Arctica 05.06.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Noooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 05.06.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Bardzo zdolną masz córkę, Meg:) Czekam na zdjęcia i efekt końcowy. Ale fajnie, we wrześniu będzie pożegnanie lata przy ognisku i parapetówa w nowym, ślicznym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.06.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 oczywiście..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.06.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 No to zaczynamy.......JUTRO!!!! Dziś panowie fachowcy nie mogli ale jutro będą na 100% - bardzo przepraszali! no trudno, czekałam tyle, poczekam jeszcze jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 co się źle zaczyna... głowa do góry!!! wytrzymasz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.06.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 nieeeee, myslę, że to nie źle zaczęta współpraca, a slowność fachowców....przeciez mogli nie zadzwonić i mnie olać. A tu nieeeeeeeeeeee, zadzwonili, przeprosili, wyjaśnili przyczynę i już. To chyba dobrze rokuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 no zdecydowanie:yes::yes: aby do jutra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2011 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 PUK, PUK!!! już jest "jutro", a Ty śpisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.06.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 z fachowcami pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.06.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ty Arctica faktycznie przeginasz O TEJ PORZE????? Przecież to środek nocy, a ty przy kompie? Zawsze byłaś trochę później, coś się stało?? Panowie byli, obejrzeli, sprzęt przywieźli, obgadali co i jak i jutro o godzinie 7,00 zaczynają kłaść kątowniki i te inne.......przygotowując do dalszego, właściwego działania. Mam nadzieję, że w sobotę, jak pojadę, będę miała już co nieco na poddaszu. Już nie mogę się doczekać i trochę się boję......ponoć po tynkach przestrzeń wydaje sie jeszcze większa a już jest duuuuużaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 A bo mi ciekawość spać nie dała... chciałam zobaczyć co z pozostałymi jajami... i w kurniku tak strasznie duszno... wypuścić trzodę chciałam:) ale spoko... później odrobiłam;) Pomieszczenia po tynkach zdecydowanie większe się robią Do soboty to już skończyć powinni... u mnie tydzień, właściwie to cztery i pół dnia robili:cool:... i chyba spooooooooro więcej tego było:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.06.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 chyba niieeeeeeeeeeee!!! w czwartek dopiero przyjedzie tir z materiałem, ale może sie przesłyszałam? W czasie rozmowy własciciel mówił, że ok dwóch tygodni.....Arctica, u ciebie więcej powierzchni???? przecież ty masz parterowy? To ile masz metrów2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.06.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 parterowy ale jaki wielgaśny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 chyba niieeeeeeeeeeee!!! w czwartek dopiero przyjedzie tir z materiałem, ale może sie przesłyszałam? W czasie rozmowy własciciel mówił, że ok dwóch tygodni..... Arctica, u ciebie więcej powierzchni???? przecież ty masz parterowy? To ile masz metrów2 ? 220... a tynków dokładnie nie pamiętam, ale cuś koło 900 było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 meg.........zaczeli już??????? zrób chociaż jedną fotke;) ....a córcie masz naprawę zdolną, cudne zdjęcia zrobiła !!! PS. na ognisko we wrzesniu też sie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.06.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 220... a tynków dokładnie nie pamiętam, ale cuś koło 900 było:) to faktycznie więcej, u mnie tynków cóś koło 700. To oni ci w tydzień robili? Z kontówkami i podkładem? meg.........zaczeli już??????? zrób chociaż jedną fotke;) ....a córcie masz naprawę zdolną, cudne zdjęcia zrobiła !!! PS. na ognisko we wrzesniu też sie piszę jutro!!! Kaluniu robota będzie szła pełną parą..... fotki zrobię w sobotę jak juz bedzie cós widać. A na ognicho oczywiście zapraszam!! http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify36/003.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2011 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Gocha wstawaj!!! Już jest jutro:D nigdy nie przypuszczałam, że mi ranne wstawanie w krew wejdzie... wiem!!!... starość to faktycznie więcej, u mnie tynków cóś koło 700. To oni ci w tydzień robili? Z kontówkami i podkładem? przyjechali w poniedziałek... 6 chłopa... rozglądli się, majdany wyciągli... część gruntowała, część założyła kontowniki... coby na następny dzień suche były Wt. i śr. pracowali... na dwa agregaty od 7 do 22... w czwartek ostatnie pirdółki robili i to co im paluchem pokazałam... a w piątek przyjechali po klamoty i niestety kasę ...też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.06.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No znowu przegiełaś.......05,25 OCIPIAŁAŚ?????? JAKIE WSTAWAJ!!!!! U mnie niestety, ale nie narzekajmy!, jest trzech chłopa i jeden agregat. Więc, chyba jednak dwa tygodnie....ale ponoć są baardzo dobrzy. Opowiadała mi córka kuzynki (fachowiec, to jej kolega ), że kiedyś kobitka szukała do tynków fachowców. Zrobiła spotkania i między innymi z moimi. Okazało się, że są najbardziej profesjonalni, ale postanowiła jednak zadzwonić do fachowca, którego robota tak jej się podobała, że uważała że nikt jej nie przebije......wzięła telefon i ..........okazało się, że zadzwonił telefon p.Roberta ( mój F ) jakie było zaskoczenie!!!! Więc mam nadzieję, że będzie warto poczekać te dwa tygodnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.06.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify36/003.gifhttp://www.ajlawgifs.13tka.com/gify36/001.gif ZAPRASZAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Gooosiek... ja już zdążyłam kurki wypuścić i nakarmić, kwosię na spacerek wypuścić... i wrócić zdążyła... nawet przyłożyłam też głowę do poduszki, ale tylko na 15 min. bo psice ujadać zaczęły i chciałam żeby synuś jeszcze pospał to wstałam... i dopiero wtedy do Cię napisałam:D Jak chcesz raniej budzenie to wal!!! Dzięki:hug: Ps. dlaczego ja nie widzę tych fajnych mordek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts