Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przedstawiam Państwu naszego, przyszłego, mieszkańca .....

http://img12.allegroimg.pl/photos/400x300/16/79/46/88/1679468869_3

będzie miała na imię TASZA.....to kotka syberyjska Neva Masquerade...

a tak wyglądają jej rodzice

http://img12.allegroimg.pl/photos/400x300/16/79/46/88/1679468869_1

Jezu, jakie słodkości!!!

Ja po stracie Dzidki myślałam, ze już nigdy. Ale "nigdy nie mów nigdy"... i tak sobie ostatnio też marzyłam, że do nowego domu sprawimy sobie jednak kicię. Ale jak patrzę na tego okruszka- też takiego chcę już!!! A na syberyjskie choruję od dawna. Ale Ci zazdroszczę :D

Dzięki dziewczyny.... mąż urabiany, ale ....ciężko idzie, Kala dwa dni? Chyba nie tym razem :(

Arctica, byłam wczoraj u koci i wzięłam " zapach" do domu.... daje piesom do wąchania, a co dalej ....zobaczymy. Mam nadzieję, że będzie tak jak z Jisną ( bo o nią to sie mniej martwię) gorzej z Aishą, tu trzeba jeszcze popracować.

Ola, mnie na początku podobały się Maine Coony, ale są drogawe, a syberyjskie bardzo są do nich podobne, a i cena lepsza. Dlatego będzie(?) syberyjski.

Wiesz nigdy nie była zainteresowana kotami - tak smakowo;) owszem interesowała się poglądowo. nigdy nie była szczuta , typu "bierz kota" wręcz odwrotnie. Kiedyś, na poprzedniej działce, miała spotkanie z kotkiem koleżanki-sąsiadki, podeszła do niego, powąchała i nic, ale kotek nieopacznie położył się w pokrzywach, więc nagle zerwał się i wtedy go pogoniła......zgodnie z naturą - jak cos ucieka, trzeba gonić. Więc mam cichą nadzieję, że jakoś to będzie :yes:

No tak... rokowania są dobre...

My sami sobie zgotowaliśmy ten los... mam na myśli koty i Kaję. Od maleńkości była szczuta na koty sąsiadki, które zaszczywały nam drzewka i taras. No i już jest niereformowalna... szczeniaki jeszcze nie widziały kota. I mam nadzieję, że jak nie zobaczą jak ciocia reaguje na kotecka to kidyś...

A pies moich rodziców jest cięty na koty, ale obce. Kotka rodziców jest nietykalna (tak też było z Dzidką). NIe wiem, to chyba kwestia zapachu...

Meg, ale kusisz kociętami. Ale ja muszę chwilkę odczekać. Mam w domu dwulatka, który nie wiem jak zareaguje na siostrzyczkę, a co dopiero kociaczka. Dopilnować, zeby nie zrobił krzywdy jednemu ani drugiemu moze być ponad moje siły na początku :D

Ale tobie życzę powodzenia w urabianiu. Kot przecież w domu jest niezbędny, a wy lada moment się przeprowadzacie! :)

mój mąż tez wychodzi z tego założenia i lekko sie burzy jak wspominam o Taszy....no nic - akcja urabianie trwa!!!!!

Olu... do przeprowadzki to jeszcze trochę...ale tak sobie pomyslałam, że w bloku, na mniejszej powierzchni zwierzaki będą pod większą kontrolą...........tak myslę.

Witaj Meg!!!

Tynki ładiutko wyszły tak faktycznie domowo się robi:).

Kocio piękny ,trzymam kciuki za urobienie mężulka na zgodę;)

Jak dla mnie to propozycja elewacji nr.2 bardzo fajnie wygląda i pasuje do domku:):yes:

Zyczę powodzenia z hydraulikiem:lol2:

Będę podglądać dalsze poczynania z waszą wykończeniówką:D

Pozdrawiam cieplutko!!!

mój mąż tez wychodzi z tego założenia i lekko sie burzy jak wspominam o Taszy....no nic - akcja urabianie trwa!!!!!

tylko nie przesadź!!!

Mąż ze szczęścia będzie mruczał jak kot i jeszcze wpadnie na pomysł, że po co Wam kot jak On tak pięknie mruczy???

aaa... to najwyżej Mu każesz myszy łowić, nieee???:D