meg60 29.06.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 a o ktorej? może będę?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.07.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 przedstawiam Państwu naszego, przyszłego, mieszkańca ..... http://img12.allegroimg.pl/photos/400x300/16/79/46/88/1679468869_3 będzie miała na imię TASZA.....to kotka syberyjska Neva Masquerade...a tak wyglądają jej rodzice http://img12.allegroimg.pl/photos/400x300/16/79/46/88/1679468869_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.07.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 a o ktorej? może będę?.... planujemy wyjechać ok. 2.00 w nocy.........więc powinnam przejezdżac ok. 5.00 :) Koteczek CUDOWNY!!!!!!! nic nie chwaliłaś sie, że dojdzie Wam nowy członek rodziny....planowany zakup czy spontan?? naprawde jest śliczniasty !!! rodzice wygladaja dostojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.07.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 TASZA to planowany spontan mieliśmy kupić jak się przeprowadzimy, ale nam tzn. mnie i Mayce, zachciało się JUŻ !!!! Zakochałyśmy się i już!!! Małżonek trochę się focha, ale mam tydzień, to popracuję nad nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.07.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 urobisz go w 2 dni jak znam życie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.07.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Małgoś... kocisko cudowne!!! A co psice na to??? Moja staruszka to od razu by z 10 lat straciła i kotka... zjadła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 03.07.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Jezu, jakie słodkości!!! Ja po stracie Dzidki myślałam, ze już nigdy. Ale "nigdy nie mów nigdy"... i tak sobie ostatnio też marzyłam, że do nowego domu sprawimy sobie jednak kicię. Ale jak patrzę na tego okruszka- też takiego chcę już!!! A na syberyjskie choruję od dawna. Ale Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.07.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki dziewczyny.... mąż urabiany, ale ....ciężko idzie, Kala dwa dni? Chyba nie tym razem Arctica, byłam wczoraj u koci i wzięłam " zapach" do domu.... daje piesom do wąchania, a co dalej ....zobaczymy. Mam nadzieję, że będzie tak jak z Jisną ( bo o nią to sie mniej martwię) gorzej z Aishą, tu trzeba jeszcze popracować. Ola, mnie na początku podobały się Maine Coony, ale są drogawe, a syberyjskie bardzo są do nich podobne, a i cena lepsza. Dlatego będzie(?) syberyjski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.07.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Jak staruszka cięta na koty to może być ciężko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.07.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Wiesz nigdy nie była zainteresowana kotami - tak smakowo;) owszem interesowała się poglądowo. nigdy nie była szczuta , typu "bierz kota" wręcz odwrotnie. Kiedyś, na poprzedniej działce, miała spotkanie z kotkiem koleżanki-sąsiadki, podeszła do niego, powąchała i nic, ale kotek nieopacznie położył się w pokrzywach, więc nagle zerwał się i wtedy go pogoniła......zgodnie z naturą - jak cos ucieka, trzeba gonić. Więc mam cichą nadzieję, że jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.07.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 No tak... rokowania są dobre...My sami sobie zgotowaliśmy ten los... mam na myśli koty i Kaję. Od maleńkości była szczuta na koty sąsiadki, które zaszczywały nam drzewka i taras. No i już jest niereformowalna... szczeniaki jeszcze nie widziały kota. I mam nadzieję, że jak nie zobaczą jak ciocia reaguje na kotecka to kidyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.07.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 A pies moich rodziców jest cięty na koty, ale obce. Kotka rodziców jest nietykalna (tak też było z Dzidką). NIe wiem, to chyba kwestia zapachu... Meg, ale kusisz kociętami. Ale ja muszę chwilkę odczekać. Mam w domu dwulatka, który nie wiem jak zareaguje na siostrzyczkę, a co dopiero kociaczka. Dopilnować, zeby nie zrobił krzywdy jednemu ani drugiemu moze być ponad moje siły na początku Ale tobie życzę powodzenia w urabianiu. Kot przecież w domu jest niezbędny, a wy lada moment się przeprowadzacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.07.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Jaki cudniasty ten koteczek... Sama bym takiego przygarnęła:D:D:D Nie mogę tylko dziewczynkom pokazywać, bo mi żyć nie dadzą, a do przeprowadzki bez zwierza muszą wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.07.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 mój mąż tez wychodzi z tego założenia i lekko sie burzy jak wspominam o Taszy....no nic - akcja urabianie trwa!!!!!Olu... do przeprowadzki to jeszcze trochę...ale tak sobie pomyslałam, że w bloku, na mniejszej powierzchni zwierzaki będą pod większą kontrolą...........tak myslę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.07.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witaj Meg!!! Tynki ładiutko wyszły tak faktycznie domowo się robi:). Kocio piękny ,trzymam kciuki za urobienie mężulka na zgodę Jak dla mnie to propozycja elewacji nr.2 bardzo fajnie wygląda i pasuje do domku:) Zyczę powodzenia z hydraulikiem:lol2: Będę podglądać dalsze poczynania z waszą wykończeniówką Pozdrawiam cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.07.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Gosiu mam pytanko odnośnie tynków;) jakie robiłas ? cementowo-wapienne czy może gipsowe? i ile cię wyniosły o ile mogę wiedzieć(ile brali za m2)Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.07.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 mój mąż tez wychodzi z tego założenia i lekko sie burzy jak wspominam o Taszy....no nic - akcja urabianie trwa!!!!! tylko nie przesadź!!! Mąż ze szczęścia będzie mruczał jak kot i jeszcze wpadnie na pomysł, że po co Wam kot jak On tak pięknie mruczy??? aaa... to najwyżej Mu każesz myszy łowić, nieee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.07.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 już go widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.07.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 jak mruczy, czy jak myszy łowi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.07.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 i jedno i drugie....no poprostu CYRK NA KÓŁKACH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts