokazałam... a w piątek przyjechali po klamoty i niestety kasę:D

...też się piszę:yes:

No znowu przegiełaś.......05,25 OCIPIAŁAŚ?????? JAKIE WSTAWAJ!!!!!

U mnie niestety, ale nie narzekajmy!, jest trzech chłopa i jeden agregat. Więc, chyba jednak dwa tygodnie....ale ponoć są baardzo dobrzy. Opowiadała mi córka kuzynki (fachowiec, to jej kolega ), że kiedyś kobitka szukała do tynków fachowców. Zrobiła spotkania i między innymi z moimi. Okazało się, że są najbardziej profesjonalni, ale postanowiła jednak zadzwonić do fachowca, którego robota tak jej się podobała, że uważała że nikt jej nie przebije......wzięła telefon i ..........okazało się, że zadzwonił telefon p.Roberta ( mój F ) jakie było zaskoczenie!!!! Więc mam nadzieję, że będzie warto poczekać te dwa tygodnie!!!

Gooosiek... ja już zdążyłam kurki wypuścić i nakarmić, kwosię na spacerek wypuścić... i wrócić zdążyła... nawet przyłożyłam też głowę do poduszki, ale tylko na 15 min. bo psice ujadać zaczęły i chciałam żeby synuś jeszcze pospał to wstałam... i dopiero wtedy do Cię napisałam:D

Jak chcesz raniej budzenie to wal!!!;)

Dzięki:hug:

Ps. dlaczego ja nie widzę tych fajnych mordek???:confused: